esperanza Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Czy w tym pyszczku Lolka o niewinnej minie jest bułka? :evil_lol: Quote
ronja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 zakochałam się na wiosnę w Lolku:loveu: Beatka, chyba przyjadę na kontrolę do Was z całą siatą bułek i go wyściskam:loveu: Quote
beam6 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Zapraszamy serdecznie razem z panienkami (bo Karmelka się boimy - trochę :oops: ) - może w sobotę ? Quote
ronja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Łapciucha jest najgorsza - ona wszczyna wszystkie psie kłótnie. do ludzi nadaje się tylko Pysiuńka... Beam, odczekać musze jeszcze trochę, zanim sama zacznę jeździć samochodem (na razie podobno jeszcze nie umiem sama jeżdzić:mad: ) i przyjadę z Pysiuńką:loveu: Quote
Wilejkaros Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ronja, jak to nie umiesz sama jeździć? Nie mów, że z dogadującym chłopiskiem u boku Ci lepiej? Beam, Lolek piękny, taka niewinna minka. Gratuluję wstawiania zdjęć, widzę, że sztuka opanowana. Zostawcie trochę obiecanego ciacha dla mnie, please! Quote
beam6 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wilejkaros napisał(a): Gratuluję wstawiania zdjęć, widzę, że sztuka opanowana. Zostawcie trochę obiecanego ciacha dla mnie, please! Taaaaa.......... moja opatrznościowa pomoc ma "tę sztukę" w małym palcu (przy okazji dzięki bardzo:loveu: ) - sama nadal nie umiem :oops: ! Ciacho masz jak w banku - a bułka nie wystarczy ? taka smaczna :evil_lol: ? Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bułki nie śmiem Lolkowi zabrać... To ja już wolę cierpieć i jeść ciacho... :) Quote
beam6 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A u nas dzisiaj wielkie święto:bday: :beerchug: :cunao: :beerchug: :bday: :loveu: Lolek :loveu: jest z nami pół roku: pół roku radości i wesela, podgryzania Pańcia, zjadania przytulanek i kabanosów (i bułek :evil_lol: ), budzenia Pańci lizem w nos (o 5.30 rano :angryy: ), spacerków dla zdrowia itd. itp. etc. Powiem Wam jedno Cioteczki - życie jest piękne :evil_lol: Quote
ronja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 o, to wszystkiego najlepszego:cunao: :tort: :new-bday: :BIG: :bigcool: :iloveyou: a ja nieswiadomie się wstrzeliłam, bo do paczuszki dla Ciebie zapakowałam prezencik dla Lolka:multi: Quote
Wilejkaros Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Życzymy Lolkowi tylko tak udanych miesięcy jak ostatnio, a Jego Pańciom jeszcze więcej "bułkowej" uciechy! Quote
beam6 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ciężko zmęczony stróż podwórka (upał 30 stopni!) My tu pilnujemy ! To zdjęcie jest specjalnie dla Wilejkaros - miała podejrzenia, że Lolek zjadł Ryśka - otóż nie zjadł :evil_lol: Nowy kolega - Gacek ("zalągł" się pod płotem i szukał domu - już znalazł, 5 km dalej, z ogrodem i Pańciowym łóżkiem) Jak nie wiecie jak wygląda psi raj to popatrzcie sobie :razz: Zabawek, trawnika i cienia :evil_lol: wystarcza dla wszystkich ! Swoja drogą - dlaczego tam są tylko trzy psy ?:diabloti: Quote
Wilejkaros Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jaki wieeeelki Rysiek!!! No własnie - dlaczego tylko 3 psy! Ciotka Beam, nie ociągaj się! Quote
ronja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 towarzystwo śliczne!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magdarynka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Czy ten pies... ...myślał wtedy, że jego los aż tak bardzo się odmieni...? A w tym ogródku jeszcze tyle miejsca... :evil_lol: Quote
beam6 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Problem z niewykorzystanym ogródkiem jest jeden - on nie jest mój :shake: tylko mojej Mamy a moja Mama ma dziwną i niezrozumiałą dla mnie :roll: awersję do piesków podnoszących łapkę :lol: . Na czas wizyt Lolka wszystkie kszaczory, drzewka i kwiatki dostają "gustowne" papierowe sukienki (co widać na zdjęciach :evil_lol: ). Quote
beam6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A dobrze doprawiłaś ? dodałaś gałkę ? Równo nakładaj bo wykipi To szybciej nakładaj ! Quote
beam6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No nareszcie można się wziąć za zmywanie :lol: No posuń się trochę proszę :loveu: Zasłużony odpoczynek A pasztet po upieczeniu też bardzo wszystkim smakował :cool3: Quote
Magdarynka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='beam6'] Lolek ma na dupsku gustowny tatuaż :megagrin::errrr::smokin: Quote
ronja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 bidulek, tak się zmęczył wylizywaniem ogromnego gara:haha: :biggrina: Quote
beam6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Magdarynka napisał(a):Lolek ma na dupsku gustowny tatuaż :megagrin::errrr::smokin: Co by się nie zgubił - Samba ma w uchu :evil_lol: Quote
beam6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jak ten czas leci :crazyeye: ? Nie wiadomo kiedy, nie wiadomo jak - minął ROK !!!!!!! :new-bday: Był tort :tort:, były toasty :popcorn: i był dluuuuuuuugi spacerek :painting:. Muszę Wam coś powiedzieć ( w Lolka i swoim oraz TZ imieniu ) : bardzo nam dobrze razem :loveu::iloveyou::cool2: Quote
ronja Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 juuuhu!!!!!!!!!:multi: :cunao: :popcorn: :tort: :BIG: my dziś z Magdarynką idziemy na party do ciotki Beam i Lolka wyściskamy osobiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
beam6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Rany boskie, żeby tylko Szacowny Jubilat przeżył to wyściskanie :evil_lol: Quote
ronja Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 z Magdarynką na urodzinkach u Szanownego Jubilata... Były preznciki... Byli goście... Oprócz słodyczy były kabanoski A na koniec to nawet tańce z Ryszardem Quote
Recommended Posts