Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Till napisał(a):
Wiem, że wszystko ostro ruszyło, ale może nie opowiadajcie o wszystkich planach na forum

Mi się wydaje, że i tak o wszystkich rzeczach nie mówi się tutaj ( a raczej jestem pewna), ale co racja to racja, tak więc lepiej cichosza i się nie chwalić, bo przeciwnik jest czujny.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie obejrzałam jego zdjęcia na NK, z tym facetem jest coś nie tak, pasjonuje się mięsem, fotografuje go pod różną postacią, włącznie z obranym ze skóry dzikiem, którego sam potraktował śrutem! Kolejny palant, którego pasją jest zabijanie zwierząt, zaprasza do siebie na działkę na degustację dziczyzny. Kolejny świr biegający po lesie ze spluwą za bezbronnymi zwierzakami:angryy: i kolejny kolega Pałki ze słynnego już koła łowieckiego.....

Posted

A co do Pana Weterynarza, tzn. jego strony to no comments....dogomanka zresztą napisała trochę i się to w głowie nie mieści....:angryy: powinno się zawiadomić uczelnię jakich to pięknych panów weterynarzy wydaje na świat z własnym dyplomem.

Posted

[quote name='Kinya'][SIZE=4]UWAGA! UWAGA! ODEZWA DO NARODU! cytuję:
"dzisiaj 16:27
to moze tak po nazwisku!zaslaniacie sie jakas fundacja dobroczynna dla zwierzat a na razie nie ma z was zadnego porzytku.robicie tylko zadyme na skale ogolnopolska.jezeli ktos z waszego kregu wypowiada sie publicznie ze tu jest oboz zaglady,odbywaja sie walki zierzat,zwierzeta sa glodzone,wszystkie choruja na zapalenie plucto chyba nie jest normalny.wiadomo ze ze schroniska nie da sie zrobic hotelu z gwiazdkami.bezdomnych ludzi traktuje sie gorzej niz te psy bo o godz.8 rano musza opuscic schronisko bez wzgledu na pogode!!!osobiscie mnie wkurzacie wiec to co tu piszecie jest dla mnie obojetne,tymbardziej ze jestescie anonimowo.tak kazdy potrafi!!!"

Pisownia, składnia i cała reszta oryginalna:evil_lol: W tym kontekście nie dziwi co najmniej ciekawy przebieg kariery "naukowej" pana Wojciecha Bobyli:p
Mieszkańcy schronisk dla ludzi mają to szczęście, że wychodzą z nich o 8.00 rano, bo z olkuskiego schronu żywy nikt nie wyjdzie bez względu na porę Bobyla:mad:

Posted

Till napisał(a):
włącznie z obranym ze skóry dzikiem, którego sam potraktował śrutem!

:crazyeye: tak? to lece zobaczyc, cos przeoczylam,,,tez mysliwy??:crazyeye:

Posted

[quote name='niunia448']Wstyd!!! i to jeszcze człowiek z mojej uczelni??jeszcze większy wstyd!!( widać jaki ma ten człowiek stosunek do wszystkiego skoro Uniwersytet na którym '' niby'' się kształcił jest Uniwersytetem Przewalaczy?? co to w ogole za nazwa??) jest bezduszny,zimny, nieczuły i mam nadzieję, że jego praktyka lekarska niedługo się zakończy i nigdy nie zrobi krzywdy żadnej istocie!!!

A jeśli nie wie jak powinno wyglądać schronisko niech sobie w google wpisze schronisko w Lublinie!! tam zwierzęta są traktowane należycie!!!

Wstyd, że tak piękny zawód jest traktowany z jego strony jedynie jako łatwy zarobek.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to moze na uczelnie to poslac?? Trzeba wyslac skarge do ich sadu zawodowego,na niego, jk "leczyl" zwierzeta schroniskowe... ale.....tam p.Janik zasieda...ale probowac trzeba aby slad zostal..miarka sie przebierze, kiedys...

Posted

pod ta dziczyzna ma komentarz odemnie
...............................................
czy to aby nie olkuski psiak ...czym sie tu chwalic ochyda.....

i komentarz a co WAS tam tak mało co ...

Posted

Do kompletu dorzucilabym jeszcze pomysl zbojkotowania gabinetu weterynaryjnego prowadzonego przez tego jenteligenta:diabloti: Chlop nie myje rak, stol pewnie nie jest dezynfekowany nie mowiac juz o reszcie, itd.......... Konowal z dyplomem uczelni ktorej przynosi wstyd. Moze warto na NK "zareklamowac" flejtucha i lowce skor:mad:

Posted

niunia448 napisał(a):
Nawet nie wiecie jak mi wstyd, że taki ktoś skończył uczelnię na której teraz ja się kształcę...a myślałam ba nawet byłam przekonana, że kończą weterynarię tylko wybitni...jednak się pomyliłam:(

Czuję dokładnie to samo, tym bardziej że gość nie tylko studiował na tym samym wydziale, ale też skończył to samo liceum co ja :oops:
Pan Bobyla jest po prostu żałosny, a wszystkie jego wypowiedzi są na żenująco niskim poziomie: "szaleje po pustyni terenowka i na motocyklu crossowym.to lepsze nawet od kobiet.lejesz benzyne i jedziesz.nie ma zadnego sprzeciwu ani zbednego gadania."
Skoro tak przedmiotowo traktuje kobiety, to nie ma co się dziwić, że dobro zwierząt również nic dla niego nie znaczy...
Współczuję tylko jego synowi, mam nadzieję, że nie będzie brał przykładu z ojca...

Posted

[quote name='parva']Pan Bobyla jest po prostu żałosny, a wszystkie jego wypowiedzi są na żenująco niskim poziomie: "szaleje po pustyni terenowka i na motocyklu crossowym.to lepsze nawet od kobiet.lejesz benzyne i jedziesz.nie ma zadnego sprzeciwu ani zbednego gadania."
Skoro tak przedmiotowo traktuje kobiety, to nie ma co się dziwić, że dobro zwierząt również nic dla niego nie znaczy...

Moj syn jak mial nascie lat szalal na crossowce, taki glupi wiek ze sie wszystkiego probuje a tu dorosly facet zatrzymal sie na poziomie nastoatka, hmmm

Ja sobie zaraz wkleje jako glowne zdjecie psiaka olkuskiego i tylko mu wpisze: pozdrowienia z olkuskiego schroniska dla lekarza schroniskowego.
Ani obrazliwe a wrecz serdeczne;)

Posted

Morgan:-) napisał(a):
No chwilę mnie nie było a tu tak pieknie się wątek rozwija.
Mamy zatem następnego łowczego psychola.
Jak kurna można na profilu wstawić zdjęcie obdartego ze skóry zwierzaka, ociekającego krwią i zapraszać na grilla z dziczyzny. To jakiś pojeb!

Żeby Ci wszyscy "weteryniarze" włośnia złapali :evil_lol:

Posted

No chwilę mnie nie było a tu tak pieknie się wątek rozwija.
Mamy zatem następnego łowczego psychola.
Jak kurna można na profilu wstawić zdjęcie obdartego ze skóry zwierzaka, ociekającego krwią i zapraszać na grilla z dziczyzny. To jakiś pojeb!

Posted

Zresztą... Podpis pod jednym ze zdjęć

Dodał: wojciech bobyla
Data dodania: 08.10.2008 16:54
Opis: wreszcie bobyla jako chirurg.moje ulubione zajecie.miskowanie kotkow.czysta robota dobrze platna.tylko nie wiem czy koty to uwielbiaja.ale do marca juz zapomna i beda szczesliwe,ze nie musza toczyc zacietych bojow o swoje terytorium i honor kocura.

Miskowanie to odjajczanie - jakby ktoś pytał :lol:

Posted

dziś byłyśmy w kundlu z 14 psiakami z olkusza.... jeden był w stanie tragicznym.. wyżarte rany, otwarte... kości naciągnięte skórą.. obejrzyjcie na filmiku..
Oprócz tego dowiedziałam sie , że pan z olkuskiego towarzystwa przyjacioł zwierząt tak pięknie zachwala schronisko i mówi, ze te wszystkie publikacje i zdjęcia są przekłamane :angryy: i ze psiakom się nic złego nie dzieje.. no ale jak pokazali pokój zabiegowy to normalnie zbladłam.. moja łazienka jest większa.... a mieści się w niej kibelek i wanna....:mad:
obejrzyjcie, bardzo ciekawych rzeczy sie dowiedziałam.. włacznie z tym, ze powiatowy lek wet mówi, zę nie oni sprawują nadzór nad pracą wetów schroniskowych tylko okręgowa izba lekarsko weterynaryjna.. ale mu Magda hejda wyjechała, ze on przecież też jest członkiem izby lekarsko weterynaryjnej.... i się gościu zamotał :diabloti:

tu filmik ---> TVP KRAKÓW

z weselszych wieści... dwa psiaki po programie znalazły dom ... maluchy robiły kupska z krwią.... ale ponoć dostały surowice...
tą sunie z ranami otwartymi i szczeniaki odwieźli do schroniska do szpitaliku... one nie mogły zostać tam gdzie teraz były na tymczasie.... bo są w tragicznym stanie...

Posted

Wacław Ch.
10.10.2008 09:25

Panie Doktorze!!!! weś Pan schowaj to zdjęcie- pole!!!!, fartuch!!! rękawiczki!!czepek!maseczka!

Bardzo dobry post do kastrowanego kota:/

To tylko zgłosić do Głownego Inspektoratu i ma w plecy zawód weteryniorza;]

Posted

ARKA napisał(a):
Ja sobie zaraz wkleje jako glowne zdjecie psiaka olkuskiego i tylko mu wpisze: pozdrowienia z olkuskiego schroniska dla lekarza schroniskowego. Ani obrazliwe a wrecz serdeczne;)

Ja również nie mogłam się powstrzymać i skomentowałam mu profil, składając najserdeczniejsze życzenia :diabloti:

Posted

psiaki zabrane przez Pro Animals i resztę też dostały surowice a odchodzą za TM :-(

oczywiście nie wszystkie ale niektóre z nich wyglądało na to że najgorsze mają za sobą a tu niestety...[*]

Posted

kuba123 napisał(a):
psiaki zabrane przez Pro Animals i resztę też dostały surowice a odchodzą za TM :-(

oczywiście nie wszystkie ale niektóre z nich wyglądało na to że najgorsze mają za sobą a tu niestety...

• cholera jasna... oby ten z wyżartymi dziurami przeżyje... on jest taki kochany... biedak..
    druga sprawa.. jak zaczą umierać to wszystkie padną.. a tam jest przecież sporo psiaków (20 zabrane ze schronu) plus kilka jej :(

Posted

Morgan:-) napisał(a):
    BRAWO TV KRAKÓW!! :multi::multi::multi:

Tak brawo!!!!:multi::multi::multi:
    Bozsze a ta sunie- szkielecik ona jest w dt?:placz:

Posted

[quote name='Asior']dziś byłyśmy w kundlu z 14 psiakami z olkusza.... jeden był w stanie tragicznym.. wyżarte rany, otwarte... kości naciągnięte skórą.. obejrzyjcie na filmiku..
    Oprócz tego dowiedziałam sie , że pan z olkuskiego towarzystwa przyjacioł zwierząt tak pięknie zachwala schronisko i mówi, ze te wszystkie publikacje i zdjęcia są przekłamane :angryy: i ze psiakom się nic złego nie dzieje.. no ale jak pokazali pokój zabiegowy to normalnie zbladłam.. moja łazienka jest większa.... a mieści się w niej kibelek i wanna....:mad:
    obejrzyjcie, bardzo ciekawych rzeczy sie dowiedziałam.. włacznie z tym, ze powiatowy lek wet mówi, zę nie oni sprawują nadzór nad pracą wetów schroniskowych tylko okręgowa izba lekarsko weterynaryjna.. ale mu Magda hejda wyjechała, ze on przecież też jest członkiem izby lekarsko weterynaryjnej.... i się gościu zamotał :diabloti:

tu filmik ---> TVP KRAKÓW

z weselszych wieści... dwa psiaki po programie znalazły dom ... maluchy robiły kupska z krwią.... ale ponoć dostały surowice...
    tą sunie z ranami otwartymi i szczeniaki odwieźli do schroniska do szpitaliku... one nie mogły zostać tam gdzie teraz były na tymczasie.... bo są w tragicznym stanie...

BRAWO TV KRAKÓW!! :multi::multi::multi: