Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Blood']to jest jakis pomysl jesli schron ma mozliwosc to fajna sprawa
zreszta sama pisalas jak opisywalas chorobe ze psy z nia zyja do starosci;)
zobaczymy co z tym bólem...[/QUOTE]

Tylko,że 2 wetów stwierdziło,że ma pare miesięcy,a nie parę lat,dlatego Schron nie szukał mu domu w Niemczech.Jeśli ktoś powtierdziłby diagnoze Twojego weta,że ma jednak pare lat,to szukaliby

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patus wykapany dokladnie jest i juz ladnie pachnie ;) W kapaniu grzeczny bardzo;) na spacerki chodzimy niestety pogoda blee.;/ wiec nie wychodzimy czesto i na dlugo pozdrawiamy;)

Posted

Blood napisał(a):
A powiedz u jakich wetow bylas?
Jest stwierdzona choroba i na nia sie nie umiera chyba ze chodzilo im o to ze w schronie sobie nie poradzi

Wet schroniskowy go ogladal i jeszcze wet z Zabrza...to samo powiedzieli

Posted

Ja wczoraj z moim psem jechałam do weta ,myślałam,że to już końcówka...o dziwo po wyjściu od weta zmiana o 180 %...Nie kaszlał,nie dusił sie,od razu zjadł,był energiczny,a u weta nic nie dostał oprócz kropelek do oka.Tak sie trzyma od wczoraj :) takie nastraszenie jest lepsze :)

W taką pogode pewnie Patuś kiepsko sie czuje?

Posted

Wrecz przeciwnie moze na dwor nie za bardzo chce isc ale w domu szleje ;) Jest wielkim przytulaskiem;)
Azalia- jak juz pisalam dogaduja sie fajnie juz nie ma sprzeczek

W pon odwiedze jeszcze okolicznych wetow bo z tego co wiem najleprzy wet w Kato to Szyma a on sam go badal i powiedzial ze jest w dobrym stanie
pytalam tez behawiorysty znajomego co mial chorego psa zyl 5 lat z choroba juz w zaawansowanym stanie...i widzial go przedwczoraj i mowil ze jeszcze dlugo pochodzi;)
Mam nadzieje ze oni maja racje i Patuś chyba tez;) Codziennie tableteczka i wylegiwanie
Dzis zauwazyl zabawke- taka lina;p i szalal z nia;) Jak nie mozna na dworze sie wybiegac;p a widze za oknem śnieg jest slicznie moze wieczorkiem spacerek;)

Posted

Wyślę Justynie ze schroniska jakis tekst + fotki,żeby szukali domku w Niemczech...

No to Patuś niespodzianke zrobił,on chyba jeszcze nie ma zamiaru wybierać sie na drugą strone...

Posted

Jeszcze jutro foteczki i filmik jak sie bawi;)
Nowe fotki beda pod linkiem a najpiekniejsze wrzucac bede;)
Pozdrawia Patus ;) Mimo pogody radosny;) i ukochany przez wszystkich bardzo sie cieszymy z jego obecnosci;)

Posted

Blood napisał(a):
Jeszcze jutro foteczki i filmik jak sie bawi;)
Nowe fotki beda pod linkiem a najpiekniejsze wrzucac bede;)
Pozdrawia Patus ;) Mimo pogody radosny;) i ukochany przez wszystkich bardzo sie cieszymy z jego obecnosci;)

Ooo byłoby super,jeśli udałoby sie z filmikiem :)

Posted

kurde program mi szwankuje ale cos z serverem chyba jak sie tylko uda to wszystko wrzuce
Patus jest kochany spi z kotem i tylko mojej kotce pozwala sobie nawet z pyska jedzenie wyciagnac;) milosc kwitnie;) nie ma jak pies z kotem;)
Patus codziennie tableteczke grzecznie je ze stolu nic nie sciaga nie niszczy idealny domowy inteligentny pies cos zjada dopiero jak w mise albo jemu sie kakretnie da;)
Lubi biegac po dworze i pilnuje domu jak ktos podchodzi to poszczekuje i stojac -jak widac na zdj- wyglada groznie;)
Patus przesyla buziaki;)

Posted

Coś mi sie wydaje,że Patuś,to najchętniej zamieniłby ten DT w DS :) Tak jakoś pasuje do Twojego domu,do Pana :) :)

Filmik przydałby sie,jakby były informacje wysyłane do Niemiec...

Posted

Szczerze to tak go kochamy ze tez bysmy sie nie obrazili gdyby zostal nawet mama go bardzo polubila;)
Tabletki i spacery wieczorne chyba dzialaja a filmik sprobuje jeszcze nakrecic ciekawszy i ladniejszy;)

Patus pilnuje pani i pana ;) i nie wiem czemu moze kiedys cos sie stalo ale huski nie znosi dostaje szalu gdy widzi psy tej rasy ale tylko tej inne jesli nie podchodza to je olewa///....

Posted

Blood napisał(a):
Szczerze to tak go kochamy ze tez bysmy sie nie obrazili gdyby zostal nawet mama go bardzo polubila;)
Tabletki i spacery wieczorne chyba dzialaja a filmik sprobuje jeszcze nakrecic ciekawszy i ladniejszy;)

Patus pilnuje pani i pana ;) i nie wiem czemu moze kiedys cos sie stalo ale huski nie znosi dostaje szalu gdy widzi psy tej rasy ale tylko tej inne jesli nie podchodza to je olewa///....

Nie kuś,bo dostaniesz umowe adopcyjną w prezencie :)

Moje psy też nie znoszą Husky,Bokserów i Owczarków...moja sunia wyczuje nawet pod oknem,jak Bokser idzie..

Posted

No i dzis sie dowiedzialam ze nie lubi biegajacych panow na czarno ubranych -czyli dresiarzy sie bac nie musze;p

och najlepiej wszystie psiny bym miala u siebie;p;p