Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ponieważ od wczoraj nikt-kopmpletnie nikt nie odpowiedział na mój apel a grupie 1 Rasy Brytyjskie-Owczarki Szkockie(http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30619)
-kopiuję tutaj tezt tego ważnego wątku:
=========================================================
Wczoraj dostałam informację od wartownika z budowy warszawskiej z Rembertowa (z tej budowy zabrałam ze wsparciem sunię, oto jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498) że na budowie ale nie w Warszawie tylko w Radzyminie jest pies Collie przywiązany do łańcucha-wartownik prosił mnie bym coś z tym zrobiła.
Collie nie schodzi z łańcucha:placz: -jest w złym stanie:shake: -założyłam tutaj wątek-słyszałam o grupie miłośników Collie-nie wiem czy to tutaj:???: (kiedyś wspólnie ratowali sunię ze schroniska-z łapami bez pazurków-gdzie nie mogła prawie chodzić i zmarła potem na ropomacicze-nie pamiętam nazwy wątku-ale tam właśnie miłośnicy Colli ją uratowali) jeśli znacie tę grupę to dajcie znak.

Telefon do wartowni budowy w Radzyminie:

0607-802-302 Piotr Hermanowski

do mnie: 0602-178-666
:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']ponieważ od wczoraj nikt-kopmpletnie nikt nie odpowiedział na mój apel a grupie 1 Rasy Brytyjskie-Owczarki Szkockie(http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30619)
-kopiuję tutaj tezt tego ważnego wątku:
=========================================================
Wczoraj dostałam informację od wartownika z budowy warszawskiej z Rembertowa (z tej budowy zabrałam ze wsparciem sunię, oto jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498) że na budowie ale nie w Warszawie tylko w Radzyminie jest pies Collie przywiązany do łańcucha-wartownik prosił mnie bym coś z tym zrobiła.
Collie nie schodzi z łańcucha:placz: -jest w złym stanie:shake: -założyłam tutaj wątek-słyszałam o grupie miłośników Collie-nie wiem czy to tutaj:???: (kiedyś wspólnie ratowali sunię ze schroniska-z łapami bez pazurków-gdzie nie mogła prawie chodzić i zmarła potem na ropomacicze-nie pamiętam nazwy wątku-ale tam właśnie miłośnicy Colli ją uratowali) jeśli znacie tę grupę to dajcie znak.

Telefon do wartowni budowy w Radzyminie:

0607-802-302 Piotr Hermanowski

do mnie: 0602-178-666
:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:

Oktawio, ten watek, o ktorym piszesz to watek Dzielnej..zaraz znajde wkleje tu link i postaram sie wyslac na gg info do dogomaniaczek
Dzielna to Krakow / Tarnow
Dzielna w takim stanie wypatrzyla Agnieszka Malek w schronisku i dzieki niej dostala sie na dogo

zawiadamiam ponadto Irme i inne pomocne dlonie
co sie da zrobic..zobaczymy razem

Posted

[quote name='panda1989']Umieścałam psa,na forum collie... Oktawia6, wiesz może coś więcej o nim? Do kogo należy? Czy ludzie, których jest własnością skłonni byliby go oddać lub sprzdać? Może masz zdjęcia pieska, aby już zacząć mu szukać dmu?

Wątek collie w dziale adopcje

Panda dzieki za wklejenie watku

zdjecia...Radzymin zaraz poszukamy kogos z okolic w Mapie Dogo

zdjecia konieczne
moze wartownik bedzie wiedzial cos blizej nt wlascicieli i checi oddania kolaka

Posted

Oto relacja z rozmowy z Piotrem , przed chwila

Collie - Piotr wieku nie potrafi okreslic
Pies blakal sie kiedys, ochroniarze przygarneli go - to teren budujacego sie lecz i zamieszkalego juz w czesci osiedla Victoria w Radzyminie

to kiedys, Piotr nie potrafi dokladnie okreslic, kiedy ochrona tej budowy/osiedla go przygarnela, moze ok 2 miesiace temu

Collie poczatkowo swobodny, chodzil po osiedlu w budowie, lecz od chwili gdy zamieszkali ludzie zaczal im przeszkadzac szczekal i po skargach lokatorow ochroniarze zmuszeni byli go uwiazac..i uwiazali na krotkim lancuchu

Piotr, nasz informator, bedzie w Radzyminie dzis za ok dwie godziny
Powiedzial, ze skloni kolegow ochroniarzy, by psa oddali, gdzy jego zdaniem jest on w tej sytuacji, w tym miejscu skazany na lancuch

Ma sie tez dowiedziec od kiedy pies jest na budowie, i okresli jego stan, jesli bedzie potrafil

Piotr wytlumaczyl mi, jak trzeba dojechac do tego osiedla, poszukam teraz kogos z aparatem z tych okolic, lub jadacych moze na dzialke, kto bedzie mogl podjechac i zrobic foto

Osiedle nazywa sie Victoria, lezy przy drodze z Radzymina do Wolomina

Posted

Mam nadzieję, że się uda psiaka wyciągnąć... Tylko jesli tak, to co się z nim stanie? Hmmm... no na razie czekam na zdjęcia, bo te to 50% szczęścia w szukaniu nowego domu...

Posted

Oj! Czy ludzie naprawde nie mają wyobraźni... Można przecież zbudowac kojec i jakąś porządną ciepłą budę i nie byłoby problemu... No ale łańcuch... I do tego jeszcze collie... Normalnie ręce opadają :(

Posted

zmieniłam tytuł wątku;)

psa wydadzą bez problemu-więc chodzi tutaj o zorganizowanie dobrego hoteliku czy najlepiej tymczasu-suczka Onkowata z budowy w Rembertowie jest odebrana-to ja zaczęłam o niej-w związku z tym, że sunia z Rembertowa uratowana wartownik dał mi cynk o tym biednym Collie z łańcucha-na pewno ma skołtunioną sierść-fotki najmniej ważne-najważniejsze by przejąć go w bezpieczne miejsce,
na pewno będą potrzebne pieniążki na konto Collie.

Buda i tak nic nie da-Collie to nie pies do budy:shake: tylko na salony:placz:

Posted

oktawia6 napisał(a):
zmieniłam tytuł wątku;)

psa wydadzą bez problemu-więc chodzi tutaj o zorganizowanie dobrego hoteliku czy najlepiej tymczasu-suczka Onkowata z budowy w Rembertowie jest odebrana-to ja zaczęłam o niej-w związku z tym, że sunia z Rembertowa uratowana wartownik dał mi cynk o tym biednym Collie z łańcucha-na pewno ma skołtunioną sierść-fotki najmniej ważne-najważniejsze by przejąć go w bezpieczne miejsce,
na pewno będą potrzebne pieniążki na konto Collie.

Buda i tak nic nie da-Collie to nie pies do budy:shake: tylko na salony:placz:

wiesz co do tytulu zaapeluj
kto zrobi Fotki?

Posted

Pixie-tylko nie straź:cool1:
proponowałam Hotelik u pani Grażynki w Otrębusach-gdzie jest od wielu miesięcy między innymi sparaliżowany Axel na wózku i obecnie sunia z budowy Saba-20 zł/h i widziałam warunki w jakich mieszkają psy-jaki mają "zajęcia" i opiekę:loveu:

Posted

[PHP][/PHP][quote name='oktawia6']Pixie-tylko nie straź:cool1:
proponowałam Hotelik u pani Grażynki w Otrębusach-gdzie jest od wielu miesięcy między innymi sparaliżowany Axel na wózku i obecnie sunia z budowy Saba-20 zł/h i widziałam warunki w jakich mieszkają psy-jaki mają "zajęcia" i opiekę:loveu:

oktawio mila moja, ksiezycowa damo, o zlotym sercu, nie zrozumialas mnie:shake:
podalam,ze na stronach strazy dla zwierzat jest lista hotelikow, m.innymi otrebusy-dwa hoteliki w tym chyba u pani grazynki, a ze straza:evil_lol: ona raczej nie ma nic wspolnego :crazyeye: ...jak wiesz

wiec nie imputuj mi, ze chce psa do strazy oddac:mad:

podsunelam, jak zobaczysz, tam sa mieszkania prywatne, czyli warunki domowe..moze ktos ma miejsce po swoim psie i chce dorobic/pomagajac
to jest do sprawdzenia, zwlaszcza, ze jest posucha hotelikowa w warszawie..i nie tylko w warszawie

Posted

tak:lol: wiem
najlepiej jakby ktoś z okolic tam pojechał po prostu i zrobił zdjęcia-nawet z Warszawy jeśli ktoś ma samochód:roll:

a dalej trzeba zbierać na hotelik dla Collie i szukac dobrego domu ale Collaka najlepiej wzkastrowac a potem do domu+obecnie jest moda na Collaki wiec ludzie maja rozne pomysly:cool1: :shake:

Posted

Czy ktoś podjedzie i zrobi psu zdjecia ? Niestety nie mam aparatu ale
mogę włączyć się do pomocy collakowi na łańcuchu. Mogę pojechać tam
ale tylko w ciągu dnia najlepiej rano i zabrać kogos z aparatem.
Mogę też psa zabrać do hotelu swojego lub do innego wskazanego.
U siebie mam obecnie same suczki, wiec nie będzie potrzeby zamykania psa.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Czy ktoś podjedzie i zrobi psu zdjecia ? Niestety nie mam aparatu ale
mogę włączyć się do pomocy collakowi na łańcuchu. Mogę pojechać tam
ale tylko w ciągu dnia najlepiej rano i zabrać kogos z aparatem.
Mogę też psa zabrać do hotelu swojego lub do innego wskazanego.
U siebie mam obecnie same suczki, wiec nie będzie potrzeby zamykania psa.

Gajowa,
piekna propozycja, bardzo dziekujemy:Rose: :Rose: :Rose:
tylko kto
no
kto zrobi zdjecia w Radzyminie collakowi na lancuchu!??? PILNE

oktawio zrob taki tytul bo jakos nie bierze!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

Czy ktos moze pojechać ze mną do Radzymina z aparatem i zrobić psu
zdjecia oraz popilotować mnie. Najlepiej gdyby ktoś wiedział gdzie ten pies
jest bo ja nie znam kompletnie Radzymina.

Posted

trzeba zapytać się pod wskazany nr komórkowy p.Hermanowskiego o dokładny adres.

Czy ktoś może dotrzymać Gajowej towarzystwa w drodze do Colli na łańcuchu na osiedle Viktoria w Radzyminie?

propozycja pomocy Gajowej po prostu super!!!

Posted

Ja mogę podjechać ale dopiero wieczorem - koło 19-ej.
Czy Gajowa zabierze go do siebie?

Gajowa jeśli możesz wieczorem to możemy się gdzieś spotkać.
Czy dojedziesz sama do Radzymina?
Bo ja będę wracała swoim samochodem z Wawy.