Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, całe szczęście że nie zamieściłam zdjęcia na którym uwieczniłam jak Lolek wytrzepał WSZYSTKIE poduszki z kanapy, rozwleczył pranie z suszarki i "posprzątał" swoje zabawki.
Pieszczowowi wszystko wolno (narazie bo to dziecko jest) a głodujący nie wykazują apetytu na pluszowe poduszki ( nawet gdy są to prosiaczki):evil_lol: !

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Niestety już po wakacjach :(.Było fantastycznie, ogród do dyspozycji i taka fajna Samba - to tarmoszenia, odgryzania nogi, zapasów, wspólnego tarmoszenia pluszaków. Miłość rozkwitła pierwszego dnia. Całe szczęście że Samba była przed cieczką (chyba ostatnią bo moja Mama powoli dojrzewa do sterylki - oczywiście Suki).Dobrze,że to był tylko tydzień - Lolek miał już zadatki żeby zostać podwórkowym Burkiem a nie eleganckim dżentelmenem z miasta stołecznego :)Ulubiona pozycja obserwacji sytuacji na drodze:

Moja miłość Samba:

Bawimy się:

Śniadanko (6.30 rano, PO !! spacerku):

Poobiednia sjesta:

Chwila dla siebie:

Zdjęcia plenerowe (jako że bardzo dynamiczne) zostały zrobione "normalnym" aparatem i muszą być poddane obróbce - zamieścimy w terminie późnieszym

Posted

Obiecane następne zdjęcia:Gdzie jest Samba ????

Zjem Cię (ale tylko na żarty

Rodzinna fotografia pt Grzeczne pieski

I tak Cię dogonię !

Pan nie umiał si po męsku - 3 lekcja

Posted

beam6 napisał(a):
Lolek nie melduje po spacerkach ale dzielnicowego też nie było więc chyba nie :evil_lol: W domu nie trenują :lol:

hihihi:evil_lol:

Posted

Prawdziwi mężczyźni paltocików nie potrzebują :evil_lol: . Lolek zakochał się we wszyskich "pachnących" pannach na osiedlu :loveu: i uskutecznił mi ścieżkę zdrowia przez sobote i niedzielę ( MUSIAŁ !!! wychodzić co godzinę, góra dwie). Grafik "spacerków" w nocy z 3/4.11 wyglądał tak: 20.00, 23.00. 02.00, 05.00, 08.00 (punktualny jak szwajcarski zegarek) i w końcu padł spać. Sobota i niedziela wyglądała podobnie - nic nie ma do zrobienia tylko się narkotyzuje.Nie wiem jak długo wytrzymam ten zdrowy tryb życia :placz: .
W związku z powyższym Śniegu NIE ZAUWAŻYŁ (chyba :cool3: ).

P.S.
Jakie kary przewidują Cioteczki za rozerwanie zaadoptowanego ulubieńca :razz: ?