Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez o tym myslalm juz dawno nawet byl chyba taki pomysl juz duzo wczesniej ale nie pamietam teraz jak to sie skonczylo:/
ambra co myslisz na ten wczesniejszy temat?

Posted

[quote name='basia0607']Bardzo dobry pomysł. Ewa na pewno Wam pomoże W Suwalkach juz inaczej patrzą na schronisko.Zwierzeta to obecnie dobry i modny temat dla telewizji.

:) Dogomaniacy - mieszkajacy w okolicach Ol... kto moze rozeznac sie w tym temacie ?

Posted

Nie radziłabym tak jawnie i oficjalnie na wątku pisać każdych kroków w tej sprawie... Wiadomo "wielki brat" patrzy :roll:. A chyba lepiej żeby nie wiedział jakie są następne kroki ;). Najlepiej skontaktować sie z np. EMIR przez PW i ewentualnie na razie zapytać co by proponowała w tej kwestii.

Posted

a czy w schronisku są nowi pracownicy?? Bo takie doszły do mnie wieści. Może nawiązali by znami kontakt?? ;)
Z telewizją to różnie bywa tak jak mówiłam wcześniej rozmawiałam z nimi twarzą w twarz o obiecali na 100% zrobić dobry materiał na ten temat albo miało być o OL w ,,rozmowach w toku" i do dnia dzisiejszego się nie doczekałam:/

Posted

[quote name='carolinascotties']Gandzia - moze zredagowac list i wyslac mailem do redakcji programow? mysle, ze jesli otrzymaja kilkadziesiat listow - moze cos sie ruszy....oby...
Jeżeli ktoś sie podejmie tego i napisze dobry list to myśle, że każdy zainteresowany Ol wyśle ten list. Ja niestety aż takiej weny nie mam żeby pisać listy do TV;)

Posted

Gandzia napisał(a):
Jeżeli ktoś sie podejmie tego i napisze dobry list to myśle, że każdy zainteresowany Ol wyśle ten list. Ja niestety aż takiej weny nie mam żeby pisać listy do TV;)

rozumiem :)

dobrze byloby, zeby zebrac informacje od osob, ktore znaja sytuacje... a potem zredagowac list :)

Posted

może spotkamy się w kilka osób i się tam przejdziemy - nikt nam nie może zabronić wejść do schroniska aaa zapoznamy się ze sprawą jak tam to teraz wygląda... W październiku jestem otwarta na wszelkie propozycję odwiedzenia OL

Posted

Byłamd zisiaj w Ol ale nie dotarłam do schroniska, jednak po drodzę mijałam samochód schroniska ozdobiony naklejką;) Dziadke oczywiście prowadził, to jest chyba jeden z gorszych pracowników tego obozu:[ jak widziałam jak ten człwoiek traktował zwierzęta to mi się scyzoryk w kieszeni otwierał. Czekam na propozycje, spotkamy się w Ol zobaczymy jak sprawa wygląda teraz prawie każdy ma tel z kamerami i z aparatami;)