Doris&Grenio Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 oo a tutaj jedno z pierwszych zdjęc w nowym domku..zrobione telefonem :) Quote
Doris&Grenio Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Rozeznanie w nowym domku.... Pies, który nie jest kanapowcem.... Quote
lourdnes Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ależ on słodki. Pięknie ma ubarwione pysio :razz:.To teraz liczę na bogaty album bo inaczej :mad:. A moje właśnie szalały po założeniu obróżek.Wściek taki jak rano i zdjęcia będą z tej sesji marne bo aparat nie nadążał mimo ustawienia na ruch.Chyba nawet nie zauważyły ,że je mają:megagrin: a ja tu myślałam ,że będzie czarna rozpacz Quote
Doris&Grenio Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Witamy, witamy :) zdjęć będzie wiecej, poki co wrzucam te, które mam na komputerze w biurze :) zapomniałam dodać..jego drugie ulubione zajęcie to..lizanie panciu po raczkach.....:D oo i moj ulubiony plecaczek... Quote
lourdnes Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 o tak tarmoszenie to ich specjalność :evil_lol:. A ja czekam teraz na Pancia i za ok 20 min mamy pierwszy spacer :lol: Quote
Cienka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Witam się i zapraszam do mośków czyli do starszego rodzeństwa:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kanapowiec, jak nic:) Witamy i czekamy na dalsze cudne fotki Amisia:) Alez nas juz jest dużo! Tyle Galerii baskowych, super!!! Pzdr. Quote
Buszki Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Witajcie. A gdzie fotki potwierdzające,że Amiś to łobuz ? Quote
lourdnes Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mówili ,że fotki będą.Już ja im nie odpuszczę :mad:i czekam na obiecaną sesję tutaj po sesji tam ( u fofo) :eviltong: Quote
lourdnes Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Hej hoooooooo !!!! Co u was? Odezwijcie się :) Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lourdnes']Będzie lanie :mad:[/QUOTE] Oczywiście! I posypywanie solą;) Pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Przepraszam bardzo...juz jestem :) Obiecałam i oczywiście będzie...na wytłumaczenie się moge jedynie napisać, że 10 marca Pancia Amisia broniła tytułu MAGISTRA co ją całkowicie oderwało od rzeczywistości.. Teraz juz jestem i obiecuję poprawę :) Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Doris&Grenio']Przepraszam bardzo...juz jestem :) Obiecałam i oczywiście będzie...na wytłumaczenie się moge jedynie napisać, że 10 marca Pancia Amisia broniła tytułu MAGISTRA co ją całkowicie oderwało od rzeczywistości.. Teraz juz jestem i obiecuję poprawę :)[/QUOTE] Oj to prosimy Pancie Amisia o pochwalenie się jak poszło -czy mogę już dąć w fanfary ?:):lol: I upominamy się o sesję foto ;) Wtedy już wszystko będzie wybaczone :evil_lol: Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Oczywiście pancia jest już pania magister :) zdjecia własnie obrabiam.....ale chwile to potrwa bo jestem w pracy :D Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Doris&Grenio']Oczywiście pancia jest już pania magister :) zdjecia własnie obrabiam.....ale chwile to potrwa bo jestem w pracy :D[/QUOTE] No to...akcja!!! :multi::biggrina::ylsuper::Cool!::klacz::jumpie::cool2::thumbs::Dog_run::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::knajpa::drink1::cunao::drinka::beerchug::laola: GRATUUUUUULACJEEEE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 O kurcze chyba widzi, że chce sie "pobawić" jego butem... Jestem przystojniakiem :) Hej maleńka.. Gryzon jestem i rączki uwoelbiam...atakuje z zaskoczenia:) IMG]http://i54.tinypic.com/2qcdysm.jpg Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 u panci mi wygodnie... u pancia robie wygibasy... Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ale słodziak :) Też wam rośnie jak na drożdżach ;)i to fakt- przystojniak (Panciu też):evil_lol:.A jak jego psoty? Moje szaleją coraz więcej i dłużej -dzisiaj ich posłanko przejechało ze swojego miejsca 2,5m -pod lodówkę.Czasem nie wyrabiają się w zakrętach na łóżku i któreś spadnie ale w tym całym amoku nawet tego nie zauważają :lol: Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 No kocyki, kojo i wszelkie zabawki lataja po całym domu..skacze po wszelkie ciszki zostawione np. na kanapie lub taborecie... Folia, papier- to jego ulubione zabawki. Wrecz dostaje szału i lata i skacze jak jakas upoluje. :) No i ma manie gryzienia rąk....ale już powoli moj sposób na niego działa:) Jedyny problem mamy z wyjsciem do pracy bo nie mozemy drzwi zamknac..chce koniecznie na ogródek iść:) Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 No z łóżka tez pare razy spadł...latam za nim, ale czasem nie dam rady złapac... wczoraj zrobił numer..przyszedł o 6 rano do sypialni i poszedł spac w nogi..nagle słysze "łup" i Amgio spadł z łożka... :shake::shake::shake::shake: Jednak wcale sie tym nie martwic poleciał do garderoby i wywlekł moje spodnie :) Ostatnio cała miske ciuchów ciagnał za sobą:p Jak sie wyszaleje to przychodzi i łapka prosi żebym sidła przy nim i wchodzi na kolana i zasypia :lol: No i się pochwale, że nauczył sie komendy "siad" :multi: Teraz pancia pracuje nad" daj łapę" ;) Quote
Recommended Posts