diana79 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ale koszmar :placz::placz::placz: pisma wysłane bazarek zrobiony http://www.dogomania.pl/forum/f99/kombinezony-spodnie-sukienki-inne-ciuszki-dla-niemowlakow-na-oboz-zaglady-olkusz-128528/#post11544389 Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :-( piekny plakat, przeniose na pierwszą strone....aby nie zginal miedzy postami... Quote
Ewa i flatki Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wstawiam sobie jako główne na N-K :angryy: Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Ewelina.w38']Dziewczyny pisma powysylane, programy intrwencyjne powiadomione, bazarki organizowane ale co dalej?Na czym sie własciwie skupia akcja, na wyciaganiu psow czy walce z ta mordownią- a wlasciwie z jej wlascicielem? Na ratowaniu zwierzat i zamknieciu tej mordowni na przyjmowanie nowych. Quote
dusje Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Melduje ze juz wyslalam caly stos maili wraz z petycja i fotami do ponad 70 schronisk w NL Quote
malade Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 dzieki. jesli ktos potrzebuje na sygnature - tu obrazki: gwoli scislosci: zeby ustawic podlinkowany do tematu najpierw wstawiamy za pomoca ikonki z obrazkiem to: dluzszy: http://i42.tinypic.com/28wf8mg.jpg krotszy: http://i42.tinypic.com/2mn3asi.jpg ,nastepnie zaznaczamy jednym kliknieciem myszy i klikamy na ikonke z linkiem (globus) i wpisujemy zadany odsylacz: http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/ gotowe :smile: Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 malade, zrób wersję 100x100 - tylko te oczy. nie wyrzucę innych banerków, potrzebuje mniejszej wersji, a pewnie nie tylko ja. ten baner przyciagnie wzrok.... Quote
dusje Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mam juz pierwsze potwierdzenia o wyslaniu petycji:multi::multi::multi:i slowa uznania dla wszystkich za dobra robote Do podziekowan zalaczam ten piekny plakat malade Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='malade']dzieki. jesli ktos potrzebuje na sygnature - tu obrazki: gwoli scislosci: zeby ustawic podlinkowany do tematu najpierw wstawiamy za pomoca ikonki z obrazkiem to: dluzszy: http://i42.tinypic.com/28wf8mg.jpg krotszy: http://i42.tinypic.com/2mn3asi.jpg ,nastepnie zaznaczamy jednym kliknieciem myszy i klikamy na ikonke z linkiem (globus) i wpisujemy zadany odsylacz: http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/ gotowe :smile: boszee, nie mam pojecia jak sobie to wstawic podlinkowane, to dla mnie "czarna magia" taka instrukcja:placz: A jak sciagne z kogos z podpisu to bedzie ok? Quote
diana79 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kolejny bazarek dla psiaków http://www.dogomania.pl/forum/f99/rekawiczki-skorzane-czapki-paski-dla-psow-z-obozu-zaglady-w-olkuszu-128541/ wpłaty mają być na Fundację Pro Animals Chrzanów tak? Quote
kanna Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 REKLAMA !!! oto lista gmin wsółpracująca z olkuskim schroniskiem gmina BRZEZNICA BUKOWNO CZERNICHÓW DOBCZYCE IGOłOMIA-WAWRZEńCZYCE GOłCZA KOCMYRZóW-LUBORZYCA KRZESZOWICE LIBIąż LISZKI MICHAłOWICE PROSZOWICE SIEPRAW SKAłA SKAWINA SłOMNIKI TRZEBINIA TRZYCIąż WIELKA WIEś ZIELONKI ZABIERZóW WSZYSTKO woj małopolskie SŁAWKÓW rodzynek woj śląskie niech nie tylko burmistrz Olkusza sie wstydzi ! mam do załączenia jeszcze poglądową mapkę tylko nie potrafię jej tu umieścić ...:oops: może ktoś mi pomoże :placz: Quote
Ulaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jeszcze CHRZANÓW. Malade wstawiam Twoje rewelacyjne grafiki do aukcji, jako odnośnik do petycji. Czy ktoś mógłby opracować petycję elektroniczną, którą się tylko podpisuje? napewno więcej chętnych będzie... Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Male OT cos chyba pocieszajcego dla andzi: <H4><H4><H1>Gmina Piekoszów zbuduje schronisko dla zwierząt</H1><H5 class=author>Agnieszka Drabikowska</H5><H6 class=date>2009-01-04, ostatnia aktualizacja 2009-01-04 17:40 </H6> <H4>Gmina Piekoszów chce wybudować schronisko dla zwierząt. Wójt szacuje, że zacznie działać już w połowie 2009 roku. Są i dalsze plany - hotel dla psów, a nawet cmentarz dla zwierząt. Fot. Jarosław Kubalski / AG ZOBACZ TAKŻE Lubuskie: Odpowiedzą za skatowanie psa [SIZE=2](05-01-09, 09:29) RPO o zwierzętach w Piekoszowie (25-11-08, 19:29) Jak wójt Piekoszowa domu dla kozy szukał (19-11-08, 19:28) Będzie pomoc dla zwierząt z Piekoszowa (09-11-08, 19:54) Rannemu psu pomogą tylko w dzień (05-11-08, 20:18) Schronisko ma powstać niedaleko składowiska odpadów w Promniku. - Miejsce jest niekonfliktowe, więc nie powinno być żadnych protestów. Teren należy wprawdzie do Agencji Nieruchomości Rolnych, ale mamy już decyzję o warunkach zabudowy. A to jest podstawa do przekazania nam gruntów - mówi Tadeusz Dąbrowa, wójt Piekoszowa. Liczy, że schronisko zacznie działać w połowie tego roku. - Inni wójtowie już mnie pytają, czy będą mogli z niego korzystać - dodaje. Powodów realizowania takiego przedsięwzięcia jest kilka. - Jeśli mamy problem z jakimś psem, musimy zwracać się do Dymin, bo nie mamy osoby zajmującej się wyłapywaniem psów. Za każdego musimy zapłacić od tysiąca do nawet 1,5 tys. zł. Za 23 psy wyłapane w tym roku płacimy Dyminom 25 tys. zł z budżetu gminy - informuje Grzegorz Wnuk, wicewójt Piekoszowa. Według przepisów Przedsiębiorstwa Usług Komunalnych w Kielcach, któremu podlega schronisko w Dyminach, gmina jest zobowiązana pokryć koszty utrzymania złapanego na jej terenie zwierzaka przez 60 dni. I stąd ta kwota. </H4></H4></H4> Quote
Kinya Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Kinya']Miałabym jeszcze prośbę - jeśli można (sama już nie jestem w stanie objąć tego wszystkiego, czasowo przede wszystkim). Rzućcie propozycjami nazwisk znanych osób życia spolecznego, politycznego, obojętnie jakiego, które kojarzą Wam się jako otwarcie broniące praw zwierząt. Zaczęłam robić listę, zdobyłam trochę namiarów, ale odstawiłam na bok, bo trzeba było inne, bardziej konkretne wątki sprawdzać. Mam na myśli takie osoby jak np. (była) posłanka Piekarska (tylko nie popadnijmy w spory ideologiczno-polityczne;), chodzi tylko i wyłącznie o zwierzęta). Pomału kończę tę listę, zdobywam ostatnie namiary. Myślę, że przekażę ją ARCE jako instytucji będącej inicjatorem akcji. Tylko trzeba ustalić o co prosić daną osobę (bo taką posłankę Muchę to wiadomo, ale co z np, aktorami?). Niemniej każdy z nich powinien zapoznać się z tematem Quote
kanna Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kurcze.. wiedziałam..jednego mi brakowało pozdrowienia dla Burmistrza CHRZANOWA:angryy: Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='kanna']kurcze.. wiedziałam..jednego mi brakowało pozdrowienia dla Burmistrza CHRZANOWA:angryy: A Ty te miejscowosci bralas ze spisu fundacji Argos? Jesli tak, to nie chce Cię matwic to sa dane za 2007 rok a "bissnes' ma to do siebie, ze sie musi "kręcic" wiec tych gmin w 2008 roku moze byc wiecej:shake: wlasnie z woj. slaskiego tez moglo ich dojsc wiecej. Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 dusje napisał(a):pisarka K Grochola - zwierzolubna;) dusje, musisz zmienic podpis, tak nie mozesz miec: banerek pod banerkiem, zaduzo miejsca zajmuje, banna dostaniesz:evil_lol: Link usun bo masz juz banerek olkuski podlinkowany. Quote
gagata Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aleksander Gudzowaty - ten od gazu też twierdzi,że kocha zwierzęta....ostatnio na discovery... Quote
Soema Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Agata Buzek bierze w wielu akcjach udział.. Ma cięty język i znajomości.. Quote
madcat1981 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tgagata napisał(a):Aleksander Gudzowaty - ten od gazu też twierdzi,że kocha zwierzęta....ostatnio na discovery... Też o nim pomyślałam po tym programie:p Quote
Ulaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kto bedzie pisal do tych wszystkich osob, ktore wymieniacie? Quote
Recommended Posts