Trisza Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Już szczęśliwa w nowym domu,ma kochanych właścicieli i psie towarzystwo:))).Do tej pory przy łańcuchu znaleziona na jednej z wsi.... Quote
_Aga_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Matko Trisza, gdzie Ty te bidy znajdujesz? :sad: Quote
_Aga_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Gdzie dokładnie jest sunia? Jaka to wieś? Quote
_Aga_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Trzeba ją rozreklamować... zanim dostanie siekierką w łeb.. Quote
abero Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Wiecie, kto się na dogo zajmuje husky? Może znaleźliby dla suni jakiś DT. Quote
Trisza Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Nie mam pojęcia..:(((. Abero można liczyć na Twoją pomoc w odszukaniu?? Quote
jotpeg Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='abero']Wiecie, kto się na dogo zajmuje husky? Może znaleźliby dla suni jakiś DT. tutaj jest watek: http://www.dogomania.pl/threads/1895-Szpice-w-potrzebie!!!/page114 ale oprocz wklejenia tam, napisalabym PW do uzytkownikow: masienka lupak sayrel pocahontas basia havana plicha wiosna Quote
Renata N Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 _Aga_ napisał(a):Matko Trisza, gdzie Ty te bidy znajdujesz? Niestety, tych "bid" wcale nie trzeba szukać... :sad: Quote
_Aga_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jotpeg - bardzo Ci dziękuję :Rose: Nie wiedziałam do kogo pisać... Quote
_Aga_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Renata N napisał(a):Niestety, tych "bid" wcale nie trzeba szukać... :sad: Wiem, wiem :sad: Quote
abero Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 _Aga_, rozumiem, że napiszesz to wymienionych przez jotpeg osób? Ja wysłałam link z prośbą do jolek68, która na wskazanym przez jotpeg wątku oferowała DT dla husky itp, oraz do caromina. Jeśli trzeba zawiadomić dogomaniaczki z postu nr 7, daj znać. Quote
_Aga_ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jeszcze do nich nie pisałam.. Wpadłam teraz w przerwie w pisaniu sprawozdania... :/ Muszę to skończyć... Quote
Trisza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Dzwoniłam do fundacji husky. Na razie nie moga pomóc. Mają zbyt dużo psiąt..:((( Quote
_Aga_ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Fatalnie :( :( :( Postaram się napisać do osób, które podała jotpeg...... Ps. Trisza podeślij mi wątek ogólny psiaków z podwórka, bo nie mogę znaleźć, żeby te zdjęcia wkleić.. Quote
_Aga_ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie udało mi się wysłać do masienki i sayrel, mają coś chyba zablokowane....... Quote
pelaodrudego Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Napisałam do znajomej z Tarnowa, rozejrzy się, pomagala już z huszczakami. Quote
basia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jestem ale nie wiem jak pomóc :( Założę wątek na zaprzęgowym forum i na pomocowym. Quote
jotpeg Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 _Aga_ napisał(a):Nie udało mi się wysłać do masienki i sayrel, mają coś chyba zablokowane....... obie maja bana :roll: sprobuj wyslac maila. Quote
Plicha Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jak długo sunia może zostać tam gdzie jest? Czy coś o niej więcej wiadomo? Quote
Trisza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Spokojna, łagodna do ludzi, biega za kurami i marny jej los na wsi...:((. Oby nie znalazł się ktoś żądny samosądu...:(((.Bieduje na podwórzu jednego z gospodarstw,przybiedzona, zapinana na łańcuch. Quote
sylwija Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 a może ona jest w ogóle zaginiona? może ma tatuaż albo chip? Strasznie to wygląda.. :( Quote
basia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Potrzebuję dokładne info gdzie sunia się znajduje!! Z kim w jej sprawie się kontaktować? Quote
Recommended Posts