Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='unikatowydiament']ale słodki pycholek :)

Dziękujemy :*

[quote name='FREDZIU']Cześć wpadamy z rewizytą:lol:
Kenio jest poprostu cudowny, fryzurka śliczna. On jest rozkoszny:loveu:

Dziękujemy :* Kenio aż się zaczerwienił :P

[quote name='*Jot*']A ja też z pomorskiego :D Ale do Trójmiasta mam ok.120 km. :roll:

http://img856.imageshack.us/img856/7836/dsc0114af.jpg cudowna ta fotka :loveu::loveu:

Witam Pomorzankę :) Dziękujemy :*

[quote name='ania90']witamy sie:)

Hej Aniu!

...........................................

Wróciliśmy z długiego weekendu! Pogoda była w kratkę, ale jak się jest w dobrym towarzystwie to nawet brzydka pogoda nie popsuje humorku :)

Niestety zdjęć Kenia z nad morze nie będzie, bo w ostatniej chwili mama mi go zabrała :)

Wieczorkiem postaram się dodać jakieś nowe fotki! Buziaki:*

Posted

Ale Pańcia go rozzłościłaś tym aparatem, na wszystkich fotkach wargi lekko unosi żeby pokazać zębiska :D
No prawie na wszystkich, na ostatnim mój kochany jęzorek :loveu:

Posted

kiniaaa napisał(a):
Ale Pańcia go rozzłościłaś tym aparatem, na wszystkich fotkach wargi lekko unosi żeby pokazać zębiska :D
No prawie na wszystkich, na ostatnim mój kochany jęzorek :loveu:

Hihi:) Zgadłaś! Akurat był na mnie zły, bo nakrzyczałam na niego..:) Męczył mnie wczoraj strasznie, nie dawał mi nawet spokojnie posiedzieć przed komputerem, bo wskakiwał cały czas na mnie i mnie podgryzał.

ania90 napisał(a):
jezorek sliczny:)

Uwielbiam jego jęzorek :) Najbardziej chce mi się śmiać jak budzi się a on jest cały twardy i suchy, bo całą noc miał go na wierzchu..:))

Posted

Witam pierwszy raz ale nie ostatni:multi:
Kenio jest przecudowny ! :loveu::loveu::loveu: Ma śliczną mordkę :p A jęzorek to już 1 klasa :eviltong:

Czekam na fotki :diabloti:

Posted

Hej!!!

Dzisiaj foty będą..

...................................

Mam fotki! Kenio trochę posklejany, bo po jedzonku, na innych fotach Kenio i jego nowe szelki a jeszcze na innych ,,torba na Kenia" :) Kupiona była z myślą o wyjeździe nad morze abym mogła spokojnie z nim wejść do baru lub sklepu, ale w związku z tym, że go jednak nie zabrałam nie była jeszcze używana :)

Przepraszam, że wszystkie foty są w podobnej tematyce, ale jest taka pogoda, że nawet nie ma okazji robić zdjęć na dworze - aktualnie u nas leje :)

Posted

kaaamila1 napisał(a):
Hihi:) Zgadłaś! Akurat był na mnie zły, bo nakrzyczałam na niego..:) Męczył mnie wczoraj strasznie, nie dawał mi nawet spokojnie posiedzieć przed komputerem, bo wskakiwał cały czas na mnie i mnie podgryzał.

No widzisz, rozgryzłam go :)

Widzę, że szeleczki nowe Keniulek dostał :evil_lol: ładne!

Posted

ania90 napisał(a):
on sie da nosic w tej torbie?

Po Twoim komentarzu dopiero pomyślałam, że to torba dla psa. Myślałam, że Kenio wlazł Kamilce do torby :evil_lol: