Mani2000 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Napisałam wierszyk dla Pata... Pato... ładne imię... nadały ci je woliontaruszki... Które walczą o twoje życie A ja też niedługo będe woliontaruszką I bardzo chce cie poznać.... Adoptowała bym cie.... ale nie moge Wybacz... Jeśli nie uda nam sie ciebie uratować to Wybacz... Wybacz nam za wszystko... My chcemy dobrze... Quote
Blood Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Patus dziekuje za wyglakanie ;) Pojadl i spi';) Wierszyk Supe lezka mi poleciala;( Quote
Mani2000 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Blood']Patus dziekuje za wyglakanie ;) Pojadl i spi';) Wierszyk Supe lezka mi poleciala;([/QUOTE] Dziękuje..... Mi też jak to pisałam.... Quote
Marycha35 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Blood dbaj o niego bardzo, kochany psinek, dobrze, że już w domku jest, bezpieczny, dopieszczony, dziękujemy:) Quote
jusstyna85 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Ja może przypomne,że potrzebne wsparcie na weterynarza... Quote
azalia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jak Patusiowi minęła noc?Blood napisz bardzo prosimy jak on się czuje,czy będziesz z nim u weta?Jak będzie potrzebne wsparcie finansowe,to mów.Pozdrawiam serdecznie i poglaskaj chłopaka! Quote
RenW Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='jusstyna85']Ja może przypomne,że potrzebne wsparcie na weterynarza...[/QUOTE] Ano..czy pies został porządnie zdiagnozowany i przebadany w schronisku? Czy dopiero będzie..? Jaki jest miesięczny koszt leczenia pieska? I oczywiście głaski dla Patusia.:loveu: Quote
Blood Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dostałam dokumentacje Patus byl tylko tak na chwillke po masc przepisana w schronie a w piatek pojedziemy na dluzsza wizyte zeby zobaczyc co dalej.... Wczoraj nie bylo widac zeby go cos bolalo ;) Dzis od rana w doskonalym nastroju ze sloneczka nie chcial zejsc;) szaleje jak szczeniak musze filmik zrobic ;) Biega merda i pilnuje wszystkich odmownikow;) Quote
RenW Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Patuś ma taką poczciwą, kochaną mordeczkę.:loveu: I oczywiście czekamy na filmik z Patusiem w roli głównej.:cool3: Quote
azalia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cieszę się bardzo,że Pausiowi humorek dopisuje i biega sobie chłopak no i ma kto Was pilnować.Widocznie nic go teraz nie boli,oby tak był jak najdłużej.Ciekawe co powie wet.Pozdrawiam serdecznie,mizianko dla psiuńka! Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 pewnie ciepelko w domu tez Mu pomoga na te nozki ! jak dobrze,ze lepiej sie poczul! :smile: Quote
Blood Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Patus napewno podziekuje za cale mizianie tez jestem ciekawa;) Zobaczymy moze jeszcze dzis cos zrobie jakas fotke albo filmik;) pozdrawiam Quote
Asta17 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Nasz kochany Boxerek nareszcie bezpieczny. Oby wszystko było ok. :) Quote
Blood Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witajcie Patus czul sie dobrze;) Dzis przy tej pogodzie nie chcial nawet za bardzo wychodzic z domu Wiekszosc czasu spi sobie;) Ma apetyt troche z moim wipem sa zazdrosni o siebie ale to chyba normalne;) Quote
azalia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A komu kto nie musi chciałoby się dzisiaj wychodzić z domu,Patuś ma ten komfort,że może spać w ciepełku.Fajnie że chłopak na apetyt,a z Wipem mam nadzieję dogadają sie za jakiś czas.Pozdrowienia dla Pańci Patusia i buziaczki w nochalki piesowe! Quote
jusstyna85 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ja to najchętniej nie wychodziłabym z łóżka...taki senny dzień po tych dniach ze słoneczkiem... Quote
Blood Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 dziekujemy;) a na szczescie mie objawia sie to zbyt agresywnie tylko powarkuja i marudza ;) ale nie z takimi nerwusami sobie dawalismy rade;);) Moja mama ma na niego sposob;) SALAMI:)i piesek chodzi jak owieczka;) ogolnie mimo slabego uzebienia lubi kostki i skurki z miesa;) Quote
azalia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziewczyny bardzo przepraszam,że nie na temat,podajcie mi proszę link do pieska z odmrożonym penisem,nie mogę go znaleźć.Dzięki,pozdrawiam gorąco! Quote
RenW Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='azalia']Dziewczyny bardzo przepraszam,że nie na temat,podajcie mi proszę link do pieska z odmrożonym penisem,nie mogę go znaleźć.Dzięki,pozdrawiam gorąco! Proszę bardzo: http://www.dogomania.pl/threads/203343-pies-z-odmro%C5%BConym-penisem-od-3-miesi%C4%99cy-mieszka-pod-balkonem Quote
azalia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Co porabia nasz królewicz Pato i jak się czuje?RenW i Betaczl dziękuję serdecznie za pomoc!Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków! Quote
marta0731 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Asta17']Nasz kochany Boxerek nareszcie bezpieczny. Oby wszystko było ok. :) Też tego życzę piesiowi.............. Mam nadzieję, że blood zmądrzała i uczy się na błędach I dobrze że to pies, a nie suka... nie zostanie w dt "niechcący" zapłodniony...............:roll::roll::roll::roll::roll: Quote
jusstyna85 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='marta0731'] Też tego życzę piesiowi.............. Mam nadzieję, że blood zmądrzała i uczy się na błędach I dobrze że to pies, a nie suka... nie zostanie w dt "niechcący" zapłodniony...............:roll::roll::roll::roll::roll: I po co to....? Quote
Recommended Posts