Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny powiem Wam tylko ,że każde kierownictwo schroniska czyta Dogo .Bądzcie uważne.Po Ligocie boją sie o zdemaskowanie i kontrolę.Może warto temat jakoś naglosnic. Zrobil sie ostatnio modny w mediach. Kierowniczka naszego schroniska śledzi Dogo i wie co sie dzieje.Psy nie wygodne są chowane.Jestem z Warm Maz..

Posted

[quote name='basia0607']Dziewczyny powiem Wam tylko ,że każde kierownictwo schroniska czyta Dogo .Bądzcie uważne.Po Ligocie boją sie o zdemaskowanie i kontrolę.Może warto temat jakoś naglosnic. Zrobil sie ostatnio modny w mediach. Kierowniczka naszego schroniska śledzi Dogo i wie co sie dzieje.Psy nie wygodne są howane.Jestem z Warm Maz..

i dlatego nie ma co pisac o nagłaśnianiu na forum - tylko kontaktować się za pośrednictwem PW !!!

Posted

Boksio trafił z okolic Wieliczki, ma ok. 6 - 8 mies., jest żółtym boksiem z czarną mordką i powinien być przyjęty do olkuskiego schronu 23 lutego.
Może nie jest jeszcze za późno,żeby go uratować...

Posted

andzia69 napisał(a):
Boksio trafił z okolic Wieliczki, ma ok. 6 - 8 mies., jest żółtym boksiem z czarną mordką i powinien być przyjęty do olkuskiego schronu 23 lutego.
Może nie jest jeszcze za późno,żeby go uratować...

Założyłam mu nowy wątek, ale cisza jak na razie.

• 2 weeks later...
Posted

ja niestety nie moge pokazywac sie na razie w Ol, ale z tego co wiem nie ma tam szczeniaczkow samcow - sa same suczki. Ostatnio oszczenila sie wilkowata sunia i ma ok. 8 szczeniat i pewnie wsrod nich sa samczyki, ale one beda duze...

Posted

psiak jest lagodny i przyjazny, ale siedzi w klatce z napisem "agresywny" (z braku miejsc). Niestety nie ma w gornej szczece nawet jednego zabka:( Piesek jest brazowy, pregowany

Posted

AgaiTheta napisał(a):
W Olkuszu jest jeszcze jeden bokser, czy uda Wam się dowiedzieć czegoś więcej?

JESZCZE JEDEN...

w olkuszu przy PKP przy jakims komisie aut siedzi ladny, wydaje sie byc mlody BOKSER na lancuchu/sznurze
brazowy pregowany, drobnej budowy
nie mialam czasu sie dokladnmie przyjzec

kiedys tamtedy przechodzilam jak byly temperatury ujemne
straszne wyl
za bude sluzy pare desek
za kojec kat tego komisu ogrodzony stara siatka

ja nie mam czasu aby tam podejsc i wypytac pracownikow czy ten pies jest tam mile widziany

mialby ktos ochote to sprawdzic?

Posted

Ja tamtędy czasem przychodze, on jest młodziutki i nie ma pół roku, bo pamietam go jeszcze jako szczeniaka, jak były mrozy to nie widziałam go na zewnatrz, na jesien jak był klucha to latał luzem po całym komisie, nie widziałam go na łancuchu, ale prowizorke budy - owszem. Maja go od szczeniaka, wiec mysle, ze pewnie zakupili go do "pilnowania" komisu...

Posted

Znalazłam Takie ogłoszenie w Zółtym Jeżu:

ZAGINĄŁ JAMNIK SZORSTKOWŁOSY . Kontakt: kom.(0600)473830. Czeka nagroda. Olkusz-ogłoszenie z dnia 9 marca 2007

Zginął pies rasy BOKSER (suczka), maści brązowej, wabi się Saba. Nagroda!!! Tel.(012)3895555, (0501)471298. Olkusz-ogłoszenie z dnia 16 lutego 2007

Jeśli ktoś z Was się interesuje jamnikami lub bokserami z olkuskiego schroniska, może takie ogłoszenia Was zainteresują;)

Posted

Wpadłam wczoraj zobaczyc tego boksia na łancuchu. Rzeczywiscie, podrósł troche i juz go wsadzili to tej prowizorki, bidoczek chudy, ma te swoje moze 4x4 metry, buda sklecona z niewiadomo czego, walające sie garnki... Bidoczek. Dysponuje zdjęciem pręguska.

Posted

Jak wczoraj dzwonilam z pytaniem o bernardyna to zadnego a teraz okazuje sie ze są bernardynopodobne, facet tak kreci, w ogole to nieprzyjemny typ.

Posted

Vikamilka napisał(a):
Znalazłam Takie ogłoszenie w Zółtym Jeżu:

ZAGINĄŁ JAMNIK SZORSTKOWŁOSY . Kontakt: kom.(0600)473830. Czeka nagroda. Olkusz-ogłoszenie z dnia 9 marca 2007

Zginął pies rasy BOKSER (suczka), maści brązowej, wabi się Saba. Nagroda!!! Tel.(012)3895555, (0501)471298. Olkusz-ogłoszenie z dnia 16 lutego 2007

Jeśli ktoś z Was się interesuje jamnikami lub bokserami z olkuskiego schroniska, może takie ogłoszenia Was zainteresują;)

Czy ktoś kontaktował się z tymi osobami? Może to ich psiaki są w tym syfie...?