Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

j3nny napisał(a):
niestety, ponoć to jednak parwo

dla suni kroi się domek, pani Ania miała telefon po drodze ktoś jest zainteresowany adopcją, mam nadzieję, że to wypali :multi::multi:

Zawsze jest to parwo, zmutowane.

Posted

[quote name='j3nny']wszystkie? :-(:-(
a sunia czemu ? :-(:-(
Tez zapewne na parwo. Parwo nie wybiera czy szczeniak czy dorosly pies, szczegolnie suka oslabiona porodem, karmieniem.:-(

Posted

Frotka napisał(a):
Zawsze jest to parwo, zmutowane.

w materiale TVP3 pokazali in blanco zaswiadczenia podbite przez weta, domyslam się, że tego co do dzisiaj tam buszuje. Czy nie jest to podstawa do złożenia skargi do jakiejś komisji etycznej czy instytucji, która moze odebrać prawo wykonywania zawodu? Wiem, że to materiał z 2006.

Posted

Program bardzo dobrze zrealizowany! mam nadzieję, że jak najwięcej psów znajdzie domy!

Jak zobaczyłam te biegające psy z dziurami we własnym ciele to zdębiałam....nie wyobrażam sobie być tam na żywo :( co musiały przejść osoby, które zabierały stamtąd psy :( to po prostu jakiś koszmar! żeby psy żadnych kojców nie mały, właduje się 30 albo i więcej psów do jednej wielkiej klaty i niech się dzieje wola nieba! :angryy::angryy::angryy::angryy: i naturalna selekcja, rozumiem, zero humanitaryzmu, ludzkiej wrażliwości, nic, POPROSTU NIC!!!!!!!!!!!! :mad:

A ten pies co miał być przerobiony na smalec....już ja bym takiego s.... przerobiła! :angryy: wrzuciła na żywca do gara ze smołą i powoli gotowała, a potem ze skóry obdarła !!!!!! wcześniej poderżnęła gardło !!!!! :angryy::angryy::angryy:

Nienawidzę takich ludzi, to nie są ludzie tylko POTWORY!!!! odpowiedzą kiedyś za to!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

filomen napisał(a):
w materiale TVP3 pokazali in blanco zaswiadczenia podbite przez weta, domyslam się, że tego co do dzisiaj tam buszuje. Czy nie jest to podstawa do złożenia skargi do jakiejś komisji etycznej czy instytucji, która moze odebrać prawo wykonywania zawodu? Wiem, że to materiał z 2006.

W temacie zaświadczeń in blanco KTOZ złożyło skargę i zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Sprawa została umorzona.

Posted

j3nny napisał(a):
gubie sie, bardzo sie w tym gubie
to byly JESZCZE jakies szczeniaki i sunia

We wczorajszym programie pokazano tylko niektóre psy które wzięliśmy. Reszta (w tym piękna czarno-biała suka w typie moskiewskiego strózującego, jamniczka i owczarek niemiecki) będą w kolejnym programie.

Posted

a czy wiecie ze na NK juz pan zablokował ok 14 dzisiaj ...komentarze do fotek profilu itd itd

ja skomentowałam mu profil i fotke tego zwirza obsubanego ze skóry ..........

ze to olkuski pies .....itd

ale mozna do neigo słac meile ...ja wysłałam i nawet otrzymałam odp ....

zagnębimy chłopa nie załujcie czasu ślijcie

Posted

ANETTTA napisał(a):

ale mozna do neigo słac meile ...ja wysłałam i nawet otrzymałam odp ....

ANETTTA a co mu napisałaś??:razz: I co on Ci na to odpowiedział??:cool3::cool3:

Podziel się refleksją nooo :diabloti:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
ANETTTA a co mu napisałaś??:razz: I co on Ci na to odpowiedział??:cool3::cool3:

Podziel się refleksją nooo :diabloti:

:evil_lol:Morgan napisz sama to zobaczysz co Ci odpisze:evil_lol: To nie boli:diabloti:

Posted

byłam dziś w schronisku u nas o 17.. maluchy i sunia żyją.. na razie... ale są w bardzo złym stanie....
a ta sunia co miała tą ranę (ta z programu, co leżała w koszyku), to ponoć nie pogryziona, ale to odleżyna jest.. zresztą nie jedna :roll:
:shake: ilez ona musiała taka słabina leżeć, ze jej taką odleżynę wywaliło :crazyeye:

Posted

[quote name='Asior']byłam dziś w schronisku u nas o 17.. maluchy i sunia żyją.. na razie... ale są w bardzo złym stanie....
a ta sunia co miała tą ranę (ta z programu, co leżała w koszyku), to ponoć nie pogryziona, ale to odleżyna jest.. zresztą nie jedna :roll:
:shake: ilez ona musiała taka słabina leżeć, ze jej taką odleżynę wywaliło :crazyeye:
Wsystko to jest przygnebiajace,bardzo:-(
Asior a co tej suni wogole jest, chora, na co? Czy taka wyniszczona przez schron? To podrosniety szczeniak jest tak?? Bardzo mocno mnie scisnela za serce, pewnie nie mnie jedna ale co z tego jak nie moge jej zabrac:placz:
A ona powinna byc sama, w kochajacym domku, dopieszczona i 24 godziny lek.wet pod telefonem conajmniej...co jej jest wogole?:placz:

Czy sa jej zdjecia, moze jej watek zalozyc???
A moze z linkiem do programu, widac przeciez tam to biedactwo, ta tragedie. OBOZ ZAGLADY ZWIERZAT_OLKUSZ!!!!:angryy:

Posted

Sa ludzie zainteresowani adopcją tej suki ale oboje pracują. Najsensowniej będzie jeśli na razie zostanie w schroniskowym szpitalu. Z dokumentacji medycznej z czasu pobytu w DT u Pani Ani wynika, że nie jest to odleżyna tylko miejsce wygryzane przez psa. Suka ma parwowirozę.

Posted

ANETTTA napisał(a):
wymiana meili trwa nadal .....

rozmowa jest w :shake:tonie grzecznym spokojnym ...

co da krzyk i wyzwiska :angryy:

szkoda zwierzaków ....

No to ciekawe co tam Pan Weterynarz pisze....