Juszes Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Ej na serio nmikt na tym form nie ma szpica minaiturowego?? :O Napisałam w temacie z grupy V, ale niestety nikt nie dopowiedział!! A cyz wy sie nie orientujecie? :> Quote
lothia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 napisz pw do ewaka,ona wprawdzie nie ma ale na pewno ma sporą wiedzę,może będzie znała jakieś hodowle przejżałam V gr.i z tego co zauważyłam szpicy niemieckich czy to małych czy duzych nie jest za dużo Quote
Juszes Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 ok napisze do ewaki może mi pomoże, dizeki :) Quote
miumiu Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a tobie chodzi o pomeraniana? fajne psiaki w aktualnym numerze chyba "Mój Pies" lub "Przyjaciel pies" jest porównanie z podengo. Quote
nefesza Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Beataaa']a czym z charakteru rozni sie Lhasa apso od shih-tzu? Ktory z tych pieskow jest spokojniejszy, ktory ma mniejsze predyspozycje do dziedziczenia chorob? Obie rasy ma takze Basia z Rzeszowa, hodowla Maly Budda: http://www.lhasaapso.neostrada.pl/ Basia zawsze serdeczna i sluzaca rada i dobrym slowem! Quote
nefesza Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Juszes']Ale chce wybrać takiego peiska w miarę który spodoba się całej rodzice, szukam psa rodzinnego, przyjacielskiego i inteligentnego, który łatwo nauczy się co mu wolno, aco nie. Lhasa apso sa wybitnie inteligentne.... a swiadczy o tym cociazby fakt, ze same decyduja i wybieraja sobie, co im wolno, a co nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiscie troszke zartuje, ale chyba od zadnej azjatyckiej rasy nie nalezy oczekiwac bezwzglednego posluszenstwa, jak np. od ras pracujacych. One po prostu maja ta niezaleznosc w sobie, co moze byc przydatne, gdy np. maja zostawac same w domu... A lhasa apso i sportowcem byc potrafi: http://www.kallemann.de/index_e.htm Quote
Dora32 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Cockerek']Dora, a gdzie ta strona? Sorki zapomniałam wtedy podać link. Juz sie poprawiam http://www.psyozdobnekr.republika.pl/galeria.htm Mam nadzieje że cos wybieżesz. Quote
Juszes Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 hmmm wybór jest bardzo ciężki, ale ostatnio coraz częściej zastanawiam się właśnie nad szpicem (pomeranianem) Ale jeszcze pomyśle... Quote
Beataaa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 napisalam emaila tydzien temu do hodowli Lhamco Laco Markety z Radomia, ale niestety nikt nie odpisal, sprobuje napisac jeszcze do hodowli Maly Budda :) moze sie uda Quote
Dora32 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Beataaa']napisalam emaila tydzien temu do hodowli Lhamco Laco Markety z Radomia, ale niestety nikt nie odpisal, sprobuje napisac jeszcze do hodowli Maly Budda :) moze sie uda Witaj Napisz jak coś potrzebujesz ja zawsze Ci odpisze:) www.psyozdobne.republika.pl Quote
dorbin Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 TYLKO CHIHUAHUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Juszes Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 no na razie pomeranianki wygrywają ale wszystko morze sie zmienic ;p Quote
lothia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 w tragicznych warunkach jest szpic,wyłysiały niestety tylko nie wiem czy pomeranian,trzebaby uderzyć do AgnieszkiP ,one starają się zabrać od goscia jak najwiecej psów, są tez CHIHUAHUA albo jej mixy i pinczerki mini,gdyby ktoś mógł dać im tymczas,skontaktujcie się z Agnieszka P,Pixi tutaj jest o tej hodowli Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Juszes miesiąc minął, jaka rasa? :cool3: I będzie to piesek z rodem? :) Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Juszes miesiąc minął, jaka rasa? :cool3: I będzie to piesek z rodem? :) w twj chwili to ja się wacham pomiędzy pomeranianem a chichuałą :P A no bardzo chciałabym z rodowodem, ale... No cuż poczekamy zobaczymy. :eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Juszes no chyba nie masz zamiaru kupować w pseudohodowli?? :crazyeye: Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 nie no jasne, ze nie :) ale jak będzie krucho z kasą to moze wezme jakieś maleństwo ze schorniska, czy coś... Chociaż no moja koleżanka ma hodowle piesków, więc moze mi po niższej cenie sprzeda... CHihuałek hodowlę też chyba ma... Ale keidy jej powiedziałam, ze chce psa z rodowodem ona od razu wyskoczyła: A co chcesz sprzedawać szczeniaki :crazyeye::crazyeye: No wiesz a ja jej na to, ze nie poprostu chce miec psa z papierami,a ona na to ze z rodowodem są tylko po to, żeby rodzić szczeniai rodowodowe :/ Nie no jej podejście to w ogóle głupie, co nie? :P Quote
karolayna Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Juszes napisał(a):nie no jasne, ze nie :) ale jak będzie krucho z kasą to moze wezme jakieś maleństwo ze schorniska, czy coś... Chociaż no moja koleżanka ma hodowle piesków, więc moze mi po niższej cenie sprzeda... CHihuałek hodowlę też chyba ma... Ale keidy jej powiedziałam, ze chce psa z rodowodem ona od razu wyskoczyła: A co chcesz sprzedawać szczeniaki :crazyeye::crazyeye: No wiesz a ja jej na to, ze nie poprostu chce miec psa z papierami,a ona na to ze z rodowodem są tylko po to, żeby rodzić szczeniai rodowodowe :/ Nie no jej podejście to w ogóle głupie, co nie? :P a czy ona aby napewno ma prawdziwy hodowle? i czy napewno ma uprawnienia hodowlane? moze poprostu ma pieski z rodowodami i mysli ze jak je pokryje to szczeniaki urodza sie rodowodowe Quote
Juszes Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 właściwie to jej rodzice się tym zajmują... Hmmm w sumie to nie wiem ona chyba takiej prawdziwej hodowli nie ma, bo nawet tyle różnych ras rozmnarza! Ma od dogów niemieckich do pomeranianów! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ostatnio w którymś schronie był rodowodowy CHIHUAHUA,tylko dorosły [5latek] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34391 a o to sam piesek http://img295.imageshack.us/img295/9228/dsc04665nt2.jpg Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Juszes, a czy jej psy chodzą na wystawy?;) Ja proponuje pomeraniana lub grzywacza PP:p Quote
Juszes Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 *luthien* napisał(a):Juszes, a czy jej psy chodzą na wystawy?;) Ja proponuje pomeraniana lub grzywacza PP:p chodzą, ale tylko część... Quote
Recommended Posts