jusstyna85 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Blood']to jest jakis pomysl jesli schron ma mozliwosc to fajna sprawa zreszta sama pisalas jak opisywalas chorobe ze psy z nia zyja do starosci;) zobaczymy co z tym bólem...[/QUOTE] Tylko,że 2 wetów stwierdziło,że ma pare miesięcy,a nie parę lat,dlatego Schron nie szukał mu domu w Niemczech.Jeśli ktoś powtierdziłby diagnoze Twojego weta,że ma jednak pare lat,to szukaliby Quote
Blood Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A powiedz u jakich wetow bylas? Jest stwierdzona choroba i na nia sie nie umiera chyba ze chodzilo im o to ze w schronie sobie nie poradzi Quote
Marycha35 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Blood dobra robota:) Psiula jak ta lala, popytajcie u weta innego jeszcze, może to i fajny pomysł z zagranicą....oczywiście trzeba by domek sprawdzić!! Quote
Blood Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Patus wykapany dokladnie jest i juz ladnie pachnie ;) W kapaniu grzeczny bardzo;) na spacerki chodzimy niestety pogoda blee.;/ wiec nie wychodzimy czesto i na dlugo pozdrawiamy;) Quote
jusstyna85 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Blood napisał(a):A powiedz u jakich wetow bylas? Jest stwierdzona choroba i na nia sie nie umiera chyba ze chodzilo im o to ze w schronie sobie nie poradzi Wet schroniskowy go ogladal i jeszcze wet z Zabrza...to samo powiedzieli Quote
azalia Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jak Patuś się czuje na tą dżdżystą pogodę?Już o to pytałam-jak się dogaduje z Twoim psem?Pozdrawiam i głaszczę psiaczki i kotki! Quote
jusstyna85 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ja wczoraj z moim psem jechałam do weta ,myślałam,że to już końcówka...o dziwo po wyjściu od weta zmiana o 180 %...Nie kaszlał,nie dusił sie,od razu zjadł,był energiczny,a u weta nic nie dostał oprócz kropelek do oka.Tak sie trzyma od wczoraj :) takie nastraszenie jest lepsze :) W taką pogode pewnie Patuś kiepsko sie czuje? Quote
Blood Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wrecz przeciwnie moze na dwor nie za bardzo chce isc ale w domu szleje ;) Jest wielkim przytulaskiem;) Azalia- jak juz pisalam dogaduja sie fajnie juz nie ma sprzeczek W pon odwiedze jeszcze okolicznych wetow bo z tego co wiem najleprzy wet w Kato to Szyma a on sam go badal i powiedzial ze jest w dobrym stanie pytalam tez behawiorysty znajomego co mial chorego psa zyl 5 lat z choroba juz w zaawansowanym stanie...i widzial go przedwczoraj i mowil ze jeszcze dlugo pochodzi;) Mam nadzieje ze oni maja racje i Patuś chyba tez;) Codziennie tableteczka i wylegiwanie Dzis zauwazyl zabawke- taka lina;p i szalal z nia;) Jak nie mozna na dworze sie wybiegac;p a widze za oknem śnieg jest slicznie moze wieczorkiem spacerek;) Quote
azalia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ale się cieszę,że Patuś taki energiczny chłopak-tak trzymaj! Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Wyślę Justynie ze schroniska jakis tekst + fotki,żeby szukali domku w Niemczech... No to Patuś niespodzianke zrobił,on chyba jeszcze nie ma zamiaru wybierać sie na drugą strone... Quote
Marycha35 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 jeśli na drugą stronę to ewentualnie ulicy;) brawo psinko!!! Quote
Blood Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jeszcze jutro foteczki i filmik jak sie bawi;) Nowe fotki beda pod linkiem a najpiekniejsze wrzucac bede;) Pozdrawia Patus ;) Mimo pogody radosny;) i ukochany przez wszystkich bardzo sie cieszymy z jego obecnosci;) Quote
azalia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jak się czuje Patuś nasz kochany?Blood czekamy niecierpliwie na obiecane fotki i filmik.Pozdrowionka i pogłaskanka! Quote
jusstyna85 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Blood napisał(a):Jeszcze jutro foteczki i filmik jak sie bawi;) Nowe fotki beda pod linkiem a najpiekniejsze wrzucac bede;) Pozdrawia Patus ;) Mimo pogody radosny;) i ukochany przez wszystkich bardzo sie cieszymy z jego obecnosci;) Ooo byłoby super,jeśli udałoby sie z filmikiem :) Quote
Blood Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kurde program mi szwankuje ale cos z serverem chyba jak sie tylko uda to wszystko wrzuce Patus jest kochany spi z kotem i tylko mojej kotce pozwala sobie nawet z pyska jedzenie wyciagnac;) milosc kwitnie;) nie ma jak pies z kotem;) Patus codziennie tableteczke grzecznie je ze stolu nic nie sciaga nie niszczy idealny domowy inteligentny pies cos zjada dopiero jak w mise albo jemu sie kakretnie da;) Lubi biegac po dworze i pilnuje domu jak ktos podchodzi to poszczekuje i stojac -jak widac na zdj- wyglada groznie;) Patus przesyla buziaki;) Quote
Blood Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Patus wieczorem ;) Zdjecia i filmik juz sa wejdzcie przez link;) Z panem... Quote
jusstyna85 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Coś mi sie wydaje,że Patuś,to najchętniej zamieniłby ten DT w DS :) Tak jakoś pasuje do Twojego domu,do Pana :) :) Filmik przydałby sie,jakby były informacje wysyłane do Niemiec... Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Blood supero info, świetnie się spisujesz Dziewczyno:) miło widzieć! Quote
Blood Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Szczerze to tak go kochamy ze tez bysmy sie nie obrazili gdyby zostal nawet mama go bardzo polubila;) Tabletki i spacery wieczorne chyba dzialaja a filmik sprobuje jeszcze nakrecic ciekawszy i ladniejszy;) Patus pilnuje pani i pana ;) i nie wiem czemu moze kiedys cos sie stalo ale huski nie znosi dostaje szalu gdy widzi psy tej rasy ale tylko tej inne jesli nie podchodza to je olewa///.... Quote
jusstyna85 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Blood napisał(a):Szczerze to tak go kochamy ze tez bysmy sie nie obrazili gdyby zostal nawet mama go bardzo polubila;) Tabletki i spacery wieczorne chyba dzialaja a filmik sprobuje jeszcze nakrecic ciekawszy i ladniejszy;) Patus pilnuje pani i pana ;) i nie wiem czemu moze kiedys cos sie stalo ale huski nie znosi dostaje szalu gdy widzi psy tej rasy ale tylko tej inne jesli nie podchodza to je olewa///.... Nie kuś,bo dostaniesz umowe adopcyjną w prezencie :) Moje psy też nie znoszą Husky,Bokserów i Owczarków...moja sunia wyczuje nawet pod oknem,jak Bokser idzie.. Quote
Blood Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No i dzis sie dowiedzialam ze nie lubi biegajacych panow na czarno ubranych -czyli dresiarzy sie bac nie musze;p och najlepiej wszystie psiny bym miala u siebie;p;p Quote
Marycha35 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 I kominiarzy śpieszących się;) Pozdro dla was serdeczne, Patucha wymiziaj:) Quote
Blood Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 za chwile beda nowe filmiki na picassa;) Patus z wiecznie merdajacym ogonkiem;) Quote
Recommended Posts