Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kerian']A może Boluś podzieliłby się trochę z Frankim? Jakiś czas temu Boluś miał w skarpecie trochę pieniążków, był też bazarek. Macie kontakt z Budryskiem?[/QUOTE]

Bolus przelal na pszczynskie dlugi 400 zl do lecznicy
wiecej juz nie jestem w stanie pomoc...jego utrzymanie tez kosztuje

Posted

Wklejam z wątku pszczyńskiego [quote name='BUDRYSEK']w tej chwili jest ok 15 psiakow i ,aly kotek, ktorego ciezko znalezc bo sie chowa:( pewnie glodny:( mam nadzieje,ze jeszcze zyje ? :(

jest boxerek, psiak w typie amstaffa :(

Franki teoretycznie jest zarezerwowany...ale jak bedzie wywoz to tez pojedzie :([/QUOTE]

A jeśli wywiozą nam Frankiego? Budrysek ma transport na piątek. Może macie pomysł na transport wcześniej?

Posted

[quote name='monika083']Budrysku a do wrocka nie bedziesz jechac jutro np? moze spytam siostry, moze z wrocka by go do poznania zawiozla,[/QUOTE]

podniosę pytanie

Posted

[quote name='monika083']Budrysku a do wrocka nie bedziesz jechac jutro np? moze spytam siostry, moze z wrocka by go do poznania zawiozla,[/QUOTE]

Pani z Poznania moze przyjac go najwczesniej we wtorek
nie jade w ten weekend do wrocka

Posted

[quote name='monika083']ooo szkoda, bo siostra z tz znow tylko weekendy maja wolne..[/QUOTE]

chyba że jakaś ciotka z Poznania zgodziłaby się przygarnąć Frankiego na kilka dni. Nie znam ciotek z Poznania.

Posted

Nie zaglądałam od rana.
Mieszkam niedaleko Poznania. Pytacie, czy przyjęłabym Frania na kilka dni, czy dobrze rozumiem?
Budrysku, wybacz, że tak zasugerowałam skarpetę Bolusia, pewnie niefortunnie, a w Pszczynie ciągle długi :(

Posted

Jakiś czas temu robiłam Frankiemu wydarzenie na fb.
Wysłałam wiadomość do wszystkich, biorących udział, z prośbą o zakup cegiełki.
Miejmy nadzieję, że coś się uzbiera.