FREDZIU Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Cześć wpadamy z rewizytą:lol: Kenio jest poprostu cudowny, fryzurka śliczna. On jest rozkoszny:loveu: Quote
*Jot* Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='kaaamila1']Wiki jestem z małej miejscowości w okolicach Trójmiasta (woj. pomorskie) :) A ja też z pomorskiego :D Ale do Trójmiasta mam ok.120 km. :roll: http://img856.imageshack.us/img856/7836/dsc0114af.jpg cudowna ta fotka :loveu::loveu: Quote
kaaamila1 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='unikatowydiament']ale słodki pycholek :) Dziękujemy :* [quote name='FREDZIU']Cześć wpadamy z rewizytą:lol: Kenio jest poprostu cudowny, fryzurka śliczna. On jest rozkoszny:loveu: Dziękujemy :* Kenio aż się zaczerwienił :P [quote name='*Jot*']A ja też z pomorskiego :D Ale do Trójmiasta mam ok.120 km. :roll: http://img856.imageshack.us/img856/7836/dsc0114af.jpg cudowna ta fotka :loveu::loveu: Witam Pomorzankę :) Dziękujemy :* [quote name='ania90']witamy sie:) Hej Aniu! ........................................... Wróciliśmy z długiego weekendu! Pogoda była w kratkę, ale jak się jest w dobrym towarzystwie to nawet brzydka pogoda nie popsuje humorku :) Niestety zdjęć Kenia z nad morze nie będzie, bo w ostatniej chwili mama mi go zabrała :) Wieczorkiem postaram się dodać jakieś nowe fotki! Buziaki:* Quote
kiniaaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ale Pańcia go rozzłościłaś tym aparatem, na wszystkich fotkach wargi lekko unosi żeby pokazać zębiska :D No prawie na wszystkich, na ostatnim mój kochany jęzorek :loveu: Quote
kaaamila1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 kiniaaa napisał(a):Ale Pańcia go rozzłościłaś tym aparatem, na wszystkich fotkach wargi lekko unosi żeby pokazać zębiska :D No prawie na wszystkich, na ostatnim mój kochany jęzorek :loveu: Hihi:) Zgadłaś! Akurat był na mnie zły, bo nakrzyczałam na niego..:) Męczył mnie wczoraj strasznie, nie dawał mi nawet spokojnie posiedzieć przed komputerem, bo wskakiwał cały czas na mnie i mnie podgryzał. ania90 napisał(a):jezorek sliczny:) Uwielbiam jego jęzorek :) Najbardziej chce mi się śmiać jak budzi się a on jest cały twardy i suchy, bo całą noc miał go na wierzchu..:)) Quote
pati3334 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Witam pierwszy raz ale nie ostatni:multi: Kenio jest przecudowny ! :loveu::loveu::loveu: Ma śliczną mordkę :p A jęzorek to już 1 klasa :eviltong: *********** Czekam na fotki :diabloti: Quote
kaaamila1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Pati dziękujemy i oczywiście zapraszamy do częstego zaglądania!!! Fotki będą, ale może jutro! Pozdrawiam! Quote
pati3334 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Witamy już jest jutro :diabloti::diabloti: :evil_lol: Quote
kaaamila1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Hej!!! Dzisiaj foty będą.. ................................... Mam fotki! Kenio trochę posklejany, bo po jedzonku, na innych fotach Kenio i jego nowe szelki a jeszcze na innych ,,torba na Kenia" :) Kupiona była z myślą o wyjeździe nad morze abym mogła spokojnie z nim wejść do baru lub sklepu, ale w związku z tym, że go jednak nie zabrałam nie była jeszcze używana :) Przepraszam, że wszystkie foty są w podobnej tematyce, ale jest taka pogoda, że nawet nie ma okazji robić zdjęć na dworze - aktualnie u nas leje :) Quote
kaaamila1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 To na tyle :) Zapraszam do oglądania :) Quote
paulaa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Śliczny jest ten twój Kenzo! :loveu: Ma świetne ubarwienie jak na yorka. ;) Quote
kaaamila1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Paula bardzo dziękujemy za miłe słowa :* Quote
Patikujek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 http://img40.imageshack.us/img40/578/dsc0003dm.jpg Boziu co za uśmiech :loveu: w ogóle widać, że lubi pozować :D Baks kiedys jeszcze tez jakoś miał do aparatu podejście, ale z wiekiem robi się z niego straszna zrzęda i maruda :shake: :P P.S Zajefajna torbę masz :loveu: Quote
kaaamila1 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Patikujek dziękujemy za komentarz ! Z Kenia jest niezły model , ale czasami denerwuje się jak robię mu za dużo zdjęć :) Quote
kiniaaa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 kaaamila1 napisał(a):Hihi:) Zgadłaś! Akurat był na mnie zły, bo nakrzyczałam na niego..:) Męczył mnie wczoraj strasznie, nie dawał mi nawet spokojnie posiedzieć przed komputerem, bo wskakiwał cały czas na mnie i mnie podgryzał. No widzisz, rozgryzłam go :) Widzę, że szeleczki nowe Keniulek dostał :evil_lol: ładne! Quote
kaaamila1 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Dostał, ale śmiesznie w nich chodzi :) Jeszcze się do nich nie przyzwyczaił, bo od maluszka chodził w obroży. Quote
Jessica89 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 jaki śliczniutki :) wygłaskaj go porządnie :) Quote
kiniaaa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ania90 napisał(a):on sie da nosic w tej torbie? Po Twoim komentarzu dopiero pomyślałam, że to torba dla psa. Myślałam, że Kenio wlazł Kamilce do torby :evil_lol: Quote
Recommended Posts