Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehhhh...brak słów....szkoda że jakieś durne zasady narażają go na stres...Aga trzymaj się...
on czuje że nie jest sam...i że ktos sie o niego martwi...Jak by nie było to albo dostanie szansę na życie albo odejdzie przy Was a nie w schroniskowym boksie w bólu...

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ja napisała mona jest podejrzenie o grużlice .Wczoraj kajtus został zabrany na test tuberkulinowy i musiał wrócić do schroniska , czekamy na wyniki , dzis u niego byłam więc z czystym sumieniem moge powiedzieć że przebywa w dobrych warunkach . Leczenie jest kontynuowane ( oczywiście na nasz koszt )

Posted

Jutro wyniki badań jażeli nie ma grużlicy to kochane bałagam rozjrzyjcie się pogadajcie z ludzmi , SZUKAM PILNIE BDT dla kajtusia !!!! Na tą chwilę mogę tylko powiedzieć żę psiak jest niesamowicie czysty

Posted

[quote name='_gos_']W spadku po Golinie, do którego los się uśmiechnął po wielu latach nieszczęść, Kajtuś otrzyma 350 zł. Bardzo proszę o numer konta, na które mam przelać kasę i potwierdzenie na tym wątku kiedy dotrze:
http://www.dogomania.pl/threads/144623-Pi%C4%99kny-rudy-du%C5%BCy-Golin-ZNALAZ%C5%81-SW%C3%93J-WYMARZONY-DOM!/page47

Numer konta wstawilam na watek Golina, widnieje rowniez na pierwszej stronie tego watku :)

Bardzo dziekujemy Gos :) !!!!!!!!!!

Posted

W dalszym ciągu czekamy na wynik końcowego testu na grużlicę , wstępne wyniki są negatywne . Chłopak czuje się coraz lepiej , leczenie jest kontynuowane

Posted

chyba za szybko się pocieszyłam :-( Niestety z kajtuchem nie jest dobrze , w tylne nóżki wkradł się jakiś przykurcz :-( nie wychodzi juz sam na spacer , serce się kraje :-( Wczoraj chciałyśmy go zabrać na kliniki na Książęcą niestety nie przyjeli by go bo naszym obowiązkiem jest poinformowanie lekarzy że kajet jest badany pod katem gruzlicy , teoretycznie żadna klinika która przychodziła nam na myśl nie przyjmnie psa który ma podejrzenie o chorobę zakażną

Posted

Chyba to było najlepsze wyjście. Przecież śmierć nie jest zła, pamiętajcie, że pies miał godne, spokojne zycie i w ostatnich dniach ludzi, dla których jego los był bardzo ważny. Teraz już nie cierpi, nic złego nie może go spotkac, nie ma bólu, tylko spokój. Chyba na to zasłużył, prawda?
Uszy do góry :)