Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O. Pan Bobyla ma moje osiedle na swojej stronie.:evil_lol: i te ładne zdjęcia drzwi wejściowych i wspanialego auta terenowego,które prawie codziennie mijam.:diabloti:
Do tego dosyc czysty stół do zabiegów...hmm...zazwyczaj był w gorszym stanie...przypadek? :evil_lol:
Co do tego,że nie ma odpowiedniego stroju to pikuś...kiedyś do otwartej rany kota zabierał się z łapami brudnymi...wręcz czarnymi...prosto od kur czy krowy.:angryy: (przy gabinecie ma kury...śmierdzi z tej jego posiadłosci jak diabli...ciekawe czy on tego nie czuje.:razz: ) Na prośbe aby chociaż te rece umył wytarł je o .... brudny fartuch.:angryy::mad: Mam nadzieje,że on też się doigra.

parva- jeśli jakiś Twój znajomy będzie chciał podjechać do schronu i będzie potrzebował pomocy czy coś to pisz do mnie na PW .;) w miare mozliwosci postaram sie pomoc.

Posted

NIE WYTRZYMAM ! :angryy::angryy::angryy::angryy: Problem społeczny to niekompetentni , bezduszni urzędnicy , którzy nie realizują swoich podstawowych zadań zawodowych a nie to , że ktoś ma n.p. 5 psów ! :mad::mad::mad::mad: Co za bzdury ! :angryy::angryy::angryy::angryy: KUPA PALANTÓW ! :mad::mad::mad::mad:

Posted

:roll: pod jednym ze zdjec swoich, sam wstawia komentarz,ze sie modli za grzechy. W swietle piekla olkuskiego schronu chyba slusznie. Nie wiem czy zwierzeta mu wybaczą...

Posted

[quote name='Kinya']Ooo, pan "weterynarz" dorobił się strony internetowej - z odnośnikiem do "schronu" Pałki ofkors :baddevil: Jaki człowiek, takie opisy...

Z informacji którą uzyskałam od prokuratury wynika, że to też nie do końca kryształowa postać - ale więcej napiszę kiedy będę miała potwierdzenie z sądu.
To znaczy kto, wet schroniskowy??:roll::crazyeye:

Posted

starsze te zdjecia:((((. kiedys zabrałem takiego psa ze schroniska ( staruszka DARSA) byl tylko 3 miesiace ale na koniec mial dom. Byl schorowany:(((

To co sie dzieje w tym schronisku nadaje sie do TV, jakiś duży bilbord ze zdjeciami z tego schroniska tak zeby kazdy widzial

Posted

ARKA napisał(a):
To znaczy kto, wet schroniskowy??:roll::crazyeye:

:fadein: Ale póki co czekam na informację potwierdzającą - żeby mi się znowu po głowie nie dostało, że plotki prokuratury powtarzam;)

Posted

[quote name='Redpit']" dzisiaj 15:02

pieprzeni animalsi!!!moze tak sami zaczniecie sie leczyc.zycze powodzenia!!! "

komentarz pana B. na swojej stronie NK:
Logowanie do nasza-klasa.pl :evil_lol:

kulturalny, wykształcony "człowieK" :angryy:

[SIZE="3"][SIZE="4"]UWAGA! UWAGA! ODEZWA DO NARODU! cytuję:
"dzisiaj 16:27
to moze tak po nazwisku!zaslaniacie sie jakas fundacja dobroczynna dla zwierzat a na razie nie ma z was zadnego porzytku.robicie tylko zadyme na skale ogolnopolska.jezeli ktos z waszego kregu wypowiada sie publicznie ze tu jest oboz zaglady,odbywaja sie walki zierzat,zwierzeta sa glodzone,wszystkie choruja na zapalenie plucto chyba nie jest normalny.wiadomo ze ze schroniska nie da sie zrobic hotelu z gwiazdkami.bezdomnych ludzi traktuje sie gorzej niz te psy bo o godz.8 rano musza opuscic schronisko bez wzgledu na pogode!!!osobiscie mnie wkurzacie wiec to co tu piszecie jest dla mnie obojetne,tymbardziej ze jestescie anonimowo.tak kazdy potrafi!!!"

Pisownia, składnia i cała reszta oryginalna:evil_lol: W tym kontekście nie dziwi co najmniej ciekawy przebieg kariery "naukowej" pana Wojciecha Bobyli:p

Posted

Wstyd!!! i to jeszcze człowiek z mojej uczelni??jeszcze większy wstyd!!( widać jaki ma ten człowiek stosunek do wszystkiego skoro Uniwersytet na którym '' niby'' się kształcił jest Uniwersytetem Przewalaczy?? co to w ogole za nazwa??) jest bezduszny,zimny, nieczuły i mam nadzieję, że jego praktyka lekarska niedługo się zakończy i nigdy nie zrobi krzywdy żadnej istocie!!!

A jeśli nie wie jak powinno wyglądać schronisko niech sobie w google wpisze schronisko w Lublinie!! tam zwierzęta są traktowane należycie!!!

Wstyd, że tak piękny zawód jest traktowany z jego strony jedynie jako łatwy zarobek.

Posted

[quote name='Kinya'][SIZE=4]UWAGA! UWAGA! ODEZWA DO NARODU! cytuję:
"dzisiaj 16:27
to moze tak po nazwisku!zaslaniacie sie jakas fundacja dobroczynna dla zwierzat a na razie nie ma z was zadnego porzytku.robicie tylko zadyme na skale ogolnopolska.jezeli ktos z waszego kregu wypowiada sie publicznie ze tu jest oboz zaglady,odbywaja sie walki zierzat,zwierzeta sa glodzone,wszystkie choruja na zapalenie plucto chyba nie jest normalny.wiadomo ze ze schroniska nie da sie zrobic hotelu z gwiazdkami.bezdomnych ludzi traktuje sie gorzej niz te psy bo o godz.8 rano musza opuscic schronisko bez wzgledu na pogode!!!osobiscie mnie wkurzacie wiec to co tu piszecie jest dla mnie obojetne,tymbardziej ze jestescie anonimowo.tak kazdy potrafi!!!"

Pisownia, składnia i cała reszta oryginalna:evil_lol: W tym kontekście nie dziwi co najmniej ciekawy przebieg kariery "naukowej" pana Wojciecha Bobyli:p

No rzeczywiście, ten wpis mówi WSZYSTKO o tym Panu. Pełna elokwencja i ogłada. Trzymajcie mnie, tacy ludzie sami sobie gałąź podcinają na której siedzą. Biedaczki. :angryy:

Posted

A co do Pana Weterynarza, tzn. jego strony to no comments....dogomanka zresztą napisała trochę i się to w głowie nie mieści....:angryy: powinno się zawiadomić uczelnię jakich to pięknych panów weterynarzy wydaje na świat.

Posted

O widzę, że pojawiła się kolejna postać do odstrzału- Pan Wojciech Bobyla! Fajnie, że szczury wychodzą z kanału i uczą się mowy "ludzkiej", napewno jest ich więcej. Ciekawe ile w Olkuszu jest jeszcze takich egzemplarzy? Zwyrodnialcy udający lekarzy, i dlatego oni powinni dostać największe wyroki:angryy:, sprzedajne gnidy, dla kasy zrobią wszystko!

Posted

Nawet nie wiecie jak mi wstyd, że taki ktoś skończył uczelnię na której teraz ja się kształcę...a myślałam ba nawet byłam przekonana, że kończą weterynarię tylko wybitni...jednak się pomyliłam:(