Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis dostane odpoweidz czy brat Hani go jutro zawiezie, ale nie powinno byc problemu - ok 11 - pisalam 2 pw do Lacii ale nei odpisala:(, czy jest mozliwosc odebrania gdzies w Lesznie Frankiego??

Posted

[quote name='Olena84']Dzis dostane odpoweidz czy brat Hani go jutro zawiezie, ale nie powinno byc problemu - ok 11 - pisalam 2 pw do Lacii ale nei odpisala:(, czy jest mozliwosc odebrania gdzies w Lesznie Frankiego??

Może lepiej zadzwonić.
Bo Lacia ma pewnie pełne ręce roboty

Posted

[quote name='Klaudus__']Wspaniałe wieści.
Lacia a On będzie w domku czy na polu?

Uwielbiam to wasze "na polu" :) niestety Franki będzie początkowo w kojcowym dt ale z codziennymi spacerami i zabawami na wybiegu. Kontaktu z człowiekiem bedzie miał dużo. I zabaw, i pieszczot też.. Psiak zostanie wykastrowany, zachipowany i zaczniemy szukać domku..

Posted

Franki byl wczoraj troche zagubiony - nie dziwota, ale Lacia mowi, ze naprawde super pies, grzeczny, przytulasny. No nic wierze ze szybko cos znajdzie i juz na zawsze pozostanie w tym dobrym domku.

Posted

Cieszę się, że tak się sprawy potoczyły. Bardzo się o Frania martwiłam. Od dzisiaj mam już Internet, będę pojawiać się na Dogo. W niedzielę położyła mnie choroba. Dopiero dzisiaj po południu poczułam się w miarę na siłach, żeby wstać i zalogować się. Z wielkim niepokojem wchodziłam na Dogo.

Posted

Rozmawiałam z Lacią, mówi, że Franiuś jest bardzo grzeczny i widac że wychowany. Już jest zachipowany, czeka go niedlugo kastracja. Z allegro chyba zadnego odzewu:(, Selenga tak?