Kinia1984 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ehhhh...brak słów....szkoda że jakieś durne zasady narażają go na stres...Aga trzymaj się... on czuje że nie jest sam...i że ktos sie o niego martwi...Jak by nie było to albo dostanie szansę na życie albo odejdzie przy Was a nie w schroniskowym boksie w bólu... Quote
obraczus87 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Aga trzymaj sie.. mam nadzieje ze jednak to nie jest gruźlica :( Quote
juliaikamil Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Aga i Kajtuś trzymajcie się, a my trzymamy kciuki... Quote
AGA35 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Tak ja napisała mona jest podejrzenie o grużlice .Wczoraj kajtus został zabrany na test tuberkulinowy i musiał wrócić do schroniska , czekamy na wyniki , dzis u niego byłam więc z czystym sumieniem moge powiedzieć że przebywa w dobrych warunkach . Leczenie jest kontynuowane ( oczywiście na nasz koszt ) Quote
juliaikamil Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 czekamy na wyniki... oby okazało się, ze nie jest tak źle. trzymaj się ciepło Kajtek Quote
magdus84 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Aguś zdawaj nam relacje o stanie naszego misiania:( strasznie się o niego martwimy:( Quote
Vasco Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Procedury ważniejsze są u nas niestety od psiaka... szkoda, że w tej sytuacji musiał wracać do schronu. Aga i Kajtuń, trzymajcie się! Quote
AGA35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Jutro wyniki badań jażeli nie ma grużlicy to kochane bałagam rozjrzyjcie się pogadajcie z ludzmi , SZUKAM PILNIE BDT dla kajtusia !!!! Na tą chwilę mogę tylko powiedzieć żę psiak jest niesamowicie czysty Quote
_gos_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 W spadku po Golinie, do którego los się uśmiechnął po wielu latach nieszczęść, Kajtuś otrzyma 350 zł. Bardzo proszę o numer konta, na które mam przelać kasę i potwierdzenie na tym wątku kiedy dotrze: http://www.dogomania.pl/threads/144623-Pi%C4%99kny-rudy-du%C5%BCy-Golin-ZNALAZ%C5%81-SW%C3%93J-WYMARZONY-DOM!/page47 Quote
obraczus87 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='_gos_']W spadku po Golinie, do którego los się uśmiechnął po wielu latach nieszczęść, Kajtuś otrzyma 350 zł. Bardzo proszę o numer konta, na które mam przelać kasę i potwierdzenie na tym wątku kiedy dotrze: http://www.dogomania.pl/threads/144623-Pi%C4%99kny-rudy-du%C5%BCy-Golin-ZNALAZ%C5%81-SW%C3%93J-WYMARZONY-DOM!/page47 Numer konta wstawilam na watek Golina, widnieje rowniez na pierwszej stronie tego watku :) Bardzo dziekujemy Gos :) !!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Golinku bardzo dziękujemy za pieniązki dla kajtusia i szczęścia życzymy w nowym domku ;-) Quote
AGA35 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 W dalszym ciągu czekamy na wynik końcowego testu na grużlicę , wstępne wyniki są negatywne . Chłopak czuje się coraz lepiej , leczenie jest kontynuowane Quote
AGA35 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 chyba za szybko się pocieszyłam :-( Niestety z kajtuchem nie jest dobrze , w tylne nóżki wkradł się jakiś przykurcz :-( nie wychodzi juz sam na spacer , serce się kraje :-( Wczoraj chciałyśmy go zabrać na kliniki na Książęcą niestety nie przyjeli by go bo naszym obowiązkiem jest poinformowanie lekarzy że kajet jest badany pod katem gruzlicy , teoretycznie żadna klinika która przychodziła nam na myśl nie przyjmnie psa który ma podejrzenie o chorobę zakażną Quote
Cleo2008 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 no wlasnie, co sie robi w takim przypadku??? Quote
Vasco Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Po tytule sądząc, skończyło się już Kajtunia cierpienie... Śpij spokojnie, Piesku.... Quote
obraczus87 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Bardzoooo mi przykro :-(:-(:-(:-( Aga trzymaj się....... Quote
Sybel Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Chyba to było najlepsze wyjście. Przecież śmierć nie jest zła, pamiętajcie, że pies miał godne, spokojne zycie i w ostatnich dniach ludzi, dla których jego los był bardzo ważny. Teraz już nie cierpi, nic złego nie może go spotkac, nie ma bólu, tylko spokój. Chyba na to zasłużył, prawda? Uszy do góry :) Quote
juliaikamil Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 strasznie mi przykro, szkoda Kajtusia, mam tylko nadzieję, że nie cierpiał, śpij spokojnie.............. Quote
Recommended Posts