Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Matka wlasciela
schroniska oznajmila nam tez ze z gmina Chrzanow nie podpisza umowy ( chyba dlatego ze fundacja miesci sie na terenie Chrzanowa):evil_lol:

złóżcie jej pisemne podziękowanie i imieniu chrzanowskich bezdomniaków:evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gameta']To dalsze petycje są konieczne? Wg mnie są, żeby nie przeminęło z wiatrem...

TAK,Tak,TAK.

Ada, z mojego doswiadczenia. Musi temat byc na radzie miasta, musi rada podjac zobowiazania, uchwaly itp. Musicie byc na taka rade zaproszeni. Burmistrz sam nie podejmuje zobowiazujacych decyzji.
Potem Ci P.Burmistrz powie, ze On przeciez chcial dobrze a....RADA nie zaakceptowala, znam takie niestety rozne sytuacje.:shake:
Powiedza tez np. ze prawnie nie da sie czegos tam przeskoczyc i co.....d..blada..

Posted

[quote name='koss']Dziękuje w imieniu ..:eviltong:.szwagra ,tak naprawde to on posprawdzal wszystko- a mówi chyba wszystkim językami ..swiata łacznie ze starogreckim i hebrajskim...a w końcu też Koss.:evil_lol:
Arka - i co teraz ..nadal mnie uwielbiasz??:cool3:,bo ja ..całkiem ..całkiem:oops:

;) no uwielbiam Cie nawet jak szwagier za tym stoi:evil_lol: No to mnie zmuszacie aby "moja krew" Was sprawdzila, moj syn;) wysle mu ten text:evil_lol:.

Posted

Nikt nie moze uwierzyc w to ze my to robimy za darmo, nawet wiceburmistrz zrobil taaakie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Matka p. P jest duzo mlodsza odemnie i nawet od Ciebie epe.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Nikt nie moze uwierzyc w to ze my to robimy za darmo, nawet wiceburmistrz zrobil taaakie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Widzisz? Nic zadarmo:shake:ciagle chory kraj.

Matka p. P jest duzo mlodsza odemnie i nawet od Ciebie epe.

No dziewczynki, to ile Wy macie lat??:evil_lol: To ile ten Pelka ma lat?

Posted

Malolatem to on nie jest, ale nie przekracza trzydziestki na moje oko. :-o
Mogan a z czego wnioskujesz ze to malolat, bo ten R. P. ktory prowadzi schronisko jest na poziomie umyslowym malolata. Dla niego nie istnieja prawa i przepisy dla niego to on jest bossem i on decyduje o wszystkim, to nie jest partner do rozmowy, wedlug mojej oponi patologia spoleczna innego gatunku.

Posted

Ada-jeje napisał(a):

:roll::crazyeye: co i on od 7 lat tym sie zajmuje? Moze tatus ma uklady a nie on...no nie chce mi sie wierzyc.......

Posted

Byc moze Arko mial uklady jego ojciec ale juz nie zyje a tego dowiedzialsmy sie od jego matki w trakciedzisiejszej rozmowy, ale ktos z rodziny jest zatrudniony w panstwowym urzedzie o czym tu pisac nie bedziemy.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Mogan a z czego wnioskujesz ze to malolat, bo ten R. P. ktory prowadzi schronisko jest na poziomie umyslowym malolata. Dla niego nie istnieja prawa i przepisy dla niego to on jest bossem i on decyduje o wszystkim, to nie jest partner do rozmowy, to patologia spoleczna innego gatunku.

Ja napisałam, że ten RP z Olkusza który ma profil na NK jest małolatem (19 lat - przed chwilą doczytałam), więc to raczej nie on :roll:.

Ale jeżeli "dla niego nie istnieja prawa i przepisy dla niego to on jest bossem i on decyduje o wszystkim, to nie jest partner do rozmowy, to patologia spoleczna innego gatunku" to Panie Boże broń pozostałe psie duszyczki przed tym zakompleksionym psycholem (kompleks niższości nadrabiany poniżaniem (uśmiercaniem, niszczeniem) innych - słabszych)

Tragedia :angryy:

Posted

To trzeba się bliżej tej rodzince przyjrzeć,bo to nie możliwe,aby taki w sumie młokos,miał takie układy- za młody jest!
A szanowny tatus istnieje?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Byc moze Arko mial uklady jego ojciec ale juz nie zyje a tego dowiedzialsmy sie od jego matki w trakciedzisiejszej rozmowy, ale ktos z rodziny jest zatrudniony w panstwowym urzedzie o czym tu pisac nie bedziemy.

Ada-jeje a czy przypadkiem "ten ktoś" nie jest pracownikiem Wydziału Geodezji, Kartografii i Katastru?? :p

Posted

Dobrze to okrelislas Morgan, zakompleksiony psychol, ktory wyzywa sie na slabszych, bo przed silniejszym uciekal by gdzie pieprz rosnie. Ach i nalezy do kola lowieckiego i uczestniczy w polowaniach.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dobrze to okrelislas Morgan, zakompleksiony psychol, ktory wyzywa sie na slabszych, bo przed silniejszym uciekal by gdzie pieprz rosnie. Ach i nalezy do kola lowieckiego i uczestniczy w polowaniach.

Wiem, że uczestniczy. Doczytałam sie na necie. Należałoby jeszcze dodać z kim na te polowania jeździ :cool3:
Jest także - obok np. ULKS GRAFIT (gdzie Vice prezesem jest nie kto inny jak Marek Banyś) sponsorem imprez - jako rafał pałka (nie firma) oprócz wielu tylko i wyłącznie firm. Ciekawe skąd on na sponsorowanie kasę bierze :cool3::angryy:

Posted

Piekna i juz chyba radosna sunieczka:multi: Najlepszego malenka:multi:
No to mamy OL KLAN:evil_lol: tatus zza grobu dyspozycje matce wydaje, a ta -mlodemu gniewnemu:shake: super "prozwierzecy" klanik. Pora mu kureczek zakrecic:diabloti:
Marzy mi sie by, kiedykolwiek w polskich schroniskach mogli pracowac tylko ludzie posiadajacy odpowiednie kwalifikcje i empatie, a nie byle buraki z kieszeniami wypelnionymi forsa i z pociotkami w urzedach.

Dzisiaj wysylalam maile m. innymi, do wszystkich wojewodzkich oddzialow Holenderskiej Partii Milosnikow Zwierzat tzw. Dieren Partij
Taka partia jest nam tez potrzebna, moze warto sie skonsolidowac i utworzyc ja w celu reprezentowania interesow zwierzat w parlamencie

Posted

[quote name='kuba123']Art. 45. Członkowie samorządu podlegają odpowiedzialności zawodowej przed sądami lekarsko-weterynaryjnymi za postępowanie sprzeczne z zasadami etyki i deontologii weterynaryjnej oraz za naruszenie przepisów o wykonywaniu zawodu lekarza weterynarii.
(main)

może warto by się przyjżeć " naszemu doktorkowi" przez pryzmat Izby lekarsko-weterynaryjnej

:angryy: myślę, że kumoterstwo nie pozwoli na pogrążenie "swojego" :angryy:

Posted

[quote name='kuba123']Art. 45. Członkowie samorządu podlegają odpowiedzialności zawodowej przed sądami lekarsko-weterynaryjnymi za postępowanie sprzeczne z zasadami etyki i deontologii weterynaryjnej oraz za naruszenie przepisów o wykonywaniu zawodu lekarza weterynarii.
(main)

może warto by się przyjżeć " naszemu doktorkowi" przez pryzmat Izby lekarsko-weterynaryjnej

Jestem za:multi: pana doktora nalezy tez przebadac:evil_lol:

Posted

Art. 45. Członkowie samorządu podlegają odpowiedzialności zawodowej przed sądami lekarsko-weterynaryjnymi za postępowanie sprzeczne z zasadami etyki i deontologii weterynaryjnej oraz za naruszenie przepisów o wykonywaniu zawodu lekarza weterynarii.
(main)

Posted

Morgan!
Dzięki za info o sponsorowaniu jako osoba prywatna!;) Jak masz link,to mi prześlij na PW!
Jak on taki wyrywny,to może do jakiejś grupy mafijnej należy typu gang Marchewy? A schronisko,to tylko przykrywka lewych biznesów?