Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Frania wszystko ok
Kerian tel do Pani od Frania wysle na pw, sama sie umow tak jak bedzie Wam to pasowalo ok?

wszystkie wplaty dla Frania podam jak mi net troche lepiej zacznie chodzic

Posted

Hej, dzwonilam wlasnie do opiekunki Frania, wiecie ja to mam nadzieje, ze on tam zostanie i wole pare dni poczekac;). Franki ok, juz jest weselszy, oczy ma inne niz na poczatku, ogonek mu chodzi, spi przy lozku, dwa razy siknal w domu ale to pewnie zaznaczyl teren. Hania mowi ze podobno rzucil sie na psa, byl na ogrodzie, ona na chwile weszla do domu a potem jakas pani jej powiedziala ze rzucil sie na jej psa, nie wiem jak, Hania mowie ze ona nie ma na to dowodow, byla u tej babki ale nie bylo jej w domu, moze rzucil sie do siatki, nie wiem. Fotki bede miala od jakis dziewczyn wolontariuszek ktore wczesniej mu robily, jak przyjechal. Rozmawialam krotko bo akurat byla z obojgiem na smacerze i Franki dorwal parowke, mowila ze jest zalatana, co do wizyty zapytam dokladnie ale mysle ze w przyszlym tyg, kurde ja ciagle wierze ze on tam zostanie...

Posted

wplaty dla Frankiego:
10-Ania102
50-Michal S.
25-MARKOFIX1
10-Jo37
5-dara9
5-zebrazebra
10- Asencja
20-M.Galeziewska
5-Kropcia 80
5- Maria Sz.
20-allegro
80-pikola
15- allegro
15-Wieslawa L.

bardzo dziekuje

Posted

pikola napisał(a):
Ewunia jedzie do Frania:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Wysciskaj go od NAS WSZYSTKICH,i duuuuuuuuuzo fot prosimy.:cool3:

Marycha35 napisał(a):
Duuuuuuuużo fot:)

Bardzo dużo !!!! :-)

Posted

Tak jak napisała Olena, pojadę chyba w przyszłym tygodniu, jak będzie pasowało Pani Hani. Oczywiście, wezmę aparat :)

Franki śpi przy łóżku - jakie szczęście!!! :) :multi:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Kerian czekamy na relację:)

Tak, będę dzwonić jutro albo pojutrze do p. Hani, żeby umówić się na odwiedziny :)
Nie wiecie, co Franki lubi jeść? ;-)

Posted

Dzwonilam do Hani, mowila, ze oczywiscie Franki jest super, ale jednak troche ma agresji w sobie w stosunku do samcow, trzeba uwazac, w ogloszeniach mozna to napisac, ze do domu z samcem isc nie moze. A na zdjecia ciagle czekam;/