Doris&Grenio Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 lourdnes napisał(a):U mnie pewnie tez nic by sie nie ostało :diabloti: Mania jak jedzonka nie wyczuje to nie zauważy ale Maniuś przerobi na trociny wszystko co da sie przerobić ;) Teściowa przychodzi w prawdziwym futrze...zawsze chowam do innego zamykanego pokoju...bo by nic z niego nie zostało..Niutek nie może sie opanować...szału dostaje jak czuje zapach futra :D Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Moje na spacerach potrafią capnąć za futerko przechodzącej osoby... też musze uważać:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Futerka mają w sobie to coś,co nie pozwala baskom przejść obok nich obojętnie ;). Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A ja specjalnie dla Saidi kupiłam w Zakopanym ogonek z norki :) Teraz jest taka moda, pewnie zauważyliście, sprzedają ogonki (rożnych zwierzaków) z karabińczykami, sprzedawca mówił, że dużo kobiet kupuje je i przyczepia do torebki. Trochę się zdziwił jak mu powiedziałam, że ten będzie dla psa :diabloti: Quote
Buszki Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Moje same sobie zorganizowały futerko,ukradły kotu myszkę :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 jamnicze napisał(a):A ja specjalnie dla Saidi kupiłam w Zakopanym ogonek z norki :) Teraz jest taka moda, pewnie zauważyliście, sprzedają ogonki (rożnych zwierzaków) z karabińczykami, sprzedawca mówił, że dużo kobiet kupuje je i przyczepia do torebki. Trochę się zdziwił jak mu powiedziałam, że ten będzie dla psa :diabloti: Rozumiem, że dla Sajdi, ale po co? Tak konkretniej? pzdr. Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Do zabawy oczywiście, a raczej chciałam ją trochę nakręcić na coś innego niż smaczki. Ale ona nie jest nim aż tak zainteresowana, jak sam w łapki nie chce wpaść, to biegać za bardzo za nim nie będzie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... Sprawa pilna! http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Jak o nas tu nie było......:lol: Quote
jamnicze Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Długo, długo .... Co tam słychać u Amiśka? Pokażcie chłopaka :) Quote
Doris&Grenio Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='jamnicze']Długo, długo .... Co tam słychać u Amiśka? Pokażcie chłopaka :)[/QUOTE] Coś poszukam zaraz, tylko musze przypomnieć sobie jak Tu się foty wstawia :) Quote
jamnicze Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Poszukaj, poszukaj. Mi się właśnie sypnęły szczeniaczki :razz: Quote
Doris&Grenio Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [quote name='jamnicze']Poszukaj, poszukaj. Mi się właśnie sypnęły szczeniaczki :razz:[/ Nam się sypnął Synuś... Quote
Recommended Posts