Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Dzięki wielkie za foty:) Franki kochany pysiek!!! A jak on się czuje? Nadal smutasek?[/QUOTE]
Franki fizycznie czuje się dobrze (jest juz lżejży o ciężar jajek). Ale psychicznie tak nie do końca, niby jest dobrze ale widać ze trochę jest zagubiony..
Mam dwie idealne rodziny dla Frankiego, tylko te rodziny jeszcze o tym nie wiedzą i muszę ich powoli uświadomić.. Zobaczymy..

Posted

[quote name='Lacia']Franki fizycznie czuje się dobrze (jest juz lżejży o ciężar jajek). Ale psychicznie tak nie do końca, niby jest dobrze ale widać ze trochę jest zagubiony..
Mam dwie idealne rodziny dla Frankiego, tylko te rodziny jeszcze o tym nie wiedzą i muszę ich powoli uświadomić.. Zobaczymy..
Ciotka,ale do domu - pod kołderkę :lol:
I pamiętaj o umowie do mnie :)
I o zdjęciach jak Go ściskają i przytulają :P hehe

Posted

Niestety pierwszy domek (z Poznania) odpadł bo u Pani (która ma ode mnie kota) choć bardzo pragnie psa i zapewniła by mu naprawde super warunki, zmienił się tryb pracy. Pani pracuje teraz 4 dni po 12 godz i 3 dni jest w domu. Do pracy ma bardzo daleko wiec dochodzą godzinne dojazdy w każdą stronę. Razem 14 godzin gdy jej nie ma. A to trochę za długo zeby piesio bez siusiu siedział. Rozważalismy różne opcje włącznie z zostawianiem psa na dworze, ale zbliża się zima, a sierść Frania jest króciutka. Zresztą nie o to chodzi aby pies siedział sam przez 14 godz na ogrodzie. Pani wszystko przemyslała i dopóki jej sie w pracy nie wyjaśnią te godziny to psa nie chce brac bo boi się ze będzie mu źle..

Posted

Lacia napisał(a):
Niestety pierwszy domek (z Poznania) odpadł bo u Pani (która ma ode mnie kota) choć bardzo pragnie psa i zapewniła by mu naprawde super warunki, zmienił się tryb pracy. Pani pracuje teraz 4 dni po 12 godz i 3 dni jest w domu. Do pracy ma bardzo daleko wiec dochodzą godzinne dojazdy w każdą stronę. Razem 14 godzin gdy jej nie ma. A to trochę za długo zeby piesio bez siusiu siedział. Rozważalismy różne opcje włącznie z zostawianiem psa na dworze, ale zbliża się zima, a sierść Frania jest króciutka. Zresztą nie o to chodzi aby pies siedział sam przez 14 godz na ogrodzie. Pani wszystko przemyslała i dopóki jej sie w pracy nie wyjaśnią te godziny to psa nie chce brac bo boi się ze będzie mu źle..

Dzwoniła do Klaudii fantastyczna Pani chcąca dać chłopakowi dom.
Bardzo sensowna i naprawdę Jej na Frankim zależy.
Szukamy kogoś na wizytę w Poznaniu

Posted

Klaudia zmieni jak tylko będzie miała dostęp do neta.
Prosiła mnie tylko,żeby te wieści przekazać.
Przyznam,że kilka telefonów o Frankiego już było - ale ta Pani
podobno tak ciepłe wrażenie zrobiła...
A Pani mieszka w miejscowości Strzeszyn - Poznań.
Jak ktoś z tamtej okolicy się Wam obije o uszy to dajcie znać - a tytuł do wieczora będzie zmieniony.

Posted

Z Poznania jest jeszcze Katebono, albo zle pamietam nick, Margo54 (tez musze sprawdzic nick), i jeszcze jedna cioteczka, ktorej nick niestety ciagle zapominam, zaraz bede szukac po dawnych pw.