Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z anouk92 /do czwartku nie ma dostępu do netu/ państwo są bardzo zadowoleni z Rufiego i już go pokochali. Relacje pomiedzy Rufim i dziećmi ułożyły się dobrze. Państwo wybaczyli psiakowi, że sciagnął pranie ze sznurka i trzeba było je powtórzyć a więc wszystko się świetnie układa.
Anouk obiecała napisać więcej w czwartek.

Posted

Przepraszam że nie pisałam ale brak dostepu do netu...:oops:

A więc Rufi jest w nowym domku w Wawrze.
Małżeństwo z dwójką dzieci - 9 lat i 3 lata.

Państwo mieli już suczkę collie - jak mi Pan pokazywał zdjęcia i miał łzy w oczach to wiedziałam że to kochani ludzie i Rufi znajdzie miłość w tym domu.:loveu:

Rufi powoli przyzwyczaja się do nowego otoczenia.
Mógłby nie rozstawać się z córką Państwa - nawet z nią śpi.
Czeka na nią pod bramą jak wraca ze szkoły.:multi:

Chodzi na spacerki ze swoim Panem - już bez smyczy ale podobno sie pilnuje - trochę się przeraziłam jak mi o tym powiedzieli ale nawet Gajowa mówiła że on się bardzo pilnuje.

Uwielbia wszystkie szmatki i prania - ściągnął całe pranie i biegał z nim po podwórku. :diabloti:

Państwo niedługo będą się przeprowadzac do nowego domu w Józefowie - obiecali dac znać.

Posted

Dobre zakonczenie historii Rufiego...oby byl szczesliwy w swoim nowym domu.

Anouk, gdybys rozmawiala z Panstwem Rufiego, to powiedz, ze inne kolaki tez uwielbiaja rozciagac rozne tzw. szmaty :evil_lol: Moja sunia notorycznie wyciaga wszystkie kocyki jakie ma w legowisku i wywleka je jak najdalej sie da :razz:

Posted

Ulka18 napisał(a):
inne kolaki tez uwielbiaja rozciagac rozne tzw. szmaty :evil_lol: Moja sunia notorycznie wyciaga wszystkie kocyki jakie ma w legowisku i wywleka je jak najdalej sie da :razz:

A moja tylko drapie materac, chyba, że ma akurat kocyk, to wtedy gniecie:cool3:
Bardzo się cieszę, że Rufi znalazł dom, na jaki zasługuje. Mam nadzieję, że zostanie tak dobrze jak jest. Kolaki są naprawdę grzeczne:lol:
Anouk, jesteś wielka.

Posted

Super usmiechniety psiak z zadowolona rodzinka :multi: :multi: :multi:

Anouk, czy masz jakies wolne kontakty na domki dla kolakow? Jest sunia kilkumiesieczna, ktora uratowala Prozac.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super usmiechniety psiak z zadowolona rodzinka :multi: :multi: :multi:

Anouk, czy masz jakies wolne kontakty na domki dla kolakow? Jest sunia kilkumiesieczna, ktora uratowala Prozac.

Podałam Gajowej namiary na Państwa z Wroclawia.
Innych nie mam bo nie było nic konkretnego.

A co z Aneta W ze szczecina która chciała Rufiego?

• 1 month later...
  • 7 months later...