Borówka16 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Boże, jak ja bym chciała, żeby Dżaki się odnalazła :placz: Pani Gosia (DS) szuka wraz ze znajomymi już kilka godzin i nic....:placz: Quote
madzik770 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 rety,Borówka,jak to się stało,że Dżaki zginęła???!!!:( Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='madzik770']rety,Borówka,jak to się stało,że Dżaki zginęła???!!!:([/QUOTE] Panie miały niezablokowane drzwi, przyszedł sąsiad, nie zadzwonił, pies wyleciał jak on wlazł, a akurat inny sąsiad wychodził i Dżaki spierniczyła :( Quote
jolabuk5 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Maks ma dom! Na razie trochę "na próbę", bo Pan Piotr chciał dać nowemu włascicielowi czas, zeby sprawdził, czy sobie poradzi z nowymi obowiązkami i wydatkami. Ale jest dobrej mysli. Chłopak od pewnego czasu rozważał decyzję o wzięciu psa, rodzina chłopaka wspiera jego decyzję. Pan Piotr zna go z forum internetowego, będzie dzwonił do nowego domu Maksa w przyszłym tygodniu, żeby sprawdzic, jak się sprawy mają. Dziewczyny, BARDZO wam wszystkim dziekuję za pomoc i zaangażowanie w szukanie domu dla Maksa, za wspieranie i za swiadomość, że nie jestem z tym problemem zupełnie sama. Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jolabuk bardzo się cieszę, że się udało jednak:):):) Miło, że się poznałyśmy, chociaż wirtualnie;) Gdyby się coś złego z psiakiem działo, daj proszę znać, będziemy się głowić, na parę dni psinka może być u mnie:). Mam nadzieję, że jednak domek znalazł już na stałe!!! I brawo dla Ciebie i Pana Piotra, że psiak porwał Was za serducho:), ocaliliście brata mniejszego! Quote
Agnieszka_K Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 super zakończenie! bardzo się cieszę!:) Quote
jolabuk5 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ja też się cieszę że poznałam ciebie, Marycha35, mmd i innych tu na dogo - bywam tu rzadziej, ale pod tym samym nickiem zawsze mozna mnie znaleźć na www.miau.pl Ja też mam nadzieję, że psiak już tam zostanie, gdzie jest, że to będzie dobry domek! Ale dzięki z propozycję Marycha35 :-) Quote
Marycha35 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Już zapisałam Twoje namiary:) bedę zaglądać, a jak tylko będą wieści w sprawie psinki to daj proszę tu znać:) Quote
jolabuk5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Jasne, dam znać! Ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :-) Quote
Marycha35 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mam nadzieję, że cisza to dobry znak:) może jakieś foty???? Quote
jolabuk5 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Myślę, że wszystko jest OK. Wczoraj pisała do mnie maila Ania z Olsztyna, gdyby cos było źle, na pewno by alarmowała. :-) Quote
Marycha35 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 dzięki, baaardzo się cieszę, a jakby się foty znalazły to już samo szczęście;) Quote
Recommended Posts