Kerian Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Monika i Piromanka - świetnie, Cioteczki :) Mam tylko pytanie do opiekunek Frania, bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, jak będzie z jego przyjazdem do Poznania. Pani, która przyjmie go na tymczas, może go zabrać już w ten wtorek, czy w następny? I na kiedy mamy transport? Quote
Tofikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Transport od Budryska jest na piątek. Gdyby udało się wcześniej coś zorganizować to Franki mógłby jechać już we wtorek, bo od wtedy Pani z Poznania może go przyjąć. Mam nadzieję że nie będzie teraz wywozu. Quote
Kerian Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Cioteczki, mam taki pomysł. Na tym bazarku dogomaniaczka robi świetne plakaty, dochód jest do kundelkowej skarbonki. Może kupimy dla Frania taki plakacik? http://www.dogomania.pl/threads/206755-Projekt-plakatu-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-dla-kundelkowej-skarbonki-do-10.05-g-22 Jak już będzie w Poznaniu, można będzie go wydrukować i gdzieś rozwiesić na miejscu, żeby nie szukać drugi raz daleko domu stałego. Quote
Tofikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Kerian']Cioteczki, mam taki pomysł. Na tym bazarku dogomaniaczka robi świetne plakaty, dochód jest do kundelkowej skarbonki. Może kupimy dla Frania taki plakacik? http://www.dogomania.pl/threads/206755-Projekt-plakatu-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-dla-kundelkowej-skarbonki-do-10.05-g-22 Jak już będzie w Poznaniu, można będzie go wydrukować i gdzieś rozwiesić na miejscu, żeby nie szukać drugi raz daleko domu stałego. Bardzo fajny pomysł na bazarek. Przydałby się Franiowi taki plakacik, może się okazać bardziej skuteczny niż ogłoszenia internetowe. Jestem ZA. Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja też wszystkiego trzeba próbować i wykorzystywać wszelkie mozliwości :-) Quote
Kerian Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Tofikowa']Bardzo fajny pomysł na bazarek. Przydałby się Franiowi taki plakacik, może się okazać bardziej skuteczny niż ogłoszenia internetowe. Jestem ZA.[/QUOTE] W takim razie zamówię dla Frania plakacik :) Quote
Tofikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kerian, na allegro już 4 cegiełki sprzedane, będzie dobrze. Quote
Kerian Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Tofikowa']Kerian, na allegro już 4 cegiełki sprzedane, będzie dobrze.[/QUOTE] Tak, widziałam, zaglądam regularnie, co by nie przeoczyć i wysyłam od razu dane Budryska do przelewu. Edit: juppi! Pewien Allegrowicz zakupił aż 10 cegiełek! :multi: Co więcej, wpłata już wpłynęła na moje konto allegro, tak więc jutro zrobię przelew na konto Budryska, żeby pieniążki były już dla Frania. Quote
monika083 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a na bazarku cegielkowym sprzedane 14 cegielek (=70zl:)) zaraz rozsylam numer konta BUDRYSKA. Quote
Olena84 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Mam nadzieje, ze Frankiemu sie uda jechac do Hani. A co bedzie z tymi bidakami co tam zostana:(? Quote
azalia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Franki,kochany pieseczku nareszcie wyrwiesz się z tego schronu i zaczniesz nowe życie. Quote
Kerian Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Olena84']Mam nadzieje, ze Frankiemu sie uda jechac do Hani. A co bedzie z tymi bidakami co tam zostana:(?[/QUOTE] Ile jest tych bid? :( Franio czekał cierpliwie, ten tydzień będzie przełomowy. Quote
Tofikowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Kerian']Ile jest tych bid? :( Franio czekał cierpliwie, ten tydzień będzie przełomowy.[/QUOTE] Budrysek napisała na wątku ogólnym że psiaków jest około 15. Quote
Tofikowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Marycha35']O jeszuuuuu:([/QUOTE] Może coś się zmieniło przez ostatnie kilka dni i piesków jest mniej. Quote
Klaudus__ Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Tofikowa']Może coś się zmieniło przez ostatnie kilka dni i piesków jest mniej. Raczej coraz więcej... Quote
BUDRYSEK Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Kerian']Czy Franki pojechał do Poznania? ma jechac w piatek wplaty dla Frankiego: 10-Ania102 50-Michal S. 25-MARKOFIX1 10-Jo37 5-dara9 5-zebrazebra bardzo dziekuje :) Quote
Piromanka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Na Allegro wciąż chyba 19 cegiełek sprzedanych. Quote
Kerian Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Przed chwilą zostały zakupione jeszcze 2 cegiełki :) Jeśli będą jeszcze wpłaty w systemie "Płacę z Allegro", to przekażę je jak najszybciej. Na razie w ten sposób wpłynęło 50 zł - to wpłata od Pana Michała S., możesz skorygować, Budrysku (nie wiem czy orientujecie się, na czym polega Płacę z Allegro...). Ewa K., czyli ja, tylko przekazałam tę wpłatę - z mojego subkonta w Allegro na konto dla Frania :) Quote
Recommended Posts