Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedziałabym odwrotnie - była tylko w ogrodzie jak mysle, bo pierwsze jej przejscie przez drzwi było koszmarem - ale to jest 10mczny szczeniak tak wiec po kilku dniach chodzi sobie przez drzwi bez problemu. Wewnątrz jej gorąco, zieje - na dworze ok . Na dzis wiem ze nie zachowuje czystosci i nie była tego uczona. Trochę w hoteliku sie to zmieniło bo dostaje regularnie jedzenie i jest regularnie wyprowadzana. Mysle ze mieszkała na zewnątrz i wiem ze chodziła na spacery, bo daje sie nawet prowadzic nieżle na lince i reaguje na przywołanie i gwizd.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiele mi brakuje przyznam - bo psina jest cudna. Trzeba wiedziec o mnie - ze boje sie duzych psów. Kto wie kto na tej przyjazni wiecej skorzysta - ona czy ja ? Sniezka jeszcze nie wie ze jest psim dogoterapeutą.

Posted

Snieżka nadal w szpitaliku z okiem, ale dzisiaj jak byłam na spacerze z nią to moim zdaniem sie poprawiło...pani doktor chce aby wyszła juz do konca wyleczona. Poza tym zauwazyłam ze SNIEZKA bardzo sie osmieliła i drzwi nie sa dla niej problemem. Juz nie trzeba jej zachety, smakołyka do wychodzenia - sama "pruje" na spacer. Zauwazyłam tez ze zawsze na spacerach robi Q-pke, a wiec przypilnowana przestrzega czystosci.

Posted

Cóż mam napisac - byłysmy dzisiaj na spacerku. Sniezka najpierw przeszła jak burza przez drzwi na spacerek, potem sie przeszła i nawąchała , nastepnie zawlekła mnie do naszej ławeczki i wsadziła nos pod moją pache dając do zrozumienia ze teraz jak zawsze przytulanki. Gdybym zapomniała kolejnosci - nie musze sie martwic - ona juz wie... a potem jak gdyby nigdy nic weszłysmy do srodka... panie ktore sie nią opiekują strasznie ja wychwalają - ze taka pogodna i cierpliwa z okiem, i ze sie tak ładnie zaaklimatyzowała i wszystko wie. Mam wrazenie ze ona tam jest juz na etacie "gospodarza" tego bałaganu.

Posted

Oddac oddam ale tylko w mądre i dobre rece - mysle ze ten pies jest bardzo pojetny, szybko sie uczy - miło by było gdyby znalazł sie ktos kto bedzie z nim pracował. Mój jamnik zakonczył naukę na dawaniu łapy za jedzenie...doceniam wiec checi do nauki, to jest bardzo ważna owczarkowa cecha.