Kerian Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki proszę podpiszcie to: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Znam tę historię, już się podpisuję!!! :( Nie było mnie trochę na dogo, ale myślałam o Franiu. Myślę, że transport to będzie naprawdę pikuś, jeśli ten domek w Poznaniu wypali. Trzymam kciuki, Franiu! PS Moja psinka ma stłuczone udo - mały wypadek... ale jest OK. Quote
Iljova Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Kerian']Znam tę historię, już się podpisuję!!! :( Nie było mnie trochę na dogo, ale myślałam o Franiu. Myślę, że transport to będzie naprawdę pikuś, jeśli ten domek w Poznaniu wypali. Trzymam kciuki, Franiu! PS Moja psinka ma stłuczone udo - mały wypadek... ale jest OK.[/QUOTE] To ładnie ta Twoja psinka musiała szaleć :-) Podpisałam tą petycję dzisiaj bo mam dostęp do kompa. Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cioteczki potrzebuje pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/207065-Pascal...wycienczony-choroba-potrzebne-fundusze-na-leczenie!PROSIMY-O-POMOC!?p=16801988#post16801988 Quote
Klaudus__ Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 To dla Niego ogromna szansa... Ale strasznie daleko... Quote
Tofikowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Klaudus__']To dla Niego ogromna szansa... Ale strasznie daleko... Klaudus, rozmawiał już ktoś z tym domkiem, to nadal aktualne, jest szansa? Quote
Marycha35 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dziękuję Wam za podpisy pod petycją, od początku mi ta historia serce rozwaliła! Teraz mamy szansę gnojów usadzić. A za Frankiego trzymam kciukasy!!! Kerian ucałuj psinkę swą, udo zwłaszcza:) Niech szybko do zdrowia wraca gałganek:) Quote
BUDRYSEK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Franki moglby jechac na poczatku przyszlego tygodnia na dt do poznania trzebaby cos zorganizowac, kupic jakies szeleczki i smyczke na pewno tez trzeba bedzie uzbierac na szczepienia Quote
Tofikowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Poznań daleko więc transport będzie bardzo drogi (ponad 300 zł), potem szczepienia. Trzeba zacząć zbiórkę żeby Franki nie stracił tej szansy. Quote
Kerian Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Lisio jechał z Cieszyna w podkarpackie, też dużo wyniosło, mimo że wiózł go wolontariusz od Psich Ratowników. Może zorientujmy się, ile by nam się uzbierało i od kogo? Quote
pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nareszcie Franus pojedzie.Kto zbiera pieniazki na transport? Quote
pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ciesze sie ze wyjdzie wreszcie z tego schronu.A czy to dobry dt,bo Franus dla mnie jest szczegolny.Jak ja czekalam na te wiesci,caly czas zagladalam i sie doczekalam.Brawo Ciotki. Quote
paulinken Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dzwoniła do mnie Budrysek, prosiła, żeby przekazać, że dla Frankiego może być transport pod koniec przyszłego tygodnia za 250 zł. I że trzeba tą kasę szybko zbierać! Quote
Olena84 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Rozumiem, ze dt bezplatny;), z tego co pamietam, wiec i tak nie jest zle dziewczyny, a transport jest jednorazowy;p. Quote
Tofikowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Domek jest bezpłatny, zbieramy na transport, potem pewnie szczepienia i kastrację. Quote
Recommended Posts