kama210 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Elka_Ka']Ślicznota z niej:loveu: to niech i z rana się pokaże. Czy macie tam w Szydłowcu lub okolicach jakieś schronisko dla zwierząt? Nie wiem - prywatne, państwowe, oficjalne albo nieoficjalne, jakiś hotelik czy coś w tym stylu???[/QUOTE] u nas w Szydłowcu są 2 kojce na wysypisku śmieci - gdzie miasto trzyma psy zanim tafią do Pabianic z którymi mająpodpisaną umowę ... NA DWA PSY MIESIĘCZNIE ... na cały powiat psów do Pabianic może trafić 2 miesięcznie ... co jest śmieszne i żałosne ... co się dzieje z innymi psami ... aż strach myśleć ... a okoicy nie ma żadnego schroniska czy przytuliska .... są tylko te 2 kojce - przechowalnia i ... - na wysypisku ... psy które osobiście zabieramy z ulicy - miasto nam nie pomaga w żadnym zakresie ... BURMISRZ uważa ŻE NIE MA PROBLEMU BEZDOMNYCH PSÓW w Szydłowcu ... może jak zrobimy modele wszystkich psów które nam się udało zabrać z ulicy w ciągu roku i postawimy pod Ratuszem ... bo może przejrzy na oczeta ,,, ... dorzucimy modele psów które były na wysypisku .... i ... nie ma ... psy widmo ... [quote name='Donka5']GaGa będzie super psem dla rodziny z dziećmi ....Jest w ciągłej gotowości do zabawy i aportowania:-)[/QUOTE] :) to na taką czekamy .... aż się zgłosi ..:) Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 kamila - ty to masz głowe!!!!!!!!!!!! kurna - zebys wiedziala, ze zrobimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURNA ZAJEBISTA JESTES.... SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR no zakochałam sie - a aportujesz jak GAGA???? jesusie Quote
kama210 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 a co ... szukasz mi rodziny zastępczej ... ale ładny dom z duzym ogrodem poproszę przy okazji ... Quote
Elka_Ka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 BURMISRZ uważa ŻE NIE MA PROBLEMU BEZDOMNYCH PSÓW w Szydłowcu ... może jak zrobimy modele wszystkich psów które nam się udało zabrać z ulicy w ciągu roku i postawimy pod Ratuszem ... bo może przejrzy na oczeta ,,, ... dorzucimy modele psów które były na wysypisku .... i ... nie ma ... psy widmo ... Czyli standard, jak w całym kraju:angryy: Proponuję zamiast robić modele (na które trzeba poświęcić dużo czasu i energii) zebrać wszystkie koopki piesków będących pod Waszą opieką i zwalić je burmistrzowi na biureczko, może wtedy dostrzeże jakiś problemik:diabloti::mad: Quote
anita_happy Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ha ha ha - pomysł jak z filmu - Szukam chłpopaka dla mojej dziewczyny hahah i scena z Karolakime... "tylk nie moje koopy!!!!!!" ła ha ha haha GAGA ma obserwatora Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 nasza piekna Gaga - dzis zachwyca wszystkich w hoteliku....APORT! Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 kurcze -allegro dla Gagi utkneło!!! ale ma 2 obserwatorów...ludziki - dzwońcie! Quote
Donka5 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 GaGa została odrobaczona:-).Mieliśmy dzisiaj piękna pogodę.Odrazu jakieś takie ożywienie w hoteliku....psy nienasycone spacerami.A więc dzisiejszy dzień ,to jeden wielki spacer:-) Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Mam nadzieje, ze juz bedzie cieplo.....moze adopcje rusza.....:) Quote
kama210 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 doszła wpłata od Lu_Gosiak dla Gagi - 200 zł ... dziekujemy bardzo .. a to bardzo ...:) :) :) Quote
anita_happy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Aimez - adopcje się kręcą...kręcą...:)) Quote
anita_happy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 no nie - nikt u GaGusi nie był !!!!!!ale obserwuja ja - kama nikt nie dzwoni? Quote
Lu_Gosiak Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 anita_happy napisał(a):no nie - nikt u GaGusi nie był !!!!!!ale obserwuja ja - kama nikt nie dzwoni? ja tez Ja obserwuje, tylko czasami po cichu:) Quote
kama210 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Donka5 napisał(a):Czy już coś wiadomo w sprawie serylizacji? miałam dzwonić do Ciebie jutro właśnie ... sterylizacja będzie w poniedziałek ... z samego rana .. tak jak z Viki ... tylko teraz raczej uda mi się dojechac do Ciebie pod dom ... chyba że macie roztopy duże i utknę moim niskopodłogowcem ... zadzwonię na dniach i się umówimy dokładnie ... Quote
anita_happy Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ga Ga - niebawem świat przed tobą stanie otworem :P Quote
kama210 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 .... i trzeba już pomału ją zacząć ogłaszać też na innych portalach ... jak będzie po sterylce to już "luz blues" ... miałam telefon o Gagę .. ale sterylka nie była mile widziana .... ........... opłaciłam allegro Gagi kóre zrobiła anita ostatnio - http://allegro.pl/gaga-oczy-pelne-wiary-pokochaj-mix-labrador-i1501843834.html - z bazarków naszych - 18,5 zł Quote
martinikoz Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Witam Miłe Dziewczyny tym razem to mama Martyny i VIKI błagam nie rozczulajcie mnie na maxa bo już prawie chciałam zaadoptowac kolejną psinkę czyli GAGĘ bo prawie wygląda jak siostra VIKI ale chyba nie damy rady bo Artur zupełnie by oszalał ale rozpytuję dobrych ludzi w Poznaniu może uda się!!!!!!!!!Póki co chcę Was a właściwie GAGĘ wspomóc aby szczśliwie przetrwała u Donki prześlę Wam 300 zł tylko proszę podac mi konto.Jeśli chodzi o VIKI to mam nadzieję że jest szczęśliwa??!!! Chociaż jej trauma jest cały czas widoczna szczególnie o zmroku nawet nie chce wychodzic do ogrodu mimo że jest oświetlony a Arti biega jak szalony podnieca ja piłeczką i szusami a ona nic a potem rąbie kupy i sika w domu czy tak zachowywła się u Donki??Mamy nadzieję że wreszcie zaufa że nikt jej już nie zabierze i będzie w SWOIM ,NASZYM domku!!!!!!!!! Pytanie do Donki kiedy dostawała jedzenie???Rano czy wieczorem bo chcemy to unormowac może wtedy przestanie rąbac kupy ,na spacery wychodzi rano 8-9 i potem 15-17 a póżniej już nie ma mowy bo sie boi.Czym była karmiona? Chcemy dac jej wszystko!!!!!!!! MAMI VIKI Quote
kama210 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 dziekujemy za pomoc i wieści od Viki ... zaraz skopiuję post na wątek Viki ... musimy znależć jakieś rozwiązanie .... donka nie wspominała żeby viki miła z tym problemy u niej ... kurcze ona naprawdę musi być bardzo wraźliwą psiną ... Quote
anita_happy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 mam VIKI - fajnie brzmi :))))) hihihih - lubie takie mamy :) Ja jak jadę do rodziców ze swoją trzodą :) TATA dzwoni i mówi, ze gotuje wnuczkom żołądki!!!z marchewką ha ha ha ha ide do Viki odpisać na te koopy... Dziękujemy za pomoc dla Gagi :) Gaga to też fajna laseczka... nie rozumiem ludzi - co przejdą koło takiej bidy bo to burek uliczny bezdomny, a potem lezą i kupuja nibylabki za 150 zł!!!! na bazarze!!! a my tuataj mamy piekną sunie - szkoda, że TYLKO MY - DOGOMANIACY widzimy to piękno w tych nierasowych ale..co tam...GAGA tez bedzie kiedyś miała swoją MAMĘ!!! aha i nie zapominajmy o DOlly :P Quote
Recommended Posts