oktawia6 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ponieważ od wczoraj nikt-kopmpletnie nikt nie odpowiedział na mój apel a grupie 1 Rasy Brytyjskie-Owczarki Szkockie(http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30619) -kopiuję tutaj tezt tego ważnego wątku: ========================================================= Wczoraj dostałam informację od wartownika z budowy warszawskiej z Rembertowa (z tej budowy zabrałam ze wsparciem sunię, oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498) że na budowie ale nie w Warszawie tylko w Radzyminie jest pies Collie przywiązany do łańcucha-wartownik prosił mnie bym coś z tym zrobiła. Collie nie schodzi z łańcucha:placz: -jest w złym stanie:shake: -założyłam tutaj wątek-słyszałam o grupie miłośników Collie-nie wiem czy to tutaj:???: (kiedyś wspólnie ratowali sunię ze schroniska-z łapami bez pazurków-gdzie nie mogła prawie chodzić i zmarła potem na ropomacicze-nie pamiętam nazwy wątku-ale tam właśnie miłośnicy Colli ją uratowali) jeśli znacie tę grupę to dajcie znak. Telefon do wartowni budowy w Radzyminie: 0607-802-302 Piotr Hermanowski do mnie: 0602-178-666 :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: Quote
katya Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Oktawia umieść to na forum collie albo poproś pandę1989, bo ona jest tam zalogowana. http://www.collie.intertel.net.pl/forum/index.php Quote
Kolia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Umieścałam psa,na forum collie... Oktawia6, wiesz może coś więcej o nim? Do kogo należy? Czy ludzie, których jest własnością skłonni byliby go oddać lub sprzdać? Może masz zdjęcia pieska, aby już zacząć mu szukać dmu? Wątek collie w dziale adopcje Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='oktawia6']ponieważ od wczoraj nikt-kopmpletnie nikt nie odpowiedział na mój apel a grupie 1 Rasy Brytyjskie-Owczarki Szkockie(http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30619) -kopiuję tutaj tezt tego ważnego wątku: ========================================================= Wczoraj dostałam informację od wartownika z budowy warszawskiej z Rembertowa (z tej budowy zabrałam ze wsparciem sunię, oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498) że na budowie ale nie w Warszawie tylko w Radzyminie jest pies Collie przywiązany do łańcucha-wartownik prosił mnie bym coś z tym zrobiła. Collie nie schodzi z łańcucha:placz: -jest w złym stanie:shake: -założyłam tutaj wątek-słyszałam o grupie miłośników Collie-nie wiem czy to tutaj:???: (kiedyś wspólnie ratowali sunię ze schroniska-z łapami bez pazurków-gdzie nie mogła prawie chodzić i zmarła potem na ropomacicze-nie pamiętam nazwy wątku-ale tam właśnie miłośnicy Colli ją uratowali) jeśli znacie tę grupę to dajcie znak. Telefon do wartowni budowy w Radzyminie: 0607-802-302 Piotr Hermanowski do mnie: 0602-178-666 :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: Oktawio, ten watek, o ktorym piszesz to watek Dzielnej..zaraz znajde wkleje tu link i postaram sie wyslac na gg info do dogomaniaczek Dzielna to Krakow / Tarnow Dzielna w takim stanie wypatrzyla Agnieszka Malek w schronisku i dzieki niej dostala sie na dogo zawiadamiam ponadto Irme i inne pomocne dlonie co sie da zrobic..zobaczymy razem Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='panda1989']Umieścałam psa,na forum collie... Oktawia6, wiesz może coś więcej o nim? Do kogo należy? Czy ludzie, których jest własnością skłonni byliby go oddać lub sprzdać? Może masz zdjęcia pieska, aby już zacząć mu szukać dmu? Wątek collie w dziale adopcje Panda dzieki za wklejenie watku zdjecia...Radzymin zaraz poszukamy kogos z okolic w Mapie Dogo zdjecia konieczne moze wartownik bedzie wiedzial cos blizej nt wlascicieli i checi oddania kolaka Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Oto relacja z rozmowy z Piotrem , przed chwila Collie - Piotr wieku nie potrafi okreslic Pies blakal sie kiedys, ochroniarze przygarneli go - to teren budujacego sie lecz i zamieszkalego juz w czesci osiedla Victoria w Radzyminie to kiedys, Piotr nie potrafi dokladnie okreslic, kiedy ochrona tej budowy/osiedla go przygarnela, moze ok 2 miesiace temu Collie poczatkowo swobodny, chodzil po osiedlu w budowie, lecz od chwili gdy zamieszkali ludzie zaczal im przeszkadzac szczekal i po skargach lokatorow ochroniarze zmuszeni byli go uwiazac..i uwiazali na krotkim lancuchu Piotr, nasz informator, bedzie w Radzyminie dzis za ok dwie godziny Powiedzial, ze skloni kolegow ochroniarzy, by psa oddali, gdzy jego zdaniem jest on w tej sytuacji, w tym miejscu skazany na lancuch Ma sie tez dowiedziec od kiedy pies jest na budowie, i okresli jego stan, jesli bedzie potrafil Piotr wytlumaczyl mi, jak trzeba dojechac do tego osiedla, poszukam teraz kogos z aparatem z tych okolic, lub jadacych moze na dzialke, kto bedzie mogl podjechac i zrobic foto Osiedle nazywa sie Victoria, lezy przy drodze z Radzymina do Wolomina Quote
Kolia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mam nadzieję, że się uda psiaka wyciągnąć... Tylko jesli tak, to co się z nim stanie? Hmmm... no na razie czekam na zdjęcia, bo te to 50% szczęścia w szukaniu nowego domu... Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 na razie jeszcze nikogo nie dopadlam... Quote
Ss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Znowu collie :(........ zdjęcia koniecznie potrzebne....... czekamy Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 napisalam do izag mieszka najblizej lecz nie mam odpowiedzi bede dzwonic do Oktawii by zmienila tytul watku na RADZYMIN PILNIE FOTKI colli na lancuchu... Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 oktawia zmieni tytul watku jak tylko bedzie miala doste do netu nt FOTKI .... Quote
Kolia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Oj! Czy ludzie naprawde nie mają wyobraźni... Można przecież zbudowac kojec i jakąś porządną ciepłą budę i nie byłoby problemu... No ale łańcuch... I do tego jeszcze collie... Normalnie ręce opadają :( Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 zmieniłam tytuł wątku;) psa wydadzą bez problemu-więc chodzi tutaj o zorganizowanie dobrego hoteliku czy najlepiej tymczasu-suczka Onkowata z budowy w Rembertowie jest odebrana-to ja zaczęłam o niej-w związku z tym, że sunia z Rembertowa uratowana wartownik dał mi cynk o tym biednym Collie z łańcucha-na pewno ma skołtunioną sierść-fotki najmniej ważne-najważniejsze by przejąć go w bezpieczne miejsce, na pewno będą potrzebne pieniążki na konto Collie. Buda i tak nic nie da-Collie to nie pies do budy:shake: tylko na salony:placz: Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 hotelik dla collie..... finanse...miejsca moze i znalazlyby sie z hotelikow ogloszonych na stronach strazy dla zwierzat , tam sa chyba prywatne mieszkania i pewnie po jednym, dwa pso - miejsca, ceny rozne spojrzcie czesto o nich zapominamy http://www.strazdlazwierzat.com.pl/ Quote
pixie Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 oktawia6 napisał(a):zmieniłam tytuł wątku;) psa wydadzą bez problemu-więc chodzi tutaj o zorganizowanie dobrego hoteliku czy najlepiej tymczasu-suczka Onkowata z budowy w Rembertowie jest odebrana-to ja zaczęłam o niej-w związku z tym, że sunia z Rembertowa uratowana wartownik dał mi cynk o tym biednym Collie z łańcucha-na pewno ma skołtunioną sierść-fotki najmniej ważne-najważniejsze by przejąć go w bezpieczne miejsce, na pewno będą potrzebne pieniążki na konto Collie. Buda i tak nic nie da-Collie to nie pies do budy:shake: tylko na salony:placz: wiesz co do tytulu zaapeluj kto zrobi Fotki? Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Pixie-tylko nie straź:cool1: proponowałam Hotelik u pani Grażynki w Otrębusach-gdzie jest od wielu miesięcy między innymi sparaliżowany Axel na wózku i obecnie sunia z budowy Saba-20 zł/h i widziałam warunki w jakich mieszkają psy-jaki mają "zajęcia" i opiekę:loveu: Quote
Kolia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Trzymam mocno kciuki zeby sie udało wyciagnąć w bezpieczne mijesce futrzaka :( Quote
pixie Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [PHP][/PHP][quote name='oktawia6']Pixie-tylko nie straź:cool1: proponowałam Hotelik u pani Grażynki w Otrębusach-gdzie jest od wielu miesięcy między innymi sparaliżowany Axel na wózku i obecnie sunia z budowy Saba-20 zł/h i widziałam warunki w jakich mieszkają psy-jaki mają "zajęcia" i opiekę:loveu: oktawio mila moja, ksiezycowa damo, o zlotym sercu, nie zrozumialas mnie:shake: podalam,ze na stronach strazy dla zwierzat jest lista hotelikow, m.innymi otrebusy-dwa hoteliki w tym chyba u pani grazynki, a ze straza:evil_lol: ona raczej nie ma nic wspolnego :crazyeye: ...jak wiesz wiec nie imputuj mi, ze chce psa do strazy oddac:mad: podsunelam, jak zobaczysz, tam sa mieszkania prywatne, czyli warunki domowe..moze ktos ma miejsce po swoim psie i chce dorobic/pomagajac to jest do sprawdzenia, zwlaszcza, ze jest posucha hotelikowa w warszawie..i nie tylko w warszawie Quote
oktawia6 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 tak:lol: wiem najlepiej jakby ktoś z okolic tam pojechał po prostu i zrobił zdjęcia-nawet z Warszawy jeśli ktoś ma samochód:roll: a dalej trzeba zbierać na hotelik dla Collie i szukac dobrego domu ale Collaka najlepiej wzkastrowac a potem do domu+obecnie jest moda na Collaki wiec ludzie maja rozne pomysly:cool1: :shake: Quote
*Gajowa* Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czy ktoś podjedzie i zrobi psu zdjecia ? Niestety nie mam aparatu ale mogę włączyć się do pomocy collakowi na łańcuchu. Mogę pojechać tam ale tylko w ciągu dnia najlepiej rano i zabrać kogos z aparatem. Mogę też psa zabrać do hotelu swojego lub do innego wskazanego. U siebie mam obecnie same suczki, wiec nie będzie potrzeby zamykania psa. Quote
pixie Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='*Gajowa*']Czy ktoś podjedzie i zrobi psu zdjecia ? Niestety nie mam aparatu ale mogę włączyć się do pomocy collakowi na łańcuchu. Mogę pojechać tam ale tylko w ciągu dnia najlepiej rano i zabrać kogos z aparatem. Mogę też psa zabrać do hotelu swojego lub do innego wskazanego. U siebie mam obecnie same suczki, wiec nie będzie potrzeby zamykania psa. Gajowa, piekna propozycja, bardzo dziekujemy:Rose: :Rose: :Rose: tylko kto no kto zrobi zdjecia w Radzyminie collakowi na lancuchu!??? PILNE oktawio zrob taki tytul bo jakos nie bierze!!!:mad: :mad: :mad: Quote
*Gajowa* Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czy ktos moze pojechać ze mną do Radzymina z aparatem i zrobić psu zdjecia oraz popilotować mnie. Najlepiej gdyby ktoś wiedział gdzie ten pies jest bo ja nie znam kompletnie Radzymina. Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 trzeba zapytać się pod wskazany nr komórkowy p.Hermanowskiego o dokładny adres. Czy ktoś może dotrzymać Gajowej towarzystwa w drodze do Colli na łańcuchu na osiedle Viktoria w Radzyminie? propozycja pomocy Gajowej po prostu super!!! Quote
anouk92 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ja mogę podjechać ale dopiero wieczorem - koło 19-ej. Czy Gajowa zabierze go do siebie? Gajowa jeśli możesz wieczorem to możemy się gdzieś spotkać. Czy dojedziesz sama do Radzymina? Bo ja będę wracała swoim samochodem z Wawy. Quote
Recommended Posts