Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam świadków (Ronję i Magdarynkę), że Rysiek żyje i ma się dobrze! I że były to tańce-zapasy a nie żadne morderstwo!
A niedowiarków :mad: zapraszam na wizytację i ciacho :razz:

Posted

Dobre! :evil_lol:
Prawda jest taka, że to ostatnia fota, bo i tak "przysiadłyśmy" ciotkę beam trochę za długo...
O tej porze, o której wyszłyśmy zwykle i Lolek i beam przewracają się na drugi bok...

Posted

No coś Ty. Ronja za kółkiem biedronki, więc piła tylko herbatę (bez dopalaczy), a ja raptem niecałe 2 kieliszki wina, wiec byłyśmy całkiem trzeźwe. Lolek też nic nie pił :lol:

Posted

Oooooo, widzisz! Nawet o Rychu nie wspomniałaś..... Czyli jednak moje podejrzenia słuszne...
Ostatnio jechałam "biedronką" koleżanki i wrażenia dosyć intensywne, ale zaparkujesz w każdym miejscu! Ronja, jak Ty tam upychasz 4 psiury?

Posted

Bredzisz :evil_lol: !
O tej porze dnia w stanie wskazującym na spożycie :crazyeye: ??????

Zobaczysz, jak przyjedziesz to specjalnie Ci zrobimy zdjęcie jak leżysz na podłodze i dajesz się "zalizać" przez pełnego życia Ryszarda i Lolczastego :diabloti:

Posted

Nie możesz na szafie bo Rysiek ma od paru lat zakaz latania a Lolek "lubi na podłodze".
I nie będzie chodził a jakiś pelerynach bo on jest chłop z j.j..i a nie baba

Posted

Sama sobie ciachaj :angryy:
Loluś jest grzeczny, dobrze wychowany i nie ma potrzeby robić z niego baby. Twój ulubieniec Ryszard nie ma tychże i wystarczy :evil_lol:

Posted

Wilejkaros napisał(a):

Ostatnio jechałam "biedronką" koleżanki i wrażenia dosyć intensywne, ale zaparkujesz w każdym miejscu! Ronja, jak Ty tam upychasz 4 psiury?

do biedronki cztery psiuchy nie wejdą - nawet wagowo nie da rady:shake: (chyba, że Bartek pojedzie autobusem...)
co do parkowania, to ja jestem niemota straszna, szczególnie koperta mi nie idzie. raz tak zaparkowałam, ze wyjechać nie umialam i z koleżanką i facetem zgarniętym z ulicy wypychaliśmy biedronkę na luzie bez gazu. teraz wybieram tylko takie miejsca, gdzie mogę zaparkować przodem:razz:

Posted

O matko! Ten facet pewnie uśmiał się jak głupi, jak to później opowiadał.
Ronja, jak dawno temu zdałam prawko i miałam zaparkować równolegle w sensie koperta, to wolałam jechać 200m dalej, ale u mnie na parkingu czasami tylko tak można zaparkować, więc... no i w końcu załapałam....