Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow !!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy na dogo :hand:

Ależ cudne zdjęcia :). Nie mam pewności ale chyba są tylko zbyt duże ;-).

Super, że mamy możliwość obejrzenia Demona (świetne imie :evil_lol:) w akcji z Bestią.

Poprosimy jeszcze o pokazanie reszty stada ;)

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) jak bardzo się cieszę widząc Demona w akcji :) :) będą jeszcze z niego ludzie :) :) cierpliwością cuda można osiągnąć :)
A mi ciągle w głowie jego siostry siedzą :(

Posted

Prawda? Kiedyś była Szynszylą, jakoś tak samoistnie stała się Szynką...Ale jeszcze zrobimy z niej kabanosa..... Dzięki temu , że jest taka 'duża' nie ma możliwości szybkiej ucieczki przed psami a to pomaga automatycznie w socjalizacji potworów.....

Posted

Jej, ale ten Rex ma farta :) Najpierw DT, który z nim wytrzymał, teraz DS, który wziął sobie na głowę takiego psa... :)

A mnie męczy podobny szczeniak, który w tą niedzielę może przepaść na giełdzie :( A jeśli nie w tą, to w następną na pewno :(
http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Ww%C4%85-co-tydzie%C5%84-przepadaj%C4%85!-aktualno%C5%9Bci-na-ko%C5%84cu-w%C4%85tku?p=16538433&viewfull=1#post16538433

Posted

Demon to idealne imię dla niego :):) Ciesze się,że mu się ułozyło :):) i że mogłam pomóc :)

esperanza ja na razie nie mam neta , jeśli chodzi o kota na dt to mogę wziąć tak jak mówiłam.

Posted

zaw napisał(a):
Demon to idealne imię dla niego :):) Ciesze się,że mu się ułozyło :):) i że mogłam pomóc :)

esperanza ja na razie nie mam neta , jeśli chodzi o kota na dt to mogę wziąć tak jak mówiłam.

Widze że mamy nowa pomocnicę :) witam cie zaw i ciesze sie że jestes :) dziekuje za opieke nad reksem... a moze teraz jedną z sióstr przyjmiesz? :)

Posted

Bebcik z racji tego ,że dużo ostatnio pracuję i nie ma mnie praktycznie w domu oraz przez to ,że moje mieszkanie nie nadaje się do trzymana psów ( co zauważyłam przy Dex'sie ( nie wiem czemu ale dex mi do niego pasuje i tak go wołałam ) bo z psiaków na razie zrezygnuję , szczególnie że dopiero odmalowałam ściany po tym Demonie :P ), ale jeśli chodzi o dom dla kota to myślę ,że ja i moje dwa łobuzy z otwartymi ramionami przebaletujemy jakiegoś malucha :)

co do Dexa :) rzeczywiście był problem z pozostawianiem go samego nawet w pokoju obok .

Posted

tak, siedzą mi w głowie te szczeniorki..
może gdybym wcześniej wzięła małe na dt..
ale ciągle w pracy, a domownicy tacy leniwi

Posted

Adopcje pozostałych poszły gładko, a te biedaczki niestety zostały.
Ja myślę, że lepiej jest, gdy maluchy siedzą w boksach kwarantanny. Tam je bardziej widać i jest większa szansa, że zostaną adoptowane.

• 2 weeks later...