ronja Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Krecik jest piekny:p beam, taką śliczna poduszkę pozwalasz mu tarmoscić????:evil_lol: Quote
KingaW Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 No właśnie! Byś się wstydziła! Psu dajesz taka śliczną poduszke, a ludzie z głodu umierają! ;-) ;-) ;-) Quote
LittleMy Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 jaki sliczny i szczesliwy... ciekawe jak dlugo poduszka pociągnie :) Quote
beam6 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ufff, całe szczęście że nie zamieściłam zdjęcia na którym uwieczniłam jak Lolek wytrzepał WSZYSTKIE poduszki z kanapy, rozwleczył pranie z suszarki i "posprzątał" swoje zabawki. Pieszczowowi wszystko wolno (narazie bo to dziecko jest) a głodujący nie wykazują apetytu na pluszowe poduszki ( nawet gdy są to prosiaczki):evil_lol: ! Quote
ronja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 to z Lolka rośnie mały rozbójnik:evil_lol: Quote
ronja Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 co słychac u małego zbója:evil_lol: Quote
Magdarynka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Lolek jest w tym tygodniu na wakacjach. Relacja z wakacji będzie w przyszłym tygodniu :) Z tego, co wiem, to ma tam fajną dziewczynę - jamniczkę do zabawy :evil_lol: Quote
beam6 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Niestety już po wakacjach :(.Było fantastycznie, ogród do dyspozycji i taka fajna Samba - to tarmoszenia, odgryzania nogi, zapasów, wspólnego tarmoszenia pluszaków. Miłość rozkwitła pierwszego dnia. Całe szczęście że Samba była przed cieczką (chyba ostatnią bo moja Mama powoli dojrzewa do sterylki - oczywiście Suki).Dobrze,że to był tylko tydzień - Lolek miał już zadatki żeby zostać podwórkowym Burkiem a nie eleganckim dżentelmenem z miasta stołecznego :)Ulubiona pozycja obserwacji sytuacji na drodze: Moja miłość Samba: Bawimy się: Śniadanko (6.30 rano, PO !! spacerku): Poobiednia sjesta: Chwila dla siebie: Zdjęcia plenerowe (jako że bardzo dynamiczne) zostały zrobione "normalnym" aparatem i muszą być poddane obróbce - zamieścimy w terminie późnieszym Quote
ronja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 to czekamy z niecierpliwością na fotki!! Quote
Magdarynka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ale fajny wakacyjny Lolek. Kanapon mały :loveu: A panna też niczego sobie :cool3: Quote
ronja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 beam6 napisał(a): o rany, ja nie mogę, on taki śliczny:loveu: Quote
ronja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 a na parapecik to on tak sam?:crazyeye: Quote
beam6 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Sam, sam - co prawda po lóżku mojego Taty ale sam. Zobaczycie w przyszłym tgodniu zdjęcia plenerowe - to dopiero była zabawa! Quote
beam6 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Obiecane następne zdjęcia:Gdzie jest Samba ???? Zjem Cię (ale tylko na żarty Rodzinna fotografia pt Grzeczne pieski I tak Cię dogonię ! Pan nie umiał si po męsku - 3 lekcja Quote
ronja Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 a kość wieksza niż Samba:p Beam, Ty nawet nie wiesz, jak ja sie cieszę, że krecik jest u Ciebie:loveu: Quote
beam6 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A właśnie że ja bardziej się cieszę (dziekuję !) Nie działają mi emotikonki - bym się zarumieniła :) Quote
KingaW Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A ja najbardziej!W sensie, że taka ucieszona jestem!Ha!:-) Quote
Magdarynka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale fajne paszczaki :megagrin: A czy Pan się już nauczył sikać po psiemu? ;) :laugh2_2: Quote
beam6 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Lolek nie melduje po spacerkach ale dzielnicowego też nie było więc chyba nie :evil_lol: W domu nie trenują :lol: Quote
ronja Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 beam6 napisał(a):Lolek nie melduje po spacerkach ale dzielnicowego też nie było więc chyba nie :evil_lol: W domu nie trenują :lol: hihihi:evil_lol: Quote
Magdarynka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A jak się Lolkowi pierwszy śnieg podobał? Zira dostała niewyobrażalnej głupawki na widok białego puchu :evil_lol: Quote
ronja Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 paltocik ciepły potrzebny - przecież taki przecineczek zamarznie nam na śniegu.. Quote
beam6 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Prawdziwi mężczyźni paltocików nie potrzebują :evil_lol: . Lolek zakochał się we wszyskich "pachnących" pannach na osiedlu :loveu: i uskutecznił mi ścieżkę zdrowia przez sobote i niedzielę ( MUSIAŁ !!! wychodzić co godzinę, góra dwie). Grafik "spacerków" w nocy z 3/4.11 wyglądał tak: 20.00, 23.00. 02.00, 05.00, 08.00 (punktualny jak szwajcarski zegarek) i w końcu padł spać. Sobota i niedziela wyglądała podobnie - nic nie ma do zrobienia tylko się narkotyzuje.Nie wiem jak długo wytrzymam ten zdrowy tryb życia :placz: . W związku z powyższym Śniegu NIE ZAUWAŻYŁ (chyba :cool3: ). P.S. Jakie kary przewidują Cioteczki za rozerwanie zaadoptowanego ulubieńca :razz: ? Quote
Recommended Posts