Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Meble nie on nie ma dostępu do mebli , ściany odmaluję dziś bo zostało mi trochę farby jeszcze , kawałki naczyń posprzątałam , zmyłam podłogę wodą i octem , cukiernicę skleję bo jest ważna dla mnie. Ogólnie myśle jak on wyszedł z tego , kojec był zamknięty jak wróciłam. Po sąsiadach przeszłam i przeprosiłam za hałasy ale to za bardzo im nic nie daje za bardzo. Teraz młody siedzi w otwartym kojcu i podgryza uszy jakieś takie kupiłam w sklepie dla psów.

Posted

:( chłopak jest szalony :( Energia go rozpiera.. szkoda tylko że twoim kosztem :(
trzymam kciuki że uda ci się jakoś to wyprostować
eeech, :(

Posted

Brawo!!!
Celuj z nim dalej.
Wetka, która go wcześniej prowadziła potwierdziła, że trzeba zbadać mocz, bo zbyt często leje.
Mam całą reklamówę smakołyków: uszy, żwacze, kości, przysmaki; konga i adresówkę ;-)
Czekam jeszcze na gości, a potem zadzwonię i Ci to jakoś podrzucę.

Posted

Siku też zrobił dziś na polach mokotowskich , ale widac że już po prostu nie mógł dłużej trzymać bo sikał bardzo długo.

Posted

Już udostępniłam .
Ogłoszenie ja wrzuciłam i telefon kontaktowy jest - wystarczy kliknąć w dane ogłoszeniodawcy po prawej stronie i wyświetla się numer.

Posted

ta adopcja musiała być wyjątkowo nieudana,szczeniak wygląda na zagłodzonego,dwa miesiace temu wzięłam psa ze schroniska,gdyby nie to chętnie bym go wzięła,tym bardziej,że trochę przypomina mojego

cytat:"Pies w poszukiwaniu jedzenia wspina się na krzesła i węszy po blatach."
jak mu jeść nie dawali,to szukał sam

Posted

Z tymi blatami to już bardzo rzadko , na początku cały czas próbował.
Apetyt ma jak wilk :)
Załatwia się już prawie cały czas na zewnątrz , tylko nie potrafi nocnej kupy dotrzymać do rana no i rano mam niespodziankę jak wstaję.
Na dworze bawi się z innymi psami , wszystko go interesuje i cały czas węszy. Cały czas by biegał, ja często z nim biegam właśnie ale nie mam tyle siły co on i wracam z zadyszką :P
Mam nadzieję,że jutro będzie siedział cicho jak mnie nie będzie . Dziś wyszłam 2 raqzy na 10 minut to raz piszczał a raz siedział cicho.

Jak możecie udostępniajcie informacje o nim gdzie się tylko da , szczeniak jest naprawdę super i wyrośnie z niego fajny mądry psiak :)

Posted

jeżeli chodzi o załatwianie się rano,to z czasem na pewno wytrzyma całą noc ale musi się przyzwyczaić,jak miałam szczeniaka,to wychodziłam z nim o 2 w nocy,żeby załapał,że nie wolno w domu tylko na zewnątrz,obecnego psa wyprowadzam poza ogrodzenie,żeby wiedział,że w ogrodzie nie wolno i też się nauczył

Posted

No tak tylko ,że ja najpóźniej mogę wychodzić z nim o 22 , bo musze byc wyspana do pracy. Nie mam możliwości poświęcaćmu tyle czasu ile potrzebuje. A strasznie mnie wkurza to załatwianie się w nocy bo nie celuje w tetrę w ogóle a mi już parkiet w przedpokoju zrobił się "pofalowany i odchodzi ".

Mam nadzieję,że będzie dziś siedział cicho jak będę w pracy , na razie jednak drze się jak szalony :|

Posted

no dziś wył cały dzień dopóki nie wróciłam.
No mam nadzieję,że znajdzie chłopak domek bo niestety u mnie na stałe zostać nie może .
Właśnie dostałam wiadomość od kogoś kto jest zainteresowany pieskiem , pyta czy ogłoszenie nadal aktualne.