Iljova Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ależ on jest śliczny :-) cudowne zdjęcia. :-) A ja w tym tygodniu nie mam kiedy wstawić je na FB :( Quote
Marycha35 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dzięki wielkie za foty:) Franki kochany pysiek!!! A jak on się czuje? Nadal smutasek? Quote
Lacia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Marycha35']Dzięki wielkie za foty:) Franki kochany pysiek!!! A jak on się czuje? Nadal smutasek?[/QUOTE] Franki fizycznie czuje się dobrze (jest juz lżejży o ciężar jajek). Ale psychicznie tak nie do końca, niby jest dobrze ale widać ze trochę jest zagubiony.. Mam dwie idealne rodziny dla Frankiego, tylko te rodziny jeszcze o tym nie wiedzą i muszę ich powoli uświadomić.. Zobaczymy.. Quote
pikola Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Franki widac smutny jest.Oj zeby ktorys domek sie zdecydowal. Dziekujemy za foty. Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Lacia']Franki fizycznie czuje się dobrze (jest juz lżejży o ciężar jajek). Ale psychicznie tak nie do końca, niby jest dobrze ale widać ze trochę jest zagubiony.. Mam dwie idealne rodziny dla Frankiego, tylko te rodziny jeszcze o tym nie wiedzą i muszę ich powoli uświadomić.. Zobaczymy.. Ciotka,ale do domu - pod kołderkę :lol: I pamiętaj o umowie do mnie :) I o zdjęciach jak Go ściskają i przytulają :P hehe Quote
azalia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Lacia,uświadamiaj ludzi aż do skutku,bo Franuś na kanapę chce. Quote
Lacia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Niestety pierwszy domek (z Poznania) odpadł bo u Pani (która ma ode mnie kota) choć bardzo pragnie psa i zapewniła by mu naprawde super warunki, zmienił się tryb pracy. Pani pracuje teraz 4 dni po 12 godz i 3 dni jest w domu. Do pracy ma bardzo daleko wiec dochodzą godzinne dojazdy w każdą stronę. Razem 14 godzin gdy jej nie ma. A to trochę za długo zeby piesio bez siusiu siedział. Rozważalismy różne opcje włącznie z zostawianiem psa na dworze, ale zbliża się zima, a sierść Frania jest króciutka. Zresztą nie o to chodzi aby pies siedział sam przez 14 godz na ogrodzie. Pani wszystko przemyslała i dopóki jej sie w pracy nie wyjaśnią te godziny to psa nie chce brac bo boi się ze będzie mu źle.. Quote
Łukasz__ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Lacia napisał(a):Niestety pierwszy domek (z Poznania) odpadł bo u Pani (która ma ode mnie kota) choć bardzo pragnie psa i zapewniła by mu naprawde super warunki, zmienił się tryb pracy. Pani pracuje teraz 4 dni po 12 godz i 3 dni jest w domu. Do pracy ma bardzo daleko wiec dochodzą godzinne dojazdy w każdą stronę. Razem 14 godzin gdy jej nie ma. A to trochę za długo zeby piesio bez siusiu siedział. Rozważalismy różne opcje włącznie z zostawianiem psa na dworze, ale zbliża się zima, a sierść Frania jest króciutka. Zresztą nie o to chodzi aby pies siedział sam przez 14 godz na ogrodzie. Pani wszystko przemyslała i dopóki jej sie w pracy nie wyjaśnią te godziny to psa nie chce brac bo boi się ze będzie mu źle.. Dzwoniła do Klaudii fantastyczna Pani chcąca dać chłopakowi dom. Bardzo sensowna i naprawdę Jej na Frankim zależy. Szukamy kogoś na wizytę w Poznaniu Quote
Olena84 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Byłoby cudownie!!!! Dziewczyny jak Wy to robicie, ze te domy u Was sie tak znajduja szybko? Zmien Klaudia tytul, ze wizyta potrzebna! Quote
Łukasz__ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Klaudia zmieni jak tylko będzie miała dostęp do neta. Prosiła mnie tylko,żeby te wieści przekazać. Przyznam,że kilka telefonów o Frankiego już było - ale ta Pani podobno tak ciepłe wrażenie zrobiła... A Pani mieszka w miejscowości Strzeszyn - Poznań. Jak ktoś z tamtej okolicy się Wam obije o uszy to dajcie znać - a tytuł do wieczora będzie zmieniony. Quote
Klaudus__ Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='Olena84']Czy juz kogos znalezliscie? Wysłałam pw do osób z okolicy. Trzeba szybko działać,bo szkoda,żeby domek koło nosa przeszedł. Quote
Olena84 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Z Poznania jest jeszcze Katebono, albo zle pamietam nick, Margo54 (tez musze sprawdzic nick), i jeszcze jedna cioteczka, ktorej nick niestety ciagle zapominam, zaraz bede szukac po dawnych pw. Quote
MALWA Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Zapisuję wątek. Jestem z Poznania. Napisałam do Klaudus_, podałam tel, czekam na info. Quote
pikola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Czekam na dobre wiesci.Oby to byl dobry dom.. Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Cierpliwie czekam na wieści o domku ...... Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Z tego co wiem - wizyta będzie w środę - chyba w okolicy godz.17:00 trzymajcie kciuki :) Quote
Recommended Posts