orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 kurcze post mi przeskoczyl pisałam ze mnie korci skoczyc wyzej z tym wysyłaniem :diabloti: Quote
Lorien:) Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 & Gloria & napisał(a):Wysłane oczywiście!:angryy: Oferuje DT dla niezakaźnie chorego szczęniaka lub kociaka. Tylko nie mam pomysłu na transport malucha. Bardzo sie dziwie bo nie widze zadnego odzewu na powyzszy post.... Czyzby DT nie byly w tym przypadku poszukiwane?????????????:roll: Quote
pasja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ważne, by przy swoim podpisie pod petycją, podac swój numer PESEL. Quote
przyjaciel_koni Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='ARKA']Przetarg olkuski nie ma nic do rzeczy.Z Olkusza, moze trafia rocznie ok. 100 zwierzat, tak Olkusz szacuje ale.......on ma umowy z innymi gminami...tu jest najwiekszy problem. schron musi byc, bo sa w nim zwierzeta ale chodzi o to aby nowe tam juz nie przychodzily..... I to niestety smutna prawda... Oczywiście można próbować wyrwać część zwierząt, ale to ogromny problem... Nie ma się co oszukiwać - nie bardzo jest dokąd... (Zrozumiałam Arko, że jednak nie jesteś zainteresowana "moją współpracą" w tej sprawie, gdyby było inaczej, poproszę Cię o info.) Quote
pasja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czy apel przesłany do GIW'u przerobic według wzorca pisma z 3 postu? Quote
ARKA Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Lorien:) napisał(a):Bardzo sie dziwie bo nie widze zadnego odzewu na powyzszy post.... Czyzby DT nie byly w tym przypadku poszukiwane?????????????:roll: NIe w tym watku trzeba pisac...juz przenosze do zasadniczego Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 do premiera tyz mozna , to nic nie kosztuje a moze cos pomoze Quote
drina Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='orpha']kurcze post mi przeskoczyl pisałam ze mnie korci skoczyc wyzej z tym wysyłaniem :diabloti: ja juz napisalam do Prezydenta RP chetnym podaje adres listy@prezydent.pl Quote
ARKA Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :mad::mad::mad: odnawiamy ten wątek jako pomocowy w sprawach czystej pomocy samym zwierzętom z tego piekła. Kto w czym moze pomoc niech pisze, Kazda pomoc MILE WSKAZANA I WIDZIANA!!! A tu w miedzyczasie zagladamy gdzie listy slac: http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/ A tu jak ktos chcialby pomoc tym psiakom juz zabranym lub wspomoc finansowo: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/ i tu kociakom: http://www.dogomania.pl/forum/f486/31-chorych-slabych-kociat-z-mordowni-pomocy-u-missieek-122457/ Quote
emilia2280 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tia, tylko ze zalozycielká wátku (i autorká pierwszego postu) jest Ganja- ostatnio aktywna 4 wrzesnia. A to trzeba aktualizowac w jednym poscie na biezáco, bo zginie wszystko i na tym wátku po paru stronach. Quote
ARKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :roll: to moze Moda trzeba poprosic aby "poczyscil i kogos z obecnych zrobil odpowiedzialnym, emilko:evil_lol:;) TYlko aby tych zdjec nie kasowal, tych starych?? Quote
ARKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='przyjaciel_koni'] (Zrozumiałam Arko, że jednak nie jesteś zainteresowana "moją współpracą" w tej sprawie, gdyby było inaczej, poproszę Cię o info.) Nie zauwazylam Twojego wpisu. Ja mediami sie nie zajmuje, ja robie swoje-czyli wysylanie listow glownie:razz: Z tvn jest tak, z moich doswiadczen,ze oni musza byc pierwsi i jedyni jesli chodzi o jakis nowy news...inaczej w temat nie wchodzą:shake: Jesli mozesz dzialaj ale trzeba ustalic na kogo masz podac kontakt. Mysle,ze Frotka ma najwiekszą wiedze o tym piekle... Quote
Morgan:-) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jak widzę, Pałka i Ryszka to naprawdę kumple są na 102! Pałka zaczął bawić się w schronisko podczas ostatniej kadencji Ryszki na stanowisku burmistrza Olkusza :cool3: Czyli koledzy na bank kręcą ze sobą od początku istnienia schronu, bo to właśnie Ryszka "wybrał" nowo powstałe schronisko Pałki jako to świadczące usługi dla Olkusza i gmin ościennych :shake: Quote
ARKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='pasja']Czy apel przesłany do GIW'u przerobic według wzorca pisma z 3 postu? Rob co Ci serce dyktuje i oby bylo dobrze!:p Ten wątek,stary, reaktywuje do pomocy dla samych zwierzat(dt itp) i pilnych rzeczy/spraw związanych z olkuskim piekłem!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/oboz-zaglady-w-ol-pomocy-30665/ Quote
sleepingbyday Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 słuchajcie, nie przebiję się. czy pierwsza wersja pdf została zmieniona? jesli tak,to czy mogę linka? Quote
supergoga Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Mam tylko nadzieje, że choc trosze to pomoże. Że kogoś zainteresuje. Oby. Quote
epe Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Morgan! Kochana jesteś- super wiadomość przekazałaś!:loveu: Proszę,proszę-to szanowny pan Ryszka był burmistrzem Olkusza,gdy Pałka założył schron!:angryy: Muszę zobaczyć oświadczenie majątkowe pana Ryszki! Quote
mawin Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 to schronisko to jakiś horror, list wysłany. Quote
mawin Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 czy ktoś wie ile tam jest obecnie zwierząt? Quote
ARKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 mawin napisał(a):czy ktoś wie ile tam jest obecnie zwierząt? Podobno ponad 200 ale bedziemy wiedzieli bo wczoraj skrzetnie psy liczono:roll: Quote
Bamboo ® Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 A może w kontaktach z mediami mógłby jakoś pomóc p. G. Lindenberg z dogo..? Sama nie wiem, czy jest możliwa taka współpraca, tak tylko głośno myślę...:roll: Quote
ARKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :mad::mad::mad::evil_lol: czy ktos przygotuje "gotowca" list do Pani Posel J.Muchy? :roll: czy ja mam sama poprostu napisac? A czy ktos wie jakie ugrupowania sa w Radzie Olkusza,czyja wiekszosc? :cool1: To nie Burmistrz podejmuje decyzje tylko rada, burmistrz jest wykonawca uchwal rady:razz: Quote
Ada-jeje Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 skrzetnie liczono :mad::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts