Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Dzien dobry :)

Coś dawno nas nie było.....

Dziś mam pytanko..gdzie zamówić dla naszego baska ubranko na zime...niestety nasz Amiś marznie i ucieka ze spaceru:cool3:

Co więcej u nas..Amigo rośnie, podnosi noge do zrobienia siusiu i się obsikuje - mała niezdara :)

Ogólnie to sie bardzo zmienił... strasznie z Niego basek-przytulasek. Ciagle chce aby ktos Go głaskał i smyrał. Jak z panciem leżymy to pcha sie zawszę pomiędzy nas:)

O wszystko prosi ładnie łapką- chce na dwórek prosi łapką, chce przed domek- prosi łapka, chce sie bawic, jeść o wszystko prosi i to w specyficzny sposób wiec juz możemy sie dogadać.

Kocha dostawać nagrody i na słowo "nagroda" wykona każde polecenie... :):lol:

Posted

My też mamy ciuszki od Gosiaji :) Serdecznie polecam, szyte na miarę i można wnosić własne sugestie - ja np. zażyczyłam sobie wcięcie na baskowy ogonek ;)

Saidi również uwielbia się wpychać między mnie i TZa :)

Posted

[quote name='jamnicze']My też mamy ciuszki od Gosiaji :) Serdecznie polecam, szyte na miarę i można wnosić własne sugestie - ja np. zażyczyłam sobie wcięcie na baskowy ogonek ;)

Saidi również uwielbia się wpychać między mnie i TZa :)

Dziekuję serdecznie ;) znalazłam jeszce coś takiego..... http://www.abamax.pl/

Posted

Na pewno się nie zawiedziesz:)
Ja u gosiaja zamawiałam legowisko. To była nagroda na wystawie w Gdańsku chyba. Trafiło do zielonej.
Ale wiem, że zielona była b.zadowolona z wykonania:)

Pzdr.

Posted

Będziecie zadowoleni. Maks ma oba rodzaje - i taki bardziej "letni" i na duże mrozy ten z czterema długimi nogawkami i kapturem :cool3: Przeżył w nim nawet pobyt w Alpach. Dobrze że już rozpoczął się temat wdzianek - muszę zmierzyć czy Maks nie wyrósł ze swoich.

Posted

[quote name='MMM']Będziecie zadowoleni. Maks ma oba rodzaje - i taki bardziej "letni" i na duże mrozy ten z czterema długimi nogawkami i kapturem :cool3: Przeżył w nim nawet pobyt w Alpach. Dobrze że już rozpoczął się temat wdzianek - muszę zmierzyć czy Maks nie wyrósł ze swoich.[/QUOTE]

No niestety Amigo dopiero zaczna podnosić nogę i zamiast w bok podnosi ja do gory..:lol:

Obsikuje sie dokładnie:razz: Dlatego musze wybrać te krótsza wersje:)

Właśnie zastanwiałam sie tylko nad kapturem...czy jest tylko ozdobny?:lol::cool3:

Mam nadzieję, że dobrze Miska zmierzyłam..:eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Skontaktujcie się telefonicznie z Gosią lub mailowo i jak macie jakies watpliwości - na pewno udzieli Wam sensownej i kompetentnej odpowiedzi.

Pzdr.[/QUOTE]

Wysłałam maila w piatek. Czekam na odpowiedz... :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, i obie strony juz nawiązały kontakt. Teraz czekamy na fotki Amisia w nowym ubranku:) Oby tylko tym nowym zakupem nie wywołał wcześniejszej zimy, hahaha...

pzdr.

No dziś paczka została wysłana...hehe i dobrze bo wczoraj Amigo trzesł sie jak galaretka z zimna:)

Oczywiście obiecuję wstawić fotki :)