Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam wierszyk dla Pata...
Pato...
ładne imię...
nadały ci je woliontaruszki...
Które walczą o twoje życie
A ja też niedługo będe woliontaruszką
I bardzo chce cie poznać....
Adoptowała bym cie....
ale nie moge Wybacz...
Jeśli nie uda nam sie ciebie uratować to Wybacz...
Wybacz nam za wszystko...
My chcemy dobrze...

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Patusiowi minęła noc?Blood napisz bardzo prosimy jak on się czuje,czy będziesz z nim u weta?Jak będzie potrzebne wsparcie finansowe,to mów.Pozdrawiam serdecznie i poglaskaj chłopaka!

Posted

[quote name='jusstyna85']Ja może przypomne,że potrzebne wsparcie na weterynarza...[/QUOTE]
Ano..czy pies został porządnie zdiagnozowany i przebadany w schronisku? Czy dopiero będzie..? Jaki jest miesięczny koszt leczenia pieska?
I oczywiście głaski dla Patusia.:loveu:

Posted

Dostałam dokumentacje Patus byl tylko tak na chwillke po masc przepisana w schronie a w piatek pojedziemy na dluzsza wizyte zeby zobaczyc co dalej....
Wczoraj nie bylo widac zeby go cos bolalo ;)
Dzis od rana w doskonalym nastroju ze sloneczka nie chcial zejsc;) szaleje jak szczeniak musze filmik zrobic ;) Biega merda i pilnuje wszystkich odmownikow;)

Posted

Cieszę się bardzo,że Pausiowi humorek dopisuje i biega sobie chłopak no i ma kto Was pilnować.Widocznie nic go teraz nie boli,oby tak był jak najdłużej.Ciekawe co powie wet.Pozdrawiam serdecznie,mizianko dla psiuńka!

Posted

Witajcie Patus czul sie dobrze;) Dzis przy tej pogodzie nie chcial nawet za bardzo wychodzic z domu
Wiekszosc czasu spi sobie;) Ma apetyt troche z moim wipem sa zazdrosni o siebie ale to chyba normalne;)

Posted

A komu kto nie musi chciałoby się dzisiaj wychodzić z domu,Patuś ma ten komfort,że może spać w ciepełku.Fajnie że chłopak na apetyt,a z Wipem mam nadzieję dogadają sie za jakiś czas.Pozdrowienia dla Pańci Patusia i buziaczki w nochalki piesowe!

Posted

dziekujemy;) a na szczescie mie objawia sie to zbyt agresywnie tylko powarkuja i marudza ;) ale nie z takimi nerwusami sobie dawalismy rade;);)
Moja mama ma na niego sposob;) SALAMI:)i piesek chodzi jak owieczka;) ogolnie mimo slabego uzebienia lubi kostki i skurki z miesa;)

Posted

[quote name='Asta17']Nasz kochany Boxerek nareszcie bezpieczny. Oby wszystko było ok. :)

Też tego życzę piesiowi..............
Mam nadzieję, że blood zmądrzała i uczy się na błędach
I dobrze że to pies, a nie suka... nie zostanie w dt "niechcący" zapłodniony...............:roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

[quote name='marta0731']
Też tego życzę piesiowi..............
Mam nadzieję, że blood zmądrzała i uczy się na błędach
I dobrze że to pies, a nie suka... nie zostanie w dt "niechcący" zapłodniony...............:roll::roll::roll::roll::roll:

I po co to....?