Soema Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Gosiapk napisał(a):do wysyłania listów dogomaniacy! Już jest po akcji wysyłania listów.. teraz są inne rzeczy robione. Quote
Tweety Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki. Quote
scarlet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przepraszam za offa, ale maleństwo pilnie potrzebuje dt/ds – prosimy o pomoc!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sniezka-ma-3-m-ce-chora-skora-brak-szansy-czy-przezyje-135518/ Quote
Gosiapk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dogomanka_ napisał(a):Ale chyba można jeszcze listy wysyłać ? Wysyłać! Tego nigny zamało Quote
mateusz_z_huty Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Co się dzieje w Olkuszu, ktoś wie? Cisza na wątku. Schronisko zostało zamknięte? Quote
Morgan:-) Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No właśnie - też miałam o to zapytać. Co ze schronem i psami?? Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 P. kombinuje jak kon pod gore, wladze gmin robia go dalej w konia a on sie cieszy ze moze byc chociaz hyclem, w schronisku jest okolo 50 psow jeszcze tych z ub. roku a nowe przywozi tylko na przechowanie ktore przewozi pozniej do BB, JZ, Racibirza. Duze gminy ktore mialy podpisane z nim umowe zatrudnily go jako hycla a umowy podpisaly z tymi schroniskami ktore wymienilam. Dalsze losy schroniska sa nie znane :shake: czekaja na rozprawe. Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Urzedasy bronia sie jak moga, opozniajac udzielania odpowiedzi potrzebnych do sprawy. :angryy::angryy::angryy: Quote
Ambra Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 odbierałam wczoraj charta od pani co mieszka w okolicach olkusza i słynie z dobrego serca i pomocy zwierzetom, mowiła że Pałka dzwonił do niej bo szukał wolontariuszy - miała isc ale potem nasłuchała sie o nim tyle złego że powiedziała nie. Quote
kanna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ambra napisał(a):odbierałam wczoraj charta od pani co mieszka w okolicach olkusza i słynie z dobrego serca i pomocy zwierzetom, mowiła że Pałka dzwonił do niej bo szukał wolontariuszy - miała isc ale potem nasłuchała sie o nim tyle złego że powiedziała nie. nie dziwię się...trzeba mieć nerwy i odwagę by z kimś takim mięć do czynienia...tym bardziej podziwiam pro animalsów.. Quote
Kenzo Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kochane Nie przeczytałam całego watku bo nie ma czasu!! Napisałam do Faktu-mam nadzieje, że nikogo nie zdublowałam a nawet jesli to dobrze;) Jak wogóle wyglada teraz sytuacja? Wiem, powinnam wszystko przeczytac ale wystarczyły mi pierwsze 3 strony...:angryy:dopiero weszlam na watek i mysle-działac, działac, działać.... Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kenzo odpowiedz mniej wiecej znajdziesz na poprzedniej stronie, czekamy tez na odbanowanie Arki i trzeba bedzie ulozyc nowy list i znow zasypywac nim wszystkie gmina z ktorymi p.P mial podpisana umowe a bylo ich 42. :angryy::angryy::angryy: Trzeba ich zmusic do budowania schroniska jak rowniez wygospodarowac kase na sterylki i czipowanie. Za dlugo maja spokoj i wydaje im sie ze juz po burzy. :mad::mad::mad: Czas tez najwyzszy zeby w mediach ukazal sie artykul o wlodarzach miast i gmin ktorzy to za publiczne pieniadze wysylaja zwierzeta do schroniska (czytaj smietnik), zadna gmina nie interesowala sie losem swoich psow, nigdy nie byla w schronisku na kontroli a to sie nazywa porzucenie, za ktore musza odpowiedziec, bo robia to za publiczne pieniadze. :angryy::angryy::angryy: Quote
mateusz_z_huty Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ada-jeje napisał(a): Za dlugo maja spokoj i wydaje im sie ze juz po burzy Amen. Bardzo dobrze, że czuwacie i sprawa nie ucichnie. Czy ktoś jest może zorientowany co porabia tzw. Olkuskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt? Pewnie nic, czekając aż będą mogli w przyszłym roku zbierać 1% jako OPP :shake: Quote
Ada-jeje Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Mateusz olkuskie stowarzszenie, przeprowadzilo kontrole w schronisku ktorej to kopia jest dolaczona do sprawy jaka zalozyl przeciwko nam p.P. za pomowienie jego "ekselencji " :angryy: oraz ponizania w opinii publicznej podmiotu jego dzialalnosci gospodarczej, ktore to narazily go na utrate zaufania. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do zawiadomienia o popelnieniu przestepstwa jest dolaczona kopia protokolu w/w stowarzyszenia, przeprowadzonej kontroli w schronisku w dniach 02 i 03 stycznia. przez W schronisku zostalo przeprowadzone szereg kontroli przez: Gmine Olkusz, Powiatowego oraz Wojewodzkiego lekarza Weterynarii, SM, zadna z nich nie stwierdzila ze jest to cytuje " umieralnia lub oboz zaglady" :angryy::angryy::angryy: Quote
basia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Proszę o pomoc w szukaniu domu dla husky wyciągniętego kilka miesięcy temu z Olkusza właśnie :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkuski-husky-potrzebuje-ogloszen-kto-moze-pomoc-131725/index11.html Quote
Izabella Hossa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nie przebrnęłam przez cały wątek, ale zależy mi na informacji , czy ta sunia żyje ? Czy ma dom ? Quote
Ada-jeje Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Aldona w pierwszym poscie watku ktory wklejam, sa psy z Olkusza ktore znalazly domy :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index154.html Quote
zetka73 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Z tego co wiem Schronisko nie przyjmuje nowych zwierząt już od jakiegoś czasu - są zawożone do pobliskich schronisk, ale co się dzieje ze zwierzętami tam już przebywającymi nie wiem. Quote
malawaszka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 zetka73 napisał(a):Z tego co wiem Schronisko nie przyjmuje nowych zwierząt już od jakiegoś czasu - są zawożone do pobliskich schronisk, ale co się dzieje ze zwierzętami tam już przebywającymi nie wiem. pytanie tylko na ile to jest prawda a na ile tylko tak jak "powinno być" - bo jakimś cudem mieli ostatnio psa spod Krakowa wyłapanego... sam nie przyszedł:shake: Quote
Recommended Posts