Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Juz jest 6 minut po 17-tej, więc.... myslę, że tak ok. 20-21.00 fotki w nowym kubraczku powinny byc...?

pzdr.

Jest 10 po a ja sie dopiero zbieram:P
Proszę o trochę cierpliwości..:D

Posted

Ale jesteśmy paskudne, co? ale to dlatego, że zawsze czeka się z wielka niecierpliwością na foteczki.A jeszcze jak ktoś nam to obieca.... i na dodatek, jak psiak będzie w kubraczku....
Nic to, czekamy! Wracaj szybko i bezpiecznie do domu:)

pzdr.

Posted

Witam się po 4-mies przerwie:) Amigo zmężniał jak Maniuś . Świetna fotka z tym spaniem :evil_lol: Co wogóle u was słychać ?

Gosiajowe ubranka osobiście polecam - miałam kiedys takie czerwone jak szkodniki były malutkie :razz: Teraz będę zamawiała na zimę i derki i kombinezony :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Hejjoo:)

A no milczymy bo nic ciekawago się nie dzieje..:evil_lol:

Amigo dorośleje, troche schudł, grzeczniejszy się zrobił...

Ostatnio pogryzł jak został sam cała paczkę papieru toaletowego bo łazienka została otwarta..przy tym włączył 2 razy alarm i ochrona sie nim zachwycała przez okna:)

Ogólnie to jest z nim bardzo wesoło..

Jedynie dostaje szału jak przychodzi ktoś kogo nie zna i zazwyczaj jak jest to więcej niż jedna osoba..wtedy cos w niego wstępuje i szaleje...:diabloti:

Jeszcze jedno co mnie trochę dzwiwiło, ze jest bardzo łagodnym psem..bardzo rzadko warknie na innego psa..o to przewaznie jak tamten zacznie..

Do nas to w ogole potulny jak baranek..bez porównania z początkami :roll:

Posted

[quote name='Doris&Grenio']
Ostatnio pogryzł jak został sam cała paczkę papieru toaletowego bo łazienka została otwarta..przy tym włączył 2 razy alarm i ochrona sie nim zachwycała przez okna:)
Jedynie dostaje szału jak przychodzi ktoś kogo nie zna i zazwyczaj jak jest to więcej niż jedna osoba..wtedy cos w niego wstępuje i szaleje...:diabloti:
[/QUOTE]
Moje tez uwielbiają papier toaletowy i chusteczki higieniczne.No i ręczniki papierowe - jak który dopadnie takiej zabaweczki,to zabawa jest przednia. Przede wszystkim dla psa, bo potem to ja musze to sprzątac;)

A ten szał na widok obcych osób w domu, to pozytywny szał? Taki np. jak małe dziecko,które chce popisac się przed obcymi? Czy szał złosliwy, gryzie itp...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Moje tez uwielbiają papier toaletowy i chusteczki higieniczne.No i ręczniki papierowe - jak który dopadnie takiej zabaweczki,to zabawa jest przednia. Przede wszystkim dla psa, bo potem to ja musze to sprzątac;)

A ten szał na widok obcych osób w domu, to pozytywny szał? Taki np. jak małe dziecko,które chce popisac się przed obcymi? Czy szał złosliwy, gryzie itp...?

pzdr.[/QUOTE]

Nie gości nie gryzie..tylko robi się dziki....jakby nie mogł sie odnaleźć..

Jak przychodzą znajmoi, których zna to skacze i sie cieszy i nic złego nie robi...

Jaka obcy to jakby chciał zwrócić na siebie uwage....

To normalne?