Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak jest ktoś chętny z poznania i ma czas to można zrobić Franiowi wizytę poadopcyjną. Będzie wiadomo co słychać u chłopaka. Umowę mam, mogę podać namiary.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']Weszłam w Twój podpis, no jasny szlag mnie trafi, pobić takie maleństwo, co za śmieć to zrobił!!!!!![/QUOTE]

strasznie biedny ten Smerfik:-( łapki w gipsie, nie wiadomo co z oczkami:-(

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny, ja robiłam wizytę przedadopcyjną u Pani Doroty, do której trafił Franio.

Mam w komórce numer do tej Pani, i jutro do niej zadzwonię i podam później tu na wątku co ustaliłam.

Poadopcyjnej faktycznie nikt nie zrobił......

Posted

Dzisiaj udało mi się dodzwonić do Pani Doroty.

Pani Dorota jest u rodziców, wyjechała tam na święta wraz z Frankiem.

Franki - nazywany MIsiu nieco przytył po kastracji. Przez ponad rok, od czasu kiedy jest u Pani Doroty nie miał problemów zdrowotnych. Jest pod stałą kontrolą weterynarza, został zaszczepiony, jest odrobaczany. Nie ma z nim żadnych problemów wychowawczych. Pani Dorota przynała jedynie, ze nie lubi psiaków, a na suczki raguje pozytywnie, to taka uwaga po tym jak wychodzą na spacer.

Franki jeździ z Panią Dorotą do pracy. To świetny układ, bo pies nie musi zostawać sam w domu.

To tyle, co się dowiedziałam.

Poprosiłam Panią Dorotę o jakieś foty Franka, przesłałam swojego e-maila, i może po Nowym Roku, kiedy Pani Dorota wróci do Poznania, coś otrzymam.

Posted (edited)

MALWO kocham Cię:):):) Dzięki ogromne za takie pycha wieści, huraaaaa:):):) Franio ma jednak supero, warto było czekać :):):):):):)
WESOŁYCH ŚWIĄT LUDKOWIE!!!

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']MALWO kocham Cię:):):) Dzięki ogromne za takie pycha wieści, huraaaaa:):):) Franio ma jednak supero, warto było czekać :):):):):):)
WESOŁYCH ŚWIĄT LUDKOWIE!!![/QUOTE]

Dzięki! Dobre wiadomości zawsze mile widziane ! :lol:

Ale z Ciebie to Krzykaczka :eviltong:, pisałaś, ze nic nie wiadomo co u Frania, a dawno trzeba było zadzwonić do Pani Doroty i zapytać. Ja po prostu nie miałam pojęcia, że nie było wizyty poadopcyjnej (o taką nikt mnie nie prosił), i że nikt nie ma kontaktu z osobą, która zaadoptowała psiaka.

Posted

Malwo, ale ja nie mam tele do tej Pani:) A jeśli on gdzieś na wątku jest to nie wiedziałam!!!! Ale się wyjaśniło, to najważniejsze;) A ja to krzykaczka, choleryk i do tego uparciuch, fuj;):):)

• 2 weeks later...
Posted

Witam po Nowym Roku!

Wklejam informację, którą otrzymałam od Pani Doroty na e-maila:

"Właśnie wróciłam do Poznania i zgodnie z obietnicą załączam zdjęcia Misia (vel Frankiego, vel Frania).
Tak jak mówiłam imię Misiu najlepiej się przyjęło, choć wciąż jeszcze zdarza się, że ktoś na niego mówi Franio lub Franki. Miś jest świetnym kumplem i prawie się nie rozstajemy. Uwielbia spacery i głaskanie - te dwie rzeczy nigdy go nie nudzą. Bardzo się cieszę, że do mnie trafił.

Pozdrawiam serdecznie, życząc wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku".

Mam jeszcze od Pani Doroty zdjęcia, ale niestety nie umiem ich wkleić. Robię kopiuj wklej, ale tu chyba ta opcja nie działa.............:-(

Czy mogę prosić, by ktoś podał mi na pw swoj e-mail, a ja prześlę te zdjęcia i proszę o wklejenie tutaj na wątku.

Posted

Marycha35 napisał(a):
O cholera, MALWO, ja też nie potrafię!!! KTO POMOŻE??????????? Widok Franiula-Misia bezcenny:cool3:

Właśnie, kto?

Bo ja na e-mailu, to mogę sobie te zdjęcia tylko pooglądać.