Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__']Może najlepiej jak podam Pani Twój nr?
Bo Ona już zaniepokojona dzwoniła czy dobre wrażenie zrobiła.
I mówiła,że bardzo chciałaby już Go mieć przy sobie.
Nie będziesz miala nic przeciwko jak podam Twój nr?:)

spoko podaj jej mój numer, tak będzie najprościej..

a co do kosztów to do poznania jest ok 65 do granic, zależy gdzie pani mieszka, bo pewne nie na wylocie do leszna.. a koszty to ok. 35 zł za 100km.. koszty zatem będą oscylować wokół 50zł w zalezności gdzie Pani dokładnie mieszka.

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam z Panią, jutro wiozę do niej Frankiego. Pani nawet po tej krótkiej rozmowie wydała mi się bardzo fajna. Pytała o rodzaj karmy, ile razy Franki je itd. Naprawde konkretne pytania..
Pani mieszka na wylocie Poznania dokładnie z drugie strony od Leszna. Także do niej przez dużą część miasta trzeba przejechać.. Wyszło mi że na paliwo wyjdzie aż 59zł.. Czy na paliwo będzie zbiórka czy Pani pokrywa koszty? Wie ktoś? bo ja z nią tego nie dogadałam..
Franki już wie ze jutro jedzie do nowego domku..

Posted

Informowałam wczoraj Panią Dorotę, ze pies może zostać dowieziony za zwrot kosztów. Pani nie protestowała.
Powiedziała, ze rozumie. O dokładne koszty nie pytała.
Ale może lepiej tę kwestię jeszcze dogadaj...

Posted

Wow Franki ma domek, ale się cieszę, fajnie że dzisiaj już jedzie :-) nareszcie !!!!!! :-). Super !!!!!! To teraz czekam na wiesci jak już będzie na miejscu :-)

Posted

[quote name='Klaudus__']Dzisiaj o 19:00 Franki będzie w nowym domku :Cool!:

na 19 nie zdązymy. dopiero zaraz wyjeżdzamy więc bedziemy na miejscu koło 19:30-20:00. Jak wróce napisze co i jak.. Trzymajcie kciuki zeby było dobrze..

Posted

Lacia napisał(a):
na 19 nie zdążymy. dopiero zaraz wyjeżdżamy więc będziemy na miejscu koło 19:30-20:00. Jak wróce napisze co i jak.. Trzymajcie kciuki zeby było dobrze..

Oj, to długa podróż Lacię czeka, bo niestety Poznań cały rozkopany, i w związku z tym objazdy i korki ....

Posted

Nareszcie:multi::multi::multi:Kochany Franeczek,to byl jeden z moich pierwszych watkow na Dogo.Razem sie pojawilismy z Franiem w marcu.Lzy plyna..ze szczescia:jumpie::jumpie::jumpie:
Wreszcie i on sie doczekal.:loveu:Zeby tylko byl kontakt z nowym Panstwem..

Posted

Olena84 napisał(a):
Lacia napisała mi smsa o 20.48 - "Franki już w nowym domu. Rewelacja. chłopakowi się poszczęściło. Super domek..".
Dopiero teraz pisze, bo tez byłam w drodze.

Wspaniale. Bardzo się cieszę! :multi:

I oczywiście z niecierpliwością czekam na relację od Laci...

Posted

pikola napisał(a):
Zeby tylko byl kontakt z nowym Panstwem..

Pani Dorota jest normalna, to kontakt na pewno będzie. W razie czego jakby co, to mogę zrobić wizytę po adopcyjną, ale myślę, że to nie będzie potrzebne.
W środę bardzo długo rozmawiałyśmy i jestem przekonana, że Pani i domek są już na zawsze.

Posted

Dostałam od Pani Doroty sms-a wczoraj,że Franki jest cudowny.
Teraz będzie czas poznawania się - najlepszy czas :)
Franki to cudowny pies - będzie.
Będzie wspaniałym przyjacielem.
Chciałabym zobaczyć człowieka,który Go wyrzucił...