Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']kama skarżysko to dzicz -kastracja cena = cenie z Wawy!

może i dzicz, ale jak się nas o coś pyta to niektórzy odpowiadają

A macie tam jakiegoś weta, który nie spaprze sterylki?

Posted

Elka_Ka napisał(a):
może i dzicz, ale jak się nas o coś pyta to niektórzy odpowiadają

to cała anita ... za szybko niekiedy pisze .. i trzeba się domyslać o co jej chodzi ... :)) , a tu chyba o ceny skarżyskie chodziło z ta dziczą ;)

u nas nie polecam nikogo osobiście ... bo weci u nas to tacy bardziej zajmujący się zwierzętami gospodarskimi - wioski dookoło ...
ostatnio taka jedna Pani była wielce zdziwiona jak dowiedziała się że szczeniaka trzeba zaszczepić przeciw wirusówkom ... więc dlatego min weci u nas żyją z zajmowania się krowami, świniami itp.

sterylki, kastracje - u nas ludziom szkoda pieniędzy na szczepienia , a co mówić o wydawaniu kasy na sterylizację , więc weci nie mają za wielkiego doświadczenie w tym temacie ... więc ja osoboście nie polecę żadnego do sterylki ...

może do kastracji już szybciej - bo to zabieg ,

ale jakby się uparł to jest jeden ...

Posted

ano dokładnie - dzicz to chodzi o WETÓW i ich CENY!!!juz z Moniką o tym gadałam...kopara mi schodziła w podziemia...
cena kastracji = cenie w wawie!!!
sterylka małej suki ok 350 zł!!!

w szydłowcu szczepienei - NORMALNA cena to 45 zl ful wypas
Wawa 80 zł

ELka - wariatuńcio - z dziczom to chodziło o wetów!
macie paru - zabranych...ale ceny mają zaporowe..
jak w Radomiu w klinice conajmniej
a RC to juz w ogóle MASAKRA

Ja Ci pisałam, ze jak cchesz steryle suni robic to polecam wątek Azji - tej suni adoptowanej do Skarzyska prza AdamaS.
sterylkował sunie w Starachwicach - cena normalna i wet sprawdzony

w Sk - nie mA WETA CO BY POLECIĆ...JUZ U azji TEMAT STERYLEK W sk BYŁ MAGLOWANY:)

Posted

anita_happy napisał(a):
a RC to juz w ogóle MASAKRA

ale tego chyba jeszcze nie słyszałaś:evil_lol: że suczki lepiej nie sterylizować tylko blokować cieczkę, bo sterylizacja może spowodować powikłania np. nietrzymanie moczu i - mimo sterylki - cieczkę, bo niektóre suczki mają zawiązki jajników w jelitach, które przejmują swoją funkcje za te wycięte. Ale jak się bardzo uprę to najlepiej sterylizować po zakończeniu 2 lat przez sunię:diabloti:

Posted

Gaga-miewa się dobrze.Choć miala dzisiaj problem z wyprożnieniem-nie mogła zrobić kupy.Dopiero udało się wieczorem.:-)Gaga jest przyjaznie nastawiona do Wszystkich.W boksie zachowuje się spokojnie-Nie wyje,nie szczeka..na spacerze jest chętna do zabawy:-).Na spacer wychodzi sama,bo psy bardzo są Nią zainteresowane.Kamila-zrobiłam kilka zdjęć wyśle Tobie.

Posted

dzięki za wieści ...
czyli ona jeszcze wydziela ten zapach cieczkowy ... cały czas po ulicy latały z nią psy ... ale już nie tak nachalne jak prawie dwa tygodnie temu ...
wczoraj jak ją zabierałam też szła z dwoma ... ale już na nią nie naskakiwały upierdliwie ...

dzięki za zdjęcia ... wyślij na kamkrak@op.pl

Posted

Elka_Ka napisał(a):
ale tego chyba jeszcze nie słyszałaś:evil_lol: że suczki lepiej nie sterylizować tylko blokować cieczkę, bo sterylizacja może spowodować powikłania np. nietrzymanie moczu i - mimo sterylki - cieczkę, bo niektóre suczki mają zawiązki jajników w jelitach, które przejmują swoją funkcje za te wycięte. Ale jak się bardzo uprę to najlepiej sterylizować po zakończeniu 2 lat przez sunię:diabloti:

dzizas to tylko mógł RC wymyślić..specjalista behawiorystyki!!!a jak szczepi psa to rozmawia przez komorkę i nawija jaki to ON..czyli RC wspaniały!!cholera! ciemnoGRÓD--o tej dziczy to głownie jego teorie!

Donka5 napisał(a):
Gaga-miewa się dobrze.Choć miala dzisiaj problem z wyprożnieniem-nie mogła zrobić kupy.Dopiero udało się wieczorem.:-)Gaga jest przyjaznie nastawiona do Wszystkich.W boksie zachowuje się spokojnie-Nie wyje,nie szczeka..na spacerze jest chętna do zabawy:-).Na spacer wychodzi sama,bo psy bardzo są Nią zainteresowane.Kamila-zrobiłam kilka zdjęć wyśle Tobie.

Donka - dzięki za foty...czyli laseczka na wydaniue - steryla i dom :)
bezproblemowa

Posted

Kamila-wysłałam Ci zdjęcia.Gaga jest BARDZO pociesznym pem.Na mój widok cała aż chodzi z radości i śmiesznie popiskuje. Nie wiem ,ale wydaje mi się ,że musiała być kiedyś w domu,bo ładuje się przy każdej możliwej okazji.
Oczywiście moja córka jest b.zadowolona z tego powodu i zabiera ją na zabawy.A bawić lubi się bardzo.Potrafi aportować.Jest chętna do uganiania się za piłką.

Posted

Ślicznota z niej:loveu: to niech i z rana się pokaże.
Czy macie tam w Szydłowcu lub okolicach jakieś schronisko dla zwierząt? Nie wiem - prywatne, państwowe, oficjalne albo nieoficjalne, jakiś hotelik czy coś w tym stylu???

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ślicznotka z Niej:):)
kama podeslij mi numer konta - niewiem czy juz podsylalas, ale ostatnio wszystko pokasowalam
jutro wplacam obiecane pieniazki:)[/QUOTE]
no to po problemie na miesiąc. JEST:P