Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia dziękujemy za komentarz i komplementy:)

3 maja był niestety bardzo zimny, a jadąc nad jeziorko wolalam Kenia ubrac i chyba był z tego bardzo zadowolony, bo latał w sweterku jak mały wariat:)

Kenio ma dzisiaj chyba zły dzień, bo od rana sam nie wiem czego chce..dlatego mam dla Was trzy śpiące fotki:) Pozdrawiam!

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy niedzielnie i dziękujemy z komentarze:) Dzisiaj u nas ponury, deszczowy dzień...Kenio lula i tylko czasami podnosi główkę aby zobaczyc czy jestem koło niego:)

• 2 weeks later...
Posted

Witam! Dawno nie dodawałam zdjęć więc zapraszam na świeżą porcję!

Marzena- dziękujemy za odwiedziny i komplement. Zapraszamy częściej:)

P.S. Zdjęcia są wynikiem robienia porządku w szafkach, a że Keniowi spodobały się apaszki to postanowiłam to wykorzystać:)

- podwójne kiełki widać:) Jeszcze trochę i pewnie trzeba je będzie usunąć, bo wątpię, że same wypadną..

Posted

mój bardzo długo miał mleczne ząbki górne kły, 5 tych malutkich też na górze z przodu i 2 malutkie ząbki na dole:shake: no i ta 5 powili sobie wypadała ostatniego stracił kiedy miał rok a reszta została wyrwana kiedy miał 1,5 roku i ma teraz proste ząbki:multi: nie usuwała bym tych zębów gdyby nie to że piszczał jak zachaczył meczakiem o zabawkę ;)

Posted

Witam! Nie było mnie w domu przez trzy dni i małego sprzedałam babci na ten czas:) Dzisiaj go odebrałam i jest na mnie obrażony:) Nawet się do mnie nie chce przytulic i położył się na poduszkach :) Tak więc śpiące zdjęcia:)

P.S. Dziękuje za miłe komentarze!!!

Posted

kiniaaa napisał(a):

a kiełki skoro są już podwójne to na pewno nie wypadną, radzę jak najszybciej umówić się na rwanie bo te stałe kiełki mogą być przez to krzywo wyrośnięte ;)
przeciągajcie się dużo sznurem, może się uda rozbujać zębole i na głupim jasiu uda się rwać

nie zgodzę się, Jazz jak już miał prawie całkiem "wyrośnięte" stałe kiełki wypadły mu mleczne. Dwa na dole całkiem, fakt na górze trzeba było rwać.
Więc spokojnie możesz poczekać ;)
przeciągać się można, to też pewnie trochę pomoże w rozruszaniu ząbków.

edit.

Keno super wygląda w tej fryzurce :loveu:

Posted

Hej!!! Wczoraj byliśmy żeglowac nad jeziorkiem razem z Keniem:) Pierwszy raz pływał w jeziorku:) Piękna pogoda u nas dzisiaj, mąż niestety na służbie wiec zostaje mi jedynie siedzenie na balkonie:)

Zaraz dodam fotki! Pozdrawiam :*

Pierwsze będzie zdjęcie jeziorka: