zula131 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Melduję, że rozesłane, wszystko dotarło. tylko w Chrzanowie trzeba byłoby dopisać tę literkę "a" ;) Quote
Dorothy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 niestety <gmina@brzeznica.com.pl>: zameldowal mi jako adres bledny reszta poszla narazie bez zwrotow lacznie 23 maile a ostatnia pani to pani burmistrz, nie buTmistrz postarajcie sie tam gdzie jest pani wojt i pani burmistrz dostosowac tresc listu do tego ze to pani.. Quote
kanna Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wszystkie adresy poprawione wg instrukcji:oops: a może by tak do innych gmin z ostrzeżeniem (na wypadek gdyby Pałka szukał nowych kontaktów) ???? Quote
hekate811 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Koleżanka z forum szwajcarów, nie zalogowana tutaj dostała takiego maila Witam, Jesteśmy zainteresowani tematem. Proszę o pilny kontakt telefoniczny! Maciej Leśnik Reporter TVS Niestety my nie jesteśmy zorientowane najlepiej komu przesłać nr telefonu? Quote
ARKA Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hekate811 napisał(a):Koleżanka z forum szwajcarów, nie zalogowana tutaj dostała takiego maila Witam, Jesteśmy zainteresowani tematem. Proszę o pilny kontakt telefoniczny! Maciej Leśnik Reporter TVS Niestety my nie jesteśmy zorientowane najlepiej komu przesłać nr telefonu? ada-jeje, ulaa, przeslij,dzięki. Quote
diana79 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 listy wysłane, tez mam zwrot z brzeznicy poprawcie błąd w adresie: [SIZE=6][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black]Burmistrz Miasta Chrzanów pan RYSZARD KOSOWSKI sekretariat@ch[COLOR=Red]arznow.pl na [SIZE=6][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=black]sekretariat@ch[COLOR=Red]rzanow.pl Quote
scarlet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 przebrnęła przez cały wątek :shake: teraz będę słać dalej listy Quote
diana79 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dostałam odpowiedź od Burmistrza Miasta Trzebinia Pan ADAM ADAMCZYK Dzień Dobry! Uprzejmie informuję, że Państwa pismo (e-mail) zostało przekazane do Wydziału Gospodarki Komunalnej, Ochrony Środowiska Rolnictwa i Leśnictwa Urzędu Miasta w Trzebini - Referat Gospodarki Komunalnej, w którego kompetencji leży interesujący Państwa temat. W celu uzyskania bliższych informacji proszę o kontakt z w/w wydziałem. Podaję numer telefonu : (0-32) 6121007, (0-32) 6115262, oraz e-mail: gospodarka.komunalna@um.trzebinia.pl Z poważaniem - Jan Banaszak Kierownik Referatu Obsługi Burmistrza i Urzędu Quote
Onak Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja proponuję również słać tu - Towarzystwo opieki nad zwięrzetami: toz@toz.pl Pani Małgorzata Juras, gł. specjalista w Centrum Informacyjnym Rządu - przesłała mój mail właśnie do TOZ. Zaś w TOK FM - sprawą będzie się zajmować p. Ewa Podolska - pięknie dziękujemy! :multi: Quote
Yorija Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 DO GMINY BRZEŹNICA POPRAWNY ADRES JEST TAKI: gmina@brzeznica.pl Quote
Redpit Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wysłałem na podane @ i jakie znalazłem inne z Biura Rządu przyszło: Przesyłam zgodnie z kompetencjami. Z poważaniem - Małgorzata Juras, gł. specjalista w Centrum Informacyjnym Rządu. Kilka przyszło, że przeczytane - z TVN że nie przecytano :angryy:... Wysyłam dalej... miło, że ktoś zaczyna sie tym interesować...:multi: Nie wiem czy dobrze, ale w tytuły @ wpisuję: [SIZE=4]Olkusz - hańba XXI wieku w centrum Europy Quote
kanna Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Yorija... to ja już trochę zgłupiałam co do adresu Brzeznicy:placz: jak podałam gmina@brzeznica.pl to na forum dostałam podpowiedz ,że niedobry:placz: Quote
Onak Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Redpit napisał(a):Wysłałem na podane @ i jakie znalazłem inne z Biura Rządu przyszło: Przesyłam zgodnie z kompetencjami. Z poważaniem - Małgorzata Juras, gł. specjalista w Centrum Informacyjnym Rządu. Kilka przyszło, że przeczytane - z TVN że nie przecytano :angryy:... Wysyłam dalej... miło, że ktoś zaczyna sie tym interesować...:multi: Tak, z TVN-u mojego maila nawet nie otworzyli-został skasowany bez czytania... :angryy: Quote
ARKA Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Onak napisał(a):Ja proponuję również słać tu - Towarzystwo opieki nad zwięrzetami: toz@toz.pl Pani Małgorzata Juras, gł. specjalista w Centrum Informacyjnym Rządu - przesłała mój mail właśnie do TOZ. Zaś w TOK FM - sprawą będzie się zajmować p. Ewa Podolska - pięknie dziękujemy! :multi: Nie ma sensu slac do TOZ. Tu sa JUZ organizacje zaangazowane. Quote
Ajula Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Onak napisał(a): Zaś w TOK FM - sprawą będzie się zajmować p. Ewa Podolska - pięknie dziękujemy! :multi: to by było wspaniale :multi: jestem wierną słuchaczką Ewy Podolskiej :) Quote
ARKA Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ulaa napisał(a):Cegiełki z linkiem do wysyłania petycji: Psy i koty z OBOZU ZAGŁADY błagają o ratunek!!! (523922089) - Aukcje internetowe Allegro :shake: ula....zle sie kojarzy oboz koncentracyjny.......to juz bylo kiedys omawiane.....lepiej uzywac: oboz zaglady Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dorothy napisał(a):niestety <gmina@brzeznica.com.pl>: zameldowal mi jako adres bledny reszta poszla narazie bez zwrotow lacznie 23 maile a ostatnia pani to pani burmistrz, nie buTmistrz postarajcie sie tam gdzie jest pani wojt i pani burmistrz dostosowac tresc listu do tego ze to pani.. nie dziwne, jaka gmina ma .com ?? hekate811 napisał(a):Koleżanka z forum szwajcarów, nie zalogowana tutaj dostała takiego maila Witam, Jesteśmy zainteresowani tematem. Proszę o pilny kontakt telefoniczny! Maciej Leśnik Reporter TVS Niestety my nie jesteśmy zorientowane najlepiej komu przesłać nr telefonu? co to TVS ? Quote
Kinya Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 sleepingbyday napisał(a):co to TVS ? To Telewizja Silesia - tak po polsku nazywa się Telewizja Śląska:razz: O nas - Telewizja Silesia Quote
Redpit Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [url=http://sbz.republika.pl/galeria.html]Schronisko Bezdomnych Zwierz Quote
mateusz_z_huty Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Redpit napisał(a):[url=http://sbz.republika.pl/galeria.html]Schronisko Bezdomnych Zwierz te zdjęcia są z 2004r. Panie Pałka, nawet zakup Photoshopa już nie pomoże. Quote
Redpit Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [url=http://sbz.republika.pl/obowiazki.html]Schronisko Bezdomnych Zwierz Quote
Dorothy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dziewczyny Jola Arka nie wiem kto dostalam taka odpowiedz co odpisac??? Szanowna Pani Gmina ................. nie podpisze umowy ze Schroniskiem w Olkuszu na 2009r., natomiast mamy zagwarantowane w budżecie środki na zabezpieczenie opieki nad bezdomnymi zwierzętami. Prosimy o informacje, jakie schronisko najlepiej spełnia wymogi i może zagwarantować najlepsze warunki dla bezdomnych zwierząt, może w związku z pracą w fundacjach na rzecz zwierząt, mają Państwo taką wiedzę. Z poważaniem ................... Inspektor .............(nazwisko wykasowalam dla szpicli ze schro) Quote
Recommended Posts