masienka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 wybierzcie sie dziewczyny... dobrze byloby wiedziec co tam sie dzieje. Quote
carolinascotties Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sluchajcie - a czy nie mysleliscie o tym, zeby sprawde naglosnic w mediach? na dogo jest kilka osob, ktore w tym temacie maja doswiadczenie. w przypadku Suwalk wyglada to tak- obejrzyjcie prosze - http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=1862078&type=V&ref=interwencja Quote
muro Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 tez o tym myslalm juz dawno nawet byl chyba taki pomysl juz duzo wczesniej ale nie pamietam teraz jak to sie skonczylo:/ ambra co myslisz na ten wczesniejszy temat? Quote
carolinascotties Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 zeby to przeprowadzic potrzebne sa osoby z okolicy.... my mozemy pomoc - po wstepnych rozmowach :) Quote
basia0607 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Bardzo dobry pomysł. Ewa na pewno Wam pomoże W Suwalkach juz inaczej patrzą na schronisko.Zwierzeta to obecnie dobry i modny temat dla telewizji. Quote
marillka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 podnosze wątek Pies jest przyjacielem człowieka, ale jego pchły nie. Quote
carolinascotties Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='basia0607']Bardzo dobry pomysł. Ewa na pewno Wam pomoże W Suwalkach juz inaczej patrzą na schronisko.Zwierzeta to obecnie dobry i modny temat dla telewizji. :) Dogomaniacy - mieszkajacy w okolicach Ol... kto moze rozeznac sie w tym temacie ? Quote
Ruth Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nie radziłabym tak jawnie i oficjalnie na wątku pisać każdych kroków w tej sprawie... Wiadomo "wielki brat" patrzy :roll:. A chyba lepiej żeby nie wiedział jakie są następne kroki ;). Najlepiej skontaktować sie z np. EMIR przez PW i ewentualnie na razie zapytać co by proponowała w tej kwestii. Quote
weszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Otóż to. Na wątku nie pisać. Działać poza. A pisać jak już będzie po akcji. Quote
jotka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Na razie "sąsiedzi" gnębią misieek, która wyciaga psy i koty z umieralni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76418 Quote
Gandzia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 a czy w schronisku są nowi pracownicy?? Bo takie doszły do mnie wieści. Może nawiązali by znami kontakt?? ;) Z telewizją to różnie bywa tak jak mówiłam wcześniej rozmawiałam z nimi twarzą w twarz o obiecali na 100% zrobić dobry materiał na ten temat albo miało być o OL w ,,rozmowach w toku" i do dnia dzisiejszego się nie doczekałam:/ Quote
carolinascotties Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gandzia - moze zredagowac list i wyslac mailem do redakcji programow? mysle, ze jesli otrzymaja kilkadziesiat listow - moze cos sie ruszy....oby... Quote
aagaaciaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Do góry! Tragedia z tymi naszymi schroniskami.... / Quote
Gandzia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='carolinascotties']Gandzia - moze zredagowac list i wyslac mailem do redakcji programow? mysle, ze jesli otrzymaja kilkadziesiat listow - moze cos sie ruszy....oby... Jeżeli ktoś sie podejmie tego i napisze dobry list to myśle, że każdy zainteresowany Ol wyśle ten list. Ja niestety aż takiej weny nie mam żeby pisać listy do TV;) Quote
angie123 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Też słyszałam, że są nowi pracownicy. Tzn. wiem, że jeden ze starych pracowników na pewno nie pracuje już w Ol, więc jest pewnie ktoś nowy. Quote
carolinascotties Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Gandzia napisał(a):Jeżeli ktoś sie podejmie tego i napisze dobry list to myśle, że każdy zainteresowany Ol wyśle ten list. Ja niestety aż takiej weny nie mam żeby pisać listy do TV;) rozumiem :) dobrze byloby, zeby zebrac informacje od osob, ktore znaja sytuacje... a potem zredagowac list :) Quote
Gandzia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 może spotkamy się w kilka osób i się tam przejdziemy - nikt nam nie może zabronić wejść do schroniska aaa zapoznamy się ze sprawą jak tam to teraz wygląda... W październiku jestem otwarta na wszelkie propozycję odwiedzenia OL Quote
carolinascotties Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='marillka']może się sytuacja poprawiła??? hmmm - nie wierze... tylko dlatgeo, ze jest nowy pracownik?? nie ma tak dobrze...nie u nas... :( Quote
carolinascotties Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Gandzia - OT - szukasz kogos w Krakowie - moze na wizazu znajdziesz ? :) www.wizaz.pl/forum :) to babskie forum - i jest tam masa Krakowianek ;) Quote
Gandzia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Byłamd zisiaj w Ol ale nie dotarłam do schroniska, jednak po drodzę mijałam samochód schroniska ozdobiony naklejką;) Dziadke oczywiście prowadził, to jest chyba jeden z gorszych pracowników tego obozu:[ jak widziałam jak ten człwoiek traktował zwierzęta to mi się scyzoryk w kieszeni otwierał. Czekam na propozycje, spotkamy się w Ol zobaczymy jak sprawa wygląda teraz prawie każdy ma tel z kamerami i z aparatami;) Quote
AgaiTheta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zerknijcie czy są boksie w schronie, bardzo proszę!!! Quote
Recommended Posts