Asior Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 oo cholera:/ mnie się zrobił banerek :( no nic wysle ci to na gadu;) bO tu będzie zawsze to widać jako banerek ;) Gandzia masz już na gadu ten kod który masz wkleić :) Quote
Ambra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 i co? wiadomo juz coś? cos sie w sprawie ruszyło ? Ksera czy duzo dostałaś tych oświadczen? niestety dopiero dzis bedziemy w orzeszu - wszystko sie poprzesuwalo bo wet poszedl na urlop, odbierzemy zaświadczenie i przeslemy do Ciebie! był ktos w odwiedzinach u tych biednych psiaczków??:placz: Quote
Ksera Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Dziękuje wszystkim, którzy napisali oświadczenia, w sumie dostałam 4 + moje oczywiście. Obawiam się jednak, że nie zrobiło to specjalnego wrażenia... :shake: Quote
masienka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 cztery?? Na pewno wyslalam ja i moja mama. Miala jeszcze wyslac znajoma z Imielina ale czy wyslala to nie wiem. I tylko tyle? Ech....:( Quote
Ambra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 jejku jak to jest mozliwe ze tylo 4y!! ja wysylalam swoje(AK) i Leny(MZ) - no nie mozliwe! ale jak to nie zrobiły wrazenia? czyli co? sprawa nadal stoi w miejscu? nosz cholera jasna! a to zeswiadczenie masz szanse jeszcze doniesc? Ksera czy to są zle wiesci? ze nic sie nie da i nie uda?:-( Quote
Ela_and_Krzys Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ksera, ja obiecałam i nie wysłałam :( bo byłam w Gdyni w ubiegłym tygodniu a ostatnio siedzę w pracy do późnych godzin nocnych :( Jest sens jeszcze Ci dosyłać? Quote
Ksera Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Wszystkie oświadczenia pokazałam, ale nie zostawiłam, bo to podobno i tak "za mało". Oczywiście, że wszystko może się przydać, ale cały czas brakuje dowodów rzeczowych, ciekawe jakich :angryy: ? Myślę, że nawet martwy pies z wynikiem sekcji by nie pomógł, powiatowy twierdzi, że schronisko jest dobrze prowadzone :placz: . Quote
Ambra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 nie to jest paranoja! to jest polska:angryy::angryy::angryy: to jak powiatowy tak sądzi to niech sie powiatowy zamknie w boksie tego schroniska na miesiąc, gdzie - tydzień - choć i pare dni by wystarczyło i zobaczy jak tam wszystko idealnie gra i wszystko jest w porządku! skoro powiatowy jest taki madry i wszechwiedzący! Wiecie co! ta bezsilność jest tak wq...ąca że do furi może człowieka doprowadzić! są osoby ktore były widziały potwierdzają mają dowody a oni Ci w twarz mówią że jest cacy! no bezczelność.....zamykam się bo zostane usunieta za obrazę.... .:plzdie: Quote
jnk Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dziewczyny, mam trochę mało czasu, ale jeśli ktoś ma gotowe oświadczenie i wrzuci tutaj jego tekst, to też podpiszę (w imieniu czterech osób - w końcu ma się rodzinę, znajomych i znajomych kólika :) ) i wyślę - tylko gdzie? Quote
Ambra Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 jnk napisał(a):Dziewczyny, mam trochę mało czasu, ale jeśli ktoś ma gotowe oświadczenie i wrzuci tutaj jego tekst, to też podpiszę (w imieniu czterech osób - w końcu ma się rodzinę, znajomych i znajomych kólika :) ) i wyślę - tylko gdzie? jnk, to oswiadczenie nie pisałysmy ogolnie tylko po kolei co każda widziala, jaki pies w jakim stanie, jaki stan klatek podejscie pracownikow uitd. nie ma gotowego oswiadczenia jak w przypadkach petycji. 3ba niestety usiąść i spisać własne zeznanie. Ale nawet nie wiem czy jest to aktualne....:roll: Quote
jnk Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Swoich wrażeń nie opiszę, bom z wawy, ale chętnie podpiszę się pod petycją typu - "panie cholerny burmistrzu, rusz dupę i się pochyl nad problemem schroniska w twoim mieście" :cool3: Quote
Gandzia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Mają przyjechać do Podsawówki w Wolbromiu i opowiedzieć coś o schhronisku a za to dostaną jedzenie dla schroniska Quote
Ksera Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kto ma przyjechać :-o , chyba nie właściciel będzie opowiadał jak kocha pieski i kotki, i jak o nie dba? Quote
Therion Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pewnie przyjedzie mamuska własciciela i opowie jak to własnego "cyca" daje biednym psom, i jacy oni dla nich dobrzy. Quote
Ksera Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 I jak wstrętni ludzie się na nich uwzieli, pewnie z zazdrości... a oni tak kochają zwierzątka i tak przejmują się ich losem :shake: . Quote
Gandzia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Ogólnie nie wiem kto czy on czy pracownicy o ile przyjadą :D Quote
masienka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Najlepiej niech zabiora ze soba ta swoja osobista wyzliczke. Jakze zadbana, z sutkami do ziemi zeby dzieciaki mialy okazje zobaczac jak wyglada pies takich wspanialych wlascicieli... Quote
Gandzia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 aa ona często dość rozmnażana była.. będe raczej wiedziała co było na tym spotkaniu o ile do niegop dojdzie:/ po poodbno proszą się od dawna.. najpierw mieli wpaść po sam pokarm (bez problemu się zgodzili) ale wpadł do głowy nowy pomysł, żeby wpadli i opowiedzilei coś w końcu dzieci wkładały w to duże serca podono się zgodzili ale żadnych informacji bliższych nie podali... Quote
Gandzia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 pamiętam jeszcze czasy to było dość danwo temu jak pierwszy raz była zrobiona w naszych terenach zbiórka i zawieżliśmy to jak szczeniaki ich suczki były normalnie za kratami z innymi biedakami:( Quote
Ruth Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hej, czy ja też mogłabym prosić o kod do banerka? Niedaleko mnie jest liceum, z którego uczniowie pod opieką wychowawczyni jeżdżą do Olkusza, i zaworzą to karmę, to jakieś koce itp. Byłam tam dzisiaj odebrać listy z podpisami, i padło pytanie: czy potrzeba surowicę na szczepionki, bo mogą zrobić w szkole zbiórkę. A jeśli nie surowica, to jakaś inna pomoc. Quote
masienka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Tylko niech nie zawoza im pieniedzy... :( lepiej cos kupic i miec pewnosci, ze zwierzaki na tym skorzystaja... Edit: tutaj jest adres banerka http://img207.imageshack.us/img207/7522/olwl7.jpg Quote
Kasie Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 W Krakowie jedna z Podstawówek też zorganizowała zbiórkę: sucha karma, koce, ręczniki. Dziś przedstawiciel schroniska po to sam przyjechał i odebrał. Mam nadzieję, ze bedzie dobrze spożytkowane. Quote
Ruth Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Nie, nie. Pieniędzy nie zawożą, bo wiedzą ze właściciel ma zawsze na nie "trochę miejsca w kieszeni" :mad:... Więc co z tymi szczepionkami? Może zapytam się tak - co w tej chwili jest najbardziej potrzebne? Eh, brak słów na tego gościa :shake:... ======= Dziękuję za adres banerka. Quote
Recommended Posts