Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo cholera:/ mnie się zrobił banerek :(
no nic wysle ci to na gadu;)
bO tu będzie zawsze to widać jako banerek ;)

Gandzia masz już na gadu ten kod który masz wkleić :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

i co? wiadomo juz coś? cos sie w sprawie ruszyło ? Ksera czy duzo dostałaś tych oświadczen?
niestety dopiero dzis bedziemy w orzeszu - wszystko sie poprzesuwalo bo wet poszedl na urlop, odbierzemy zaświadczenie i przeslemy do Ciebie!
był ktos w odwiedzinach u tych biednych psiaczków??:placz:

Posted

Dziękuje wszystkim, którzy napisali oświadczenia, w sumie dostałam 4 + moje oczywiście. Obawiam się jednak, że nie zrobiło to specjalnego wrażenia... :shake:

Posted

jejku jak to jest mozliwe ze tylo 4y!!
ja wysylalam swoje(AK) i Leny(MZ) - no nie mozliwe!
ale jak to nie zrobiły wrazenia? czyli co? sprawa nadal stoi w miejscu? nosz cholera jasna!
a to zeswiadczenie masz szanse jeszcze doniesc?

Ksera czy to są zle wiesci? ze nic sie nie da i nie uda?:-(

Posted

Wszystkie oświadczenia pokazałam, ale nie zostawiłam, bo to podobno i tak "za mało". Oczywiście, że wszystko może się przydać, ale cały czas brakuje dowodów rzeczowych, ciekawe jakich :angryy: ? Myślę, że nawet martwy pies z wynikiem sekcji by nie pomógł, powiatowy twierdzi, że schronisko jest dobrze prowadzone :placz: .

Posted

nie to jest paranoja! to jest polska:angryy::angryy::angryy:

to jak powiatowy tak sądzi to niech sie powiatowy zamknie w boksie tego schroniska na miesiąc, gdzie - tydzień - choć i pare dni by wystarczyło i zobaczy jak tam wszystko idealnie gra i wszystko jest w porządku! skoro powiatowy jest taki madry i wszechwiedzący!
Wiecie co! ta bezsilność jest tak wq...ąca że do furi może człowieka doprowadzić! są osoby ktore były widziały potwierdzają mają dowody a oni Ci w twarz mówią że jest cacy! no bezczelność.....zamykam się bo zostane usunieta za obrazę....

.:plzdie:

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, mam trochę mało czasu, ale jeśli ktoś ma gotowe oświadczenie i wrzuci tutaj jego tekst, to też podpiszę (w imieniu czterech osób - w końcu ma się rodzinę, znajomych i znajomych kólika :) ) i wyślę - tylko gdzie?

Posted

jnk napisał(a):
Dziewczyny, mam trochę mało czasu, ale jeśli ktoś ma gotowe oświadczenie i wrzuci tutaj jego tekst, to też podpiszę (w imieniu czterech osób - w końcu ma się rodzinę, znajomych i znajomych kólika :) ) i wyślę - tylko gdzie?

jnk, to oswiadczenie nie pisałysmy ogolnie tylko po kolei co każda widziala, jaki pies w jakim stanie, jaki stan klatek podejscie pracownikow uitd. nie ma gotowego oswiadczenia jak w przypadkach petycji. 3ba niestety usiąść i spisać własne zeznanie. Ale nawet nie wiem czy jest to aktualne....:roll:

Posted

Swoich wrażeń nie opiszę, bom z wawy, ale chętnie podpiszę się pod petycją typu - "panie cholerny burmistrzu, rusz dupę i się pochyl nad problemem schroniska w twoim mieście" :cool3:

Posted

Najlepiej niech zabiora ze soba ta swoja osobista wyzliczke. Jakze zadbana, z sutkami do ziemi zeby dzieciaki mialy okazje zobaczac jak wyglada pies takich wspanialych wlascicieli...

Posted

aa ona często dość rozmnażana była.. będe raczej wiedziała co było na tym spotkaniu o ile do niegop dojdzie:/ po poodbno proszą się od dawna.. najpierw mieli wpaść po sam pokarm (bez problemu się zgodzili) ale wpadł do głowy nowy pomysł, żeby wpadli i opowiedzilei coś w końcu dzieci wkładały w to duże serca podono się zgodzili ale żadnych informacji bliższych nie podali...

Posted

pamiętam jeszcze czasy to było dość danwo temu jak pierwszy raz była zrobiona w naszych terenach zbiórka i zawieżliśmy to jak szczeniaki ich suczki były normalnie za kratami z innymi biedakami:(

Posted

Hej, czy ja też mogłabym prosić o kod do banerka?
Niedaleko mnie jest liceum, z którego uczniowie pod opieką wychowawczyni jeżdżą do Olkusza, i zaworzą to karmę, to jakieś koce itp. Byłam tam dzisiaj odebrać listy z podpisami, i padło pytanie: czy potrzeba surowicę na szczepionki, bo mogą zrobić w szkole zbiórkę. A jeśli nie surowica, to jakaś inna pomoc.

Posted

W Krakowie jedna z Podstawówek też zorganizowała zbiórkę: sucha karma, koce, ręczniki.
Dziś przedstawiciel schroniska po to sam przyjechał i odebrał.
Mam nadzieję, ze bedzie dobrze spożytkowane.

Posted

Nie, nie. Pieniędzy nie zawożą, bo wiedzą ze właściciel ma zawsze na nie "trochę miejsca w kieszeni" :mad:...
Więc co z tymi szczepionkami? Może zapytam się tak - co w tej chwili jest najbardziej potrzebne? Eh, brak słów na tego gościa :shake:...

=======

Dziękuję za adres banerka.