Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej na serio nmikt na tym form nie ma szpica minaiturowego?? :O Napisałam w temacie z grupy V, ale niestety nikt nie dopowiedział!! A cyz wy sie nie orientujecie? :>

Posted

napisz pw do ewaka,ona wprawdzie nie ma ale na pewno ma sporą wiedzę,może będzie znała jakieś hodowle
przejżałam V gr.i z tego co zauważyłam szpicy niemieckich czy to małych czy duzych nie jest za dużo

Posted

[quote name='Juszes']Ale chce wybrać takiego peiska w miarę który spodoba się całej rodzice, szukam psa rodzinnego, przyjacielskiego i inteligentnego, który łatwo nauczy się co mu wolno, aco nie.

Lhasa apso sa wybitnie inteligentne.... a swiadczy o tym cociazby fakt, ze same decyduja i wybieraja sobie, co im wolno, a co nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiscie troszke zartuje, ale chyba od zadnej azjatyckiej rasy nie nalezy oczekiwac bezwzglednego posluszenstwa, jak np. od ras pracujacych. One po prostu maja ta niezaleznosc w sobie, co moze byc przydatne, gdy np. maja zostawac same w domu...
A lhasa apso i sportowcem byc potrafi:
http://www.kallemann.de/index_e.htm

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

w tragicznych warunkach jest szpic,wyłysiały niestety tylko nie wiem czy pomeranian,trzebaby uderzyć do AgnieszkiP ,one starają się zabrać od goscia jak najwiecej psów, są tez CHIHUAHUA albo jej mixy i pinczerki mini,gdyby ktoś mógł dać im tymczas,skontaktujcie się z Agnieszka P,Pixi
tutaj jest o tej hodowli

• 4 weeks later...
Posted

[quote name=':: FiGa ::']Juszes miesiąc minął, jaka rasa? :cool3:
I będzie to piesek z rodem? :)

w twj chwili to ja się wacham pomiędzy pomeranianem a chichuałą :P A no bardzo chciałabym z rodowodem, ale... No cuż poczekamy zobaczymy. :eviltong::eviltong:

Posted

nie no jasne, ze nie :) ale jak będzie krucho z kasą to moze wezme jakieś maleństwo ze schorniska, czy coś... Chociaż no moja koleżanka ma hodowle piesków, więc moze mi po niższej cenie sprzeda... CHihuałek hodowlę też chyba ma... Ale keidy jej powiedziałam, ze chce psa z rodowodem ona od razu wyskoczyła: A co chcesz sprzedawać szczeniaki :crazyeye::crazyeye: No wiesz a ja jej na to, ze nie poprostu chce miec psa z papierami,a ona na to ze z rodowodem są tylko po to, żeby rodzić szczeniai rodowodowe :/ Nie no jej podejście to w ogóle głupie, co nie? :P

Posted

Juszes napisał(a):
nie no jasne, ze nie :) ale jak będzie krucho z kasą to moze wezme jakieś maleństwo ze schorniska, czy coś... Chociaż no moja koleżanka ma hodowle piesków, więc moze mi po niższej cenie sprzeda... CHihuałek hodowlę też chyba ma... Ale keidy jej powiedziałam, ze chce psa z rodowodem ona od razu wyskoczyła: A co chcesz sprzedawać szczeniaki :crazyeye::crazyeye: No wiesz a ja jej na to, ze nie poprostu chce miec psa z papierami,a ona na to ze z rodowodem są tylko po to, żeby rodzić szczeniai rodowodowe :/ Nie no jej podejście to w ogóle głupie, co nie? :P

a czy ona aby napewno ma prawdziwy hodowle? i czy napewno ma uprawnienia hodowlane? moze poprostu ma pieski z rodowodami i mysli ze jak je pokryje to szczeniaki urodza sie rodowodowe

Posted

właściwie to jej rodzice się tym zajmują... Hmmm w sumie to nie wiem ona chyba takiej prawdziwej hodowli nie ma, bo nawet tyle różnych ras rozmnarza! Ma od dogów niemieckich do pomeranianów! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• 1 year later...