Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Ależ on słodki. Pięknie ma ubarwione pysio :razz:.To teraz liczę na bogaty album bo inaczej :mad:.
A moje właśnie szalały po założeniu obróżek.Wściek taki jak rano i zdjęcia będą z tej sesji marne bo aparat nie nadążał mimo ustawienia na ruch.Chyba nawet nie zauważyły ,że je mają:megagrin: a ja tu myślałam ,że będzie czarna rozpacz

Posted

Witamy, witamy :)

zdjęć będzie wiecej, poki co wrzucam te, które mam na komputerze w biurze :)

zapomniałam dodać..jego drugie ulubione zajęcie to..lizanie panciu po raczkach.....:D

oo i moj ulubiony plecaczek...

Posted

Przepraszam bardzo...juz jestem :)

Obiecałam i oczywiście będzie...na wytłumaczenie się moge jedynie napisać, że 10 marca Pancia Amisia broniła tytułu MAGISTRA co ją całkowicie oderwało od rzeczywistości..

Teraz juz jestem i obiecuję poprawę :)

Posted

[quote name='Doris&Grenio']Przepraszam bardzo...juz jestem :)

Obiecałam i oczywiście będzie...na wytłumaczenie się moge jedynie napisać, że 10 marca Pancia Amisia broniła tytułu MAGISTRA co ją całkowicie oderwało od rzeczywistości..

Teraz juz jestem i obiecuję poprawę :)[/QUOTE]
Oj to prosimy Pancie Amisia o pochwalenie się jak poszło -czy mogę już dąć w fanfary ?:):lol:
I upominamy się o sesję foto ;) Wtedy już wszystko będzie wybaczone :evil_lol:

Posted

[quote name='Doris&Grenio']Oczywiście pancia jest już pania magister :)

zdjecia własnie obrabiam.....ale chwile to potrwa bo jestem w pracy :D[/QUOTE]
No to...akcja!!! :multi::biggrina::ylsuper::Cool!::klacz::jumpie::cool2::thumbs::Dog_run::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::knajpa::drink1::cunao::drinka::beerchug::laola: GRATUUUUUULACJEEEE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

O kurcze chyba widzi, że chce sie "pobawić" jego butem...

Jestem przystojniakiem :)

Hej maleńka..

Gryzon jestem i rączki uwoelbiam...atakuje z zaskoczenia:)

IMG]http://i54.tinypic.com/2qcdysm.jpg

Posted

Ale słodziak :) Też wam rośnie jak na drożdżach ;)i to fakt- przystojniak (Panciu też):evil_lol:.A jak jego psoty? Moje szaleją coraz więcej i dłużej -dzisiaj ich posłanko przejechało ze swojego miejsca 2,5m -pod lodówkę.Czasem nie wyrabiają się w zakrętach na łóżku i któreś spadnie ale w tym całym amoku nawet tego nie zauważają :lol:

Posted

No kocyki, kojo i wszelkie zabawki lataja po całym domu..skacze po wszelkie ciszki zostawione np. na kanapie lub taborecie... Folia, papier- to jego ulubione zabawki. Wrecz dostaje szału i lata i skacze jak jakas upoluje. :)

No i ma manie gryzienia rąk....ale już powoli moj sposób na niego działa:)

Jedyny problem mamy z wyjsciem do pracy bo nie mozemy drzwi zamknac..chce koniecznie na ogródek iść:)

Posted

No z łóżka tez pare razy spadł...latam za nim, ale czasem nie dam rady złapac...

wczoraj zrobił numer..przyszedł o 6 rano do sypialni i poszedł spac w nogi..nagle słysze "łup" i Amgio spadł z łożka...
:shake::shake::shake::shake:

Jednak wcale sie tym nie martwic poleciał do garderoby i wywlekł moje spodnie :)

Ostatnio cała miske ciuchów ciagnał za sobą:p

Jak sie wyszaleje to przychodzi i łapka prosi żebym sidła przy nim i wchodzi na kolana i zasypia :lol:

No i się pochwale, że nauczył sie komendy "siad" :multi:

Teraz pancia pracuje nad" daj łapę" ;)