Kerian Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Skoro Franio jest już na fejsie, to ja zaraz zabiorę się za allegro cegiełkowe. Tylko proszę o dane konta... Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Witaj Franusiu,juz niedlugo zacznie sie twoje nowe zycie! Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='monika083']kto zbiera na Frania? potrzebuje konto.[/QUOTE] ja zbieram, podesle konto na pw Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Kerian']A może Boluś podzieliłby się trochę z Frankim? Jakiś czas temu Boluś miał w skarpecie trochę pieniążków, był też bazarek. Macie kontakt z Budryskiem?[/QUOTE] Bolus przelal na pszczynskie dlugi 400 zl do lecznicy wiecej juz nie jestem w stanie pomoc...jego utrzymanie tez kosztuje Quote
Tofikowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wklejam z wątku pszczyńskiego [quote name='BUDRYSEK']w tej chwili jest ok 15 psiakow i ,aly kotek, ktorego ciezko znalezc bo sie chowa:( pewnie glodny:( mam nadzieje,ze jeszcze zyje ? :( jest boxerek, psiak w typie amstaffa :( Franki teoretycznie jest zarezerwowany...ale jak bedzie wywoz to tez pojedzie :([/QUOTE] A jeśli wywiozą nam Frankiego? Budrysek ma transport na piątek. Może macie pomysł na transport wcześniej? Quote
monika083 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Budrysku a do wrocka nie bedziesz jechac jutro np? moze spytam siostry, moze z wrocka by go do poznania zawiozla, Quote
Tofikowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='monika083']Budrysku a do wrocka nie bedziesz jechac jutro np? moze spytam siostry, moze z wrocka by go do poznania zawiozla,[/QUOTE] podniosę pytanie Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='monika083']Budrysku a do wrocka nie bedziesz jechac jutro np? moze spytam siostry, moze z wrocka by go do poznania zawiozla,[/QUOTE] Pani z Poznania moze przyjac go najwczesniej we wtorek nie jade w ten weekend do wrocka Quote
monika083 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Pani z Poznania moze przyjac go najwczesniej we wtorek[/QUOTE] ooo szkoda, bo siostra z tz znow tylko weekendy maja wolne.. Quote
Tofikowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='monika083']ooo szkoda, bo siostra z tz znow tylko weekendy maja wolne..[/QUOTE] chyba że jakaś ciotka z Poznania zgodziłaby się przygarnąć Frankiego na kilka dni. Nie znam ciotek z Poznania. Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Kerian jest z okolic Poznania,moze ona cos pomoze. Quote
Tofikowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='pikola']Kerian jest z okolic Poznania,moze ona cos pomoze.[/QUOTE] Kerian pomożesz? Quote
Kerian Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nie zaglądałam od rana. Mieszkam niedaleko Poznania. Pytacie, czy przyjęłabym Frania na kilka dni, czy dobrze rozumiem? Budrysku, wybacz, że tak zasugerowałam skarpetę Bolusia, pewnie niefortunnie, a w Pszczynie ciągle długi :( Quote
Tofikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Budrysek napisała że nie jedzie w ten weekend do wrocławia. Quote
Tofikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A może jest w Pszczynie albo w pobliżu hotelik, który zgodziłby się przetrzymać Frania do piątku? Co o tym myślicie? Quote
Kerian Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Allegro dla Frania: http://allegro.pl/show_item.php?item=1603064245 Czy możecie umieścić link na Facebooku? Quote
Kerian Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pierwsza cegiełka dla Frania zakupiona :) Będzie dobrze, nasz kochany chłopaczku! Zrobię mu wyróżnione ogłoszenie na Dogo. Quote
Piromanka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jakiś czas temu robiłam Frankiemu wydarzenie na fb. Wysłałam wiadomość do wszystkich, biorących udział, z prośbą o zakup cegiełki. Miejmy nadzieję, że coś się uzbiera. Quote
Recommended Posts