Asior Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='filomen']zobaczcie www.olkusz.pl - Olkusz w Internecie od 2002 roku, informacje, reportaże, forum, mapy tam nadal jest ten haszczak i bernardyn :placz::placz::placz: Quote
izulkabu Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Basia i Barni']to straszne - a chwytaki świadcza tylko o tym ,że albo sa wszystkie agresywne ,albo pracownicy okrutni :angryy:[/quote] może i sprzęt humanitarny ale pracownicy dla mnie nie kochają zwierząt, a pewnie uważają że wszystkie są agresywne :angryy: Nie spotkałam się z takimi fotkami na żadnej ze schroniskowych stron internetowych :-( Quote
ARKA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='izulkabu']może i sprzęt humanitarny ale pracownicy dla mnie nie kochają zwierząt, a pewnie uważają że wszystkie są agresywne :angryy: Nie spotkałam się z takimi fotkami na żadnej ze schroniskowych stron internetowych :-( A czego mozesz wymagac od p.Palki?? Jakby bylo milo i przyjaznie dla zwierzat, kazdy piesek znany bylby przez pracownika to nie byloby chwytaka i nie robilibysmy tego szumu, wogole, prawda?? To, ze psom zostaje uraz po takich chwytakach a kogo z nich to obchodzi?:cool3: Quote
izulkabu Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ten człowiek powinien mieć dożywotni zakaz zbliżania się do jakichkolwiek zwierząt :shake: Czytam wątek od początku, oglądałam program i mam nadzieję, że to się w końcu skończy,winni poniosą karę. Musimy w to wierzyć. Quote
Ada-jeje Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Taa i jeszcze bezczelnie na portalu zapraszaja do wspolpracy, :angryy::angryy::angryy: w jaki sposob oglaszac psy bez profesjonalnych zdjec, a moze by tak znowu w swiat poslac pomysl p. Palki na ktory p. Burmistrze przyklasnal. Zdjecia psow do adopcji na chwytakach, w najslynnieszym POLSKIM schronisku. OLKUSZ. I dlaczego tacy sa zdziwieni ze nazwalismy to schronisko obozem zaglady zwierzat. :crazyeye: Quote
Kinya Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wejdźcie sobie w zakładkę "historia schroniska" i przeczytajcie jedyny - jak na razie - komentarz. Rozbawił mnie strasznie:grin: www.olkusz.pl - Olkusz w Internecie od 2002 roku, informacje, reportaże, forum, mapy Quote
kuba123 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kinya :evil_lol:no tak ale to tylko historia:evil_lol: Quote
Kinya Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jest na tym "niezależnym" portalu użytkownik o nicku Kalafior. Jego komentarze mnie rozbijają na atomy. Czytając je pierwszy raz myśląc o olkuskiej mordowni chce mi się śmiać; taki wentyl dla odreagowania - żeby nie było:p www.olkusz.pl - Olkusz w Internecie od 2002 roku, informacje, reportaże, forum, mapy Kalafior, jeśli tu jesteś, to dziękuję za te cudownie wredne i inteligentne komenty :cool2: Quote
Gosia121 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Są schroniska i schroniska ale to urąga wszystkim zasadom :diabloti:. Tam powinien wejść natychmiast prokurator policja i całe to towarzystwo pozamykać!!! a najlepiej to w takich klatkach-boksach bez jedzenia wody i potraktować:angryy: tak jak oni traktują te biedne zwierzaki traktują. Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziewczyny która wie kto to jest Busia?? :cool3: Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nie - Busia ogólnie :razz: Kto wie czyje to przezwisko :cool3::diabloti:?? Quote
kanna Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 kuba123 napisał(a):Kinya a w HISTORII czytałaś:evil_lol: blondi jesteś moim idolem :diabloti: :diabloti: :diabloti: czekam na następne komentarze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Posty znowu skaczą, ale dodam, że Busia to facet :evil_lol: Quote
ARKA Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Morgan:-) napisał(a):Dziewczyny która wie kto to jest Busia?? :cool3: :roll: ale gdzie jest ta Busia, gdzie pisze?? Busia, na dogo( o ile sie nie myle), to chyba chodzi o wetke co pomaga dalmatom. Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No dobra. Poznajcie Busię Logowanie do nasza-klasa.pl :diabloti: Quote
epe Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Morgan:loveu: Jesteś cudna - dawno się tak nie śmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Busia:diabloti: Ty to zawsze coś ciekawego wyszukasz,Morgan!:lol: Tak trzymaj!;) Ja dopiszę jeszcze,że według znaków chińskich Busia jest Koniem:diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 epe napisał(a):Morgan:loveu: Jesteś cudna - dawno się tak nie śmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Busia:diabloti: Ty to zawsze coś ciekawego wyszukasz,Morgan!:lol: Tak trzymaj!;) Ja dopiszę jeszcze,że według znaków chińskich Busia jest Koniem:diabloti: Coś w tym jest, bo Busia na tym zdjęciu ma iście koński wyraz twarzy. Pasowałoby pytanie... "i z czego rżysz?" Quote
Kinya Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 epe napisał(a):Morgan:loveu: Jesteś cudna - dawno się tak nie śmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Busia:diabloti: Ty to zawsze coś ciekawego wyszukasz,Morgan!:lol: Tak trzymaj!;) Ja dopiszę jeszcze,że według znaków chińskich Busia jest Koniem:diabloti: Ja też się spłakałam ze śmiechu :evil_lol: Quote
patrycja_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [LEFT]A czy ktos zna stan obecny zwierzakow w schronie? Bo cos nagle widze ich sie malo zrobilo. Jestem ciekawa czy akcja adopcyjna az tak ruszyla [/LEFT] Quote
Kinya Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 patrycja_ napisał(a):A czy ktos zna stan obecny zwierzakow w schronie? Bo cos nagle widze ich sie malo zrobilo. Patrycjo, takich informacji to oczekujemy od osób z Olkusza właśnie. Przecież nikt nie pojedzie dziesiątki kilometrów po to żeby pocałować klamkę na Sikorce. Tylko osoby stamtąd mają możliwość rozeznawania sprawy na bieżąco i byłoby to bardzo mile widziane na forum. Quote
polciuaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Morgan- Padłam :mdleje::roflt::roflt::roflt:. Busia przebiła komentarze Blondi.:evil_lol: a tak pozatym to z czym wam sie kojarzy imie pewnego psiaka `Zubuś` ? Może jest sunia `Pałka` i psiak `Busia` ? Jak myslicie ?:diabloti: Quote
kuba123 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Morgan jesteś niesamowita:Rose: :knuje: może zaproszę Busię do znajomych:mad:w końcu szkoła moja nie:diabloti: Quote
patrycja_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kinya napisał(a):Patrycjo, takich informacji to oczekujemy od osób z Olkusza właśnie. Przecież nikt nie pojedzie dziesiątki kilometrów po to żeby pocałować klamkę na Sikorce. Tylko osoby stamtąd mają możliwość rozeznawania sprawy na bieżąco i byłoby to bardzo mile widziane na forum. O ile wogole kogos tam wpuszczaja. A moze na haslo wpuszczaja :) Kto zna haslo? :) Quote
polciuaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A wiecie jaka wam jeszcze ciekawostke powiem ? Pan Burmistrz Rzepka był dzisiaj w naszym Domu Kultury na jakis przedstawieniach dzieci niepełnosprawnych... Ładnie sie prezentuje ... Quote
Recommended Posts