MALWA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Czy można liczyć na wiadomości z nowego domku Frankiego? A moze jakieś zdjęcia się tu znajdą... Quote
Klaudus__ Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Tak tak - dostałam od Frankiego sms-a. Jego Pańcia jest pod niebywałym urokiem naszego przystojniaka - bardzo za Niego dziekuje. Mówi,że super się dogadują! Poproszę o świeże foteczki :) Quote
Iljova Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tak, tak chętnie zobaczę nowe zdjęcia Frankiego :-) Quote
MALWA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Klaudus__ napisał(a):Tak tak - dostałam od Frankiego sms-a. Jego Pańcia jest pod niebywałym urokiem naszego przystojniaka - bardzo za Niego dziekuje. Mówi,że super się dogadują! Poproszę o świeże foteczki :) Myślę, że Franki też jest pod urokiem nowej pani, bo to serdeczna, życzliwa osoba. Quote
Olena84 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Najwazniejsze ze to dom na stale, a nie juz "przechodni", mam nadzieje, ze on to wie! Quote
azalia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Życzę Frankiemu i jego Pani samych szczęśliwych dni. Quote
pikola Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Marycha35 napisał(a):Fotki mile widziane;):):) Nawet bardzo:lol:Franciszku,przytulam Cie mocno.Tak sie ciesze ze i Ty wreszcie sie doczekales stalego domku po tylu perypetiach:multi:Badz szczesliwy:lol: Quote
azalia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 A może jakieś wiadomości z franusiowgo domku ?A może nawet jakieś zdjęcie?Prosimy baaaaardzo. Quote
Iljova Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Fajnie by było zobaczyć nowe zdjęcia Frankiego z domku :-) Quote
Marycha35 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Łapkę nawet damy tak ładnie prosimy;) Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Miałam teraz straszne urwanie głowy. Jutro zdzwonię się z Panią. Ciocia MALWA Ty masz umowę? Bo dość pilnie potrzebuję ;) [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Zapraszam na świąteczny bazareczek - cegielkowy http://www.dogomania.pl/threads/217989-Zakup-cegielkowe-%C5%9Bwi%C4%85teczne-cude%C5%84ka-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-i-kociak%C3%B3w-do-18.12.?p=18034723#post18034723[/FONT] Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 MALWA napisał(a):O co chodzi z umową? Bo nie kumam? Bo chciałam Frankowej Pani wysłać umowę adopcyjną,a Ona powiedziała,że Pani co była na wizycie z Nią umowę podpisała. Albo coś pokręciłam... Hmm... Jak tak to przepraszam... :oops: Quote
MALWA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Klaudus__ napisał(a):Bo chciałam Frankowej Pani wysłać umowę adopcyjną,a Ona powiedziała,że Pani co była na wizycie z Nią umowę podpisała. Albo coś pokręciłam... Hmm... Jak tak to przepraszam... :oops: To raczej to drugie ... pokręciłaś! Ja niczego z Panią Dorotą nie podpisywałam. Jedynie to w swoim notesie robiłam sobie odręczne uwagi, którymi podzieliłam się tutaj po wizycie. Umowy nie miałam, i nikt mnie do takiej nie zobowiązywał, ani nie przesyłał. Pozdrawiam. Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Oczywiście,że Cię nie zobowiązywałam... Nie chciałam Cię powyższym wpisem urazić... Przepraszam... Quote
Olena84 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Spokojnie dziewczyny, wiecie gdzie pani mieszka, wiec z ta umowa sie nie spieszy. Quote
MALWA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Klaudus__ napisał(a):Oczywiście,że Cię nie zobowiązywałam... Nie chciałam Cię powyższym wpisem urazić... Przepraszam... Nie uraziłaś mnie i wcale tak tego nie odebrałam! Po prostu nic nie wiedziałam o umowie, ale gdybym ją miała, to rzeczywiście mogłaby być już podpisana, za jednym jechaniem w tamtą stronę. Quote
MALWA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Olena84 napisał(a):Spokojnie dziewczyny, wiecie gdzie pani mieszka, wiec z ta umowa sie nie spieszy. Ale my rozmawiamy spokojnie. Po prostu przed wizytą nie ustaliłyśmy tej kwestii. Quote
Lacia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 hej ja podpisałam z Panią umowę.. klaudus miałam ci przesłać umowy ale skaner mi się popsuł.. :( starczą dane z umowy? Quote
MALWA Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Lacia napisał(a):hej ja podpisałam z Panią umowę.. klaudus miałam ci przesłać umowy ale skaner mi się popsuł.. :( starczą dane z umowy? Super! To jest teraz jasne, kto podpisał umowę. Quote
Recommended Posts