Elka_Ka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 A macie tam jakiegoś weta, który nie spaprze sterylki? Quote
anita_happy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 kama skarżysko to dzicz -kastracja cena = cenie z Wawy! Quote
kama210 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 bazarek min. dla Gagi .... http://www.dogomania.pl/threads/2035...-do-17.03-g.22 prosze o odwiedziny i podrzucanie .... Quote
Elka_Ka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='anita_happy']kama skarżysko to dzicz -kastracja cena = cenie z Wawy! może i dzicz, ale jak się nas o coś pyta to niektórzy odpowiadają A macie tam jakiegoś weta, który nie spaprze sterylki? Quote
kama210 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Elka_Ka napisał(a):może i dzicz, ale jak się nas o coś pyta to niektórzy odpowiadają to cała anita ... za szybko niekiedy pisze .. i trzeba się domyslać o co jej chodzi ... :)) , a tu chyba o ceny skarżyskie chodziło z ta dziczą ;) u nas nie polecam nikogo osobiście ... bo weci u nas to tacy bardziej zajmujący się zwierzętami gospodarskimi - wioski dookoło ... ostatnio taka jedna Pani była wielce zdziwiona jak dowiedziała się że szczeniaka trzeba zaszczepić przeciw wirusówkom ... więc dlatego min weci u nas żyją z zajmowania się krowami, świniami itp. sterylki, kastracje - u nas ludziom szkoda pieniędzy na szczepienia , a co mówić o wydawaniu kasy na sterylizację , więc weci nie mają za wielkiego doświadczenie w tym temacie ... więc ja osoboście nie polecę żadnego do sterylki ... może do kastracji już szybciej - bo to zabieg , ale jakby się uparł to jest jeden ... Quote
anita_happy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ano dokładnie - dzicz to chodzi o WETÓW i ich CENY!!!juz z Moniką o tym gadałam...kopara mi schodziła w podziemia... cena kastracji = cenie w wawie!!! sterylka małej suki ok 350 zł!!! w szydłowcu szczepienei - NORMALNA cena to 45 zl ful wypas Wawa 80 zł ELka - wariatuńcio - z dziczom to chodziło o wetów! macie paru - zabranych...ale ceny mają zaporowe.. jak w Radomiu w klinice conajmniej a RC to juz w ogóle MASAKRA Ja Ci pisałam, ze jak cchesz steryle suni robic to polecam wątek Azji - tej suni adoptowanej do Skarzyska prza AdamaS. sterylkował sunie w Starachwicach - cena normalna i wet sprawdzony w Sk - nie mA WETA CO BY POLECIĆ...JUZ U azji TEMAT STERYLEK W sk BYŁ MAGLOWANY:) Quote
Elka_Ka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 anita_happy napisał(a):a RC to juz w ogóle MASAKRA ale tego chyba jeszcze nie słyszałaś:evil_lol: że suczki lepiej nie sterylizować tylko blokować cieczkę, bo sterylizacja może spowodować powikłania np. nietrzymanie moczu i - mimo sterylki - cieczkę, bo niektóre suczki mają zawiązki jajników w jelitach, które przejmują swoją funkcje za te wycięte. Ale jak się bardzo uprę to najlepiej sterylizować po zakończeniu 2 lat przez sunię:diabloti: Quote
Donka5 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Gaga-miewa się dobrze.Choć miala dzisiaj problem z wyprożnieniem-nie mogła zrobić kupy.Dopiero udało się wieczorem.:-)Gaga jest przyjaznie nastawiona do Wszystkich.W boksie zachowuje się spokojnie-Nie wyje,nie szczeka..na spacerze jest chętna do zabawy:-).Na spacer wychodzi sama,bo psy bardzo są Nią zainteresowane.Kamila-zrobiłam kilka zdjęć wyśle Tobie. Quote
kama210 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 dzięki za wieści ... czyli ona jeszcze wydziela ten zapach cieczkowy ... cały czas po ulicy latały z nią psy ... ale już nie tak nachalne jak prawie dwa tygodnie temu ... wczoraj jak ją zabierałam też szła z dwoma ... ale już na nią nie naskakiwały upierdliwie ... dzięki za zdjęcia ... wyślij na kamkrak@op.pl Quote
anita_happy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Elka_Ka napisał(a):ale tego chyba jeszcze nie słyszałaś:evil_lol: że suczki lepiej nie sterylizować tylko blokować cieczkę, bo sterylizacja może spowodować powikłania np. nietrzymanie moczu i - mimo sterylki - cieczkę, bo niektóre suczki mają zawiązki jajników w jelitach, które przejmują swoją funkcje za te wycięte. Ale jak się bardzo uprę to najlepiej sterylizować po zakończeniu 2 lat przez sunię:diabloti: dzizas to tylko mógł RC wymyślić..specjalista behawiorystyki!!!a jak szczepi psa to rozmawia przez komorkę i nawija jaki to ON..czyli RC wspaniały!!cholera! ciemnoGRÓD--o tej dziczy to głownie jego teorie! Donka5 napisał(a):Gaga-miewa się dobrze.Choć miala dzisiaj problem z wyprożnieniem-nie mogła zrobić kupy.Dopiero udało się wieczorem.:-)Gaga jest przyjaznie nastawiona do Wszystkich.W boksie zachowuje się spokojnie-Nie wyje,nie szczeka..na spacerze jest chętna do zabawy:-).Na spacer wychodzi sama,bo psy bardzo są Nią zainteresowane.Kamila-zrobiłam kilka zdjęć wyśle Tobie. Donka - dzięki za foty...czyli laseczka na wydaniue - steryla i dom :) bezproblemowa Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Laseczka na wydaniu.......:) pokazuj sie.....:) Quote
Donka5 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Kamila-wysłałam Ci zdjęcia.Gaga jest BARDZO pociesznym pem.Na mój widok cała aż chodzi z radości i śmiesznie popiskuje. Nie wiem ,ale wydaje mi się ,że musiała być kiedyś w domu,bo ładuje się przy każdej możliwej okazji. Oczywiście moja córka jest b.zadowolona z tego powodu i zabiera ją na zabawy.A bawić lubi się bardzo.Potrafi aportować.Jest chętna do uganiania się za piłką. Quote
anita_happy Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 super, ze jest pocieszna i ten aporcik!!!superrr...kama wklejaj foty trzaskamy ogłoszenia:) Quote
Elka_Ka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ślicznota z niej:loveu: to niech i z rana się pokaże. Czy macie tam w Szydłowcu lub okolicach jakieś schronisko dla zwierząt? Nie wiem - prywatne, państwowe, oficjalne albo nieoficjalne, jakiś hotelik czy coś w tym stylu??? Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 allegro... http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1501843834 Quote
kama210 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='anita_happy']allegro... http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1501843834 jaki ładny bannnerrrrrreeeeeeeeeeeeekkkkkkk :cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ślicznotka z Niej:):) kama podeslij mi numer konta - niewiem czy juz podsylalas, ale ostatnio wszystko pokasowalam jutro wplacam obiecane pieniazki:) Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']ślicznotka z Niej:):) kama podeslij mi numer konta - niewiem czy juz podsylalas, ale ostatnio wszystko pokasowalam jutro wplacam obiecane pieniazki:)[/QUOTE] no to po problemie na miesiąc. JEST:P Quote
Donka5 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 GaGa będzie super psem dla rodziny z dziećmi ....Jest w ciągłej gotowości do zabawy i aportowania:-) Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Donka5']GaGa będzie super psem dla rodziny z dziećmi ....Jest w ciągłej gotowości do zabawy i aportowania:-) wyboldowałam to co mi ise podoba najbardzije...zwarta i gotowa:)) Quote
Recommended Posts