Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

& Gloria & napisał(a):
Wysłane oczywiście!:angryy:

Oferuje DT dla niezakaźnie chorego szczęniaka lub kociaka. Tylko nie mam pomysłu na transport malucha.

Bardzo sie dziwie bo nie widze zadnego odzewu na powyzszy post.... Czyzby DT nie byly w tym przypadku poszukiwane?????????????:roll:

Posted

[quote name='ARKA']Przetarg olkuski nie ma nic do rzeczy.Z Olkusza, moze trafia rocznie ok. 100 zwierzat, tak Olkusz szacuje ale.......on ma umowy z innymi gminami...tu jest najwiekszy problem.
schron musi byc, bo sa w nim zwierzeta ale chodzi o to aby nowe tam juz nie przychodzily.....

I to niestety smutna prawda...

Oczywiście można próbować wyrwać część zwierząt, ale to ogromny problem...
Nie ma się co oszukiwać - nie bardzo jest dokąd...

(Zrozumiałam Arko, że jednak nie jesteś zainteresowana "moją współpracą" w tej sprawie, gdyby było inaczej, poproszę Cię o info.)

Posted

Lorien:) napisał(a):
Bardzo sie dziwie bo nie widze zadnego odzewu na powyzszy post.... Czyzby DT nie byly w tym przypadku poszukiwane?????????????:roll:

NIe w tym watku trzeba pisac...juz przenosze do zasadniczego

Posted

:mad::mad::mad: odnawiamy ten wątek jako pomocowy w sprawach czystej pomocy samym zwierzętom z tego piekła.

Kto w czym moze pomoc niech pisze, Kazda pomoc MILE WSKAZANA I WIDZIANA!!!

A tu w miedzyczasie zagladamy gdzie listy slac:
http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/

A tu jak ktos chcialby pomoc tym psiakom juz zabranym lub wspomoc finansowo:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/

i tu kociakom:

http://www.dogomania.pl/forum/f486/31-chorych-slabych-kociat-z-mordowni-pomocy-u-missieek-122457/

Posted

Tia, tylko ze zalozycielká wátku (i autorká pierwszego postu) jest Ganja- ostatnio aktywna 4 wrzesnia.

A to trzeba aktualizowac w jednym poscie na biezáco, bo zginie wszystko i na tym wátku po paru stronach.

Posted

:roll: to moze Moda trzeba poprosic aby "poczyscil i kogos z obecnych zrobil odpowiedzialnym, emilko:evil_lol:;)
TYlko aby tych zdjec nie kasowal, tych starych??

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']
(Zrozumiałam Arko, że jednak nie jesteś zainteresowana "moją współpracą" w tej sprawie, gdyby było inaczej, poproszę Cię o info.)
Nie zauwazylam Twojego wpisu. Ja mediami sie nie zajmuje, ja robie swoje-czyli wysylanie listow glownie:razz:

Z tvn jest tak, z moich doswiadczen,ze oni musza byc pierwsi i jedyni jesli chodzi o jakis nowy news...inaczej w temat nie wchodzą:shake:
Jesli mozesz dzialaj ale trzeba ustalic na kogo masz podac kontakt.
Mysle,ze Frotka ma najwiekszą wiedze o tym piekle...

Posted

Jak widzę, Pałka i Ryszka to naprawdę kumple są na 102! Pałka zaczął bawić się w schronisko podczas ostatniej kadencji Ryszki na stanowisku burmistrza Olkusza :cool3: Czyli koledzy na bank kręcą ze sobą od początku istnienia schronu, bo to właśnie Ryszka "wybrał" nowo powstałe schronisko Pałki jako to świadczące usługi dla Olkusza i gmin ościennych :shake:

Posted

Morgan!
Kochana jesteś- super wiadomość przekazałaś!:loveu:
Proszę,proszę-to szanowny pan Ryszka był burmistrzem Olkusza,gdy Pałka założył schron!:angryy:
Muszę zobaczyć oświadczenie majątkowe pana Ryszki!

Posted

:mad::mad::mad::evil_lol: czy ktos przygotuje "gotowca" list do Pani Posel J.Muchy?

:roll: czy ja mam sama poprostu napisac?
A czy ktos wie jakie ugrupowania sa w Radzie Olkusza,czyja wiekszosc? :cool1:
To nie Burmistrz podejmuje decyzje tylko rada, burmistrz jest wykonawca uchwal rady:razz: