Ulka18 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Bardzo dobra wiadomosc :multi: :multi: :multi: Trzymamy kciuki za aklimatyzacje w nowym domku. Quote
*Gajowa* Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Rozmawiałam z anouk92 /do czwartku nie ma dostępu do netu/ państwo są bardzo zadowoleni z Rufiego i już go pokochali. Relacje pomiedzy Rufim i dziećmi ułożyły się dobrze. Państwo wybaczyli psiakowi, że sciagnął pranie ze sznurka i trzeba było je powtórzyć a więc wszystko się świetnie układa. Anouk obiecała napisać więcej w czwartek. Quote
zdrojka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A to rozrabiaka jeden :razz: A wieści cudowne, nie mogę się doczekać czwartku :multi: Quote
ewatr Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 super wiesci :multi: czekamy na jeszcze :lol: Quote
anouk92 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Przepraszam że nie pisałam ale brak dostepu do netu...:oops: A więc Rufi jest w nowym domku w Wawrze. Małżeństwo z dwójką dzieci - 9 lat i 3 lata. Państwo mieli już suczkę collie - jak mi Pan pokazywał zdjęcia i miał łzy w oczach to wiedziałam że to kochani ludzie i Rufi znajdzie miłość w tym domu.:loveu: Rufi powoli przyzwyczaja się do nowego otoczenia. Mógłby nie rozstawać się z córką Państwa - nawet z nią śpi. Czeka na nią pod bramą jak wraca ze szkoły.:multi: Chodzi na spacerki ze swoim Panem - już bez smyczy ale podobno sie pilnuje - trochę się przeraziłam jak mi o tym powiedzieli ale nawet Gajowa mówiła że on się bardzo pilnuje. Uwielbia wszystkie szmatki i prania - ściągnął całe pranie i biegał z nim po podwórku. :diabloti: Państwo niedługo będą się przeprowadzac do nowego domu w Józefowie - obiecali dac znać. Quote
Ulka18 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dobre zakonczenie historii Rufiego...oby byl szczesliwy w swoim nowym domu. Anouk, gdybys rozmawiala z Panstwem Rufiego, to powiedz, ze inne kolaki tez uwielbiaja rozciagac rozne tzw. szmaty :evil_lol: Moja sunia notorycznie wyciaga wszystkie kocyki jakie ma w legowisku i wywleka je jak najdalej sie da :razz: Quote
kofee Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ulka18 napisał(a):inne kolaki tez uwielbiaja rozciagac rozne tzw. szmaty :evil_lol: Moja sunia notorycznie wyciaga wszystkie kocyki jakie ma w legowisku i wywleka je jak najdalej sie da :razz: A moja tylko drapie materac, chyba, że ma akurat kocyk, to wtedy gniecie:cool3: Bardzo się cieszę, że Rufi znalazł dom, na jaki zasługuje. Mam nadzieję, że zostanie tak dobrze jak jest. Kolaki są naprawdę grzeczne:lol: Anouk, jesteś wielka. Quote
anouk92 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Octavia proszę zmień temat - i uciekamy stąd. Quote
beka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Chyba trzeba napisać do moda bo Octawia dostała bana :( i pewnie nie zmieni tytułu Quote
anouk92 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 beka napisał(a):Chyba trzeba napisać do moda bo Octawia dostała bana :( i pewnie nie zmieni tytułu A co się stało bo nie rozumiem?! Quote
anouk92 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A oto Rufi i jego nowa rodzina - brakuje najmłodszego bo akurat smacznie spał. Quote
Ulka18 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Super usmiechniety psiak z zadowolona rodzinka :multi: :multi: :multi: Anouk, czy masz jakies wolne kontakty na domki dla kolakow? Jest sunia kilkumiesieczna, ktora uratowala Prozac. Quote
anouk92 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ulka18 napisał(a):Super usmiechniety psiak z zadowolona rodzinka :multi: :multi: :multi: Anouk, czy masz jakies wolne kontakty na domki dla kolakow? Jest sunia kilkumiesieczna, ktora uratowala Prozac. Podałam Gajowej namiary na Państwa z Wroclawia. Innych nie mam bo nie było nic konkretnego. A co z Aneta W ze szczecina która chciała Rufiego? Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ale Rufi fajnie prezentuje się ze swoją nowa rodzinką... Kochany Rufi tak się cieszę, że jest szczęsliwy bo co do tego nie mam watpliwości. Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 to prawie rok minął....Rufus ciekawe co u niego Quote
Recommended Posts