Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem!
Mój wspaniały TŻ zgodził się na kolejna sunię (ma się te swoje sposobiki :cool3: )!!
Oczywiścia tylko tymczasowo.
oczywiście.

Jak się umówimy, cioteczki?
Saskia, aktualna sprawa dojazdu do Warszawy?
Jo37, z Warszawy do Pułtuska, Makowa?
Coś dołozę do paliwa.

Posted

Cioteczki....wiadmo cś z tym transportem???
Saskia wieziesz niunie dzisiaj???
Trzeba szybko coś zorganizować,bo jeżeli nie to ja zawiozę ją jutro.
ROBIMY ZBIORKE!!!!
Jo27 czy Jutro mogłabyś odebrać niunie ode mnie w Wawie???
PROSIMY O WPLATY NA TRANSPORT:lol:

Posted

:lol: Moriaaa daj nr konta na pw:lol: .

Malagos bardzo sie cieszę że bierzesz SZAROTKĘ na tymczasowo,i szkoda że tak daleko do Makowa ,zawiozlabym Tobie SZAROTKĘ natychmiast:lol: :lol: .

Moriaaa zabierajcie SZAROTKĘ i expresem do Malagos:lol: :lol: :lol:

dosyć SZAROTKA nacierpiała sie w schronie i lecznicy najwyższy czas jej do domeczku i do przyjaciółek
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

SZAROTKO DO DOMECZKU NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE BO TWOJEGO

Posted

Sunię mogę odebrać w Warszawie . Mój telefon 0-600 953 938 .
Dajcie mi znać o której godzinie i gdzie mam się stawić .
Jeżeli mogę wybierać do Pułtusk byłby najlepszy . Proszę o SMS bo nie będzie mnie na dogo .

Posted

Cioteczka Saskia wiezie dzisiaj wieczorem kotki do Zalesia. Mogłaby zbrać i Drobinkę, ale nie mielibyśmy co z nią potem zrobić. Zostaje nam więc chyba transport w sobotę. Cioteczko Moriaa szykuj się. Potem odebrałby ja Jo37 i zabrała najprawdopodbniej do Pułtuska. Malagos tak?

Posted

To się szykuje...Amiśka :Rose:

Jo ile potrzebujesz na benzynę?I w które miejsce mam dowieźć Szarotkę?
Gdybym się nie pchała w Wawe to mnie wyniesie około 70 zł.
Musimy wiedzieć,ile jeszcze brakuje:)

Posted

No teraz to jestem już w domu, po szpitalach i innych przyjemnosciach.
Kochane, do Pułtuska z Wawy jest 60 km, moze jeszcze dziś? Ciekawe, o której sunia moze być w warszawie? Ja do Pultuska moge wyjechać chocby wieczorem....do mnie jest jeszcze raptem 45 km.

Posted

malagos napisał(a):
No teraz to jestem już w domu, po szpitalach i innych przyjemnosciach.
Kochane, do Pułtuska z Wawy jest 60 km, moze jeszcze dziś? Ciekawe, o której sunia moze być w warszawie? Ja do Pultuska moge wyjechać chocby wieczorem....do mnie jest jeszcze raptem 45 km.

Malagos dzisiaj nie da rady, żeby sunia dojechała do Ciebie. Drobinka w Warszawie będzie dopiero około 21, więc wyściskasz ja dopiero jutro. Dzisiaj przyjemnośc goszczenia Drobinki będzie miała inna cioteczka.:cool3:

Posted

Maleńka jest ju z u mnie- Floyd jeden z kociaków do wydania jest ną zachwycony, więc moze powinym pójść do adopcji razem?:cool1: :cool1: :cool1:
Zawozimy ją do Zalesia, a potem ktoś ją od nas odbierze, tak?

Gdyby ktoś mógł się dorzucić do transportu choć złotówkę- byłoby super:p

Posted

No no drobinka nawet nie wie co ją czeka, przyjęcia, goście....:lol:

Malagos to z okazji imienin i przyjęcia nowego członka rodziny, nawet tymczasowego :drink1::Rose:.

Malagos tak, Jo37 zwiezie rano sunie do Pułtuska. Tak jak napisałam omówcie proszę szczegóły.

Cioteczka Saskia zawiezię dzisiaj sunie pod Warszawę, tam odbierze ją cioteczka Jo37.

Jeśli chodzi o finanse to będziemy kombinować.

Posted

SUnia po wielu przygodach dotarła do Warszawy wczoraj w nocy:cool1:

Jest niezwykła- najpierw pół godziny siedziała na wycieraczce pod moimi nogami, a potem spojrzała mi w oczy i hop na kolanka:p następne pół godziny spędziła przyglądając się czy Radek dobrze jeździ, po czym poszła na tylną kanapę, westchnęła sobie i zasnęła- super bezproblemowy psiak:loveu:

Zazdroszczę jej przyszłemu właścicielowi:eviltong:

Posted

Malagos pisz co z malutką Szarotką ,Drobinką czy jak jej tam będzie:evil_lol: .
Wszystkie cioteczki czekają:crazyeye: :crazyeye:

Ja wiem masz imieninki ,wszystkiego dobrego ,zdrowka i kasencji dużej i duuuużo jamnisi:lol: :multi: :lol: :multi: :iloveyou: :iloveyou: :BIG: :cunao:

:knajpa: :popcorn: :laola:

ale napisz co z sunią???

Posted

Rozmawiałam z Jo37. Sunia było bardzo grzeczna, pięknie jeździ samochodem, widać, ze mieszkała w domu. Cudo na czterech łapach.:loveu::loveu::loveu:

Czekamy na relację Malagos. :lol: Malagos dowiem sie o te szczepienia.

Posted

To meldujemy, że sunia jest w domku.
Przyjęcie przez nasze domowe suki znów nas zaskoczyło - jakby się znały od zawsze. Żadnego warknięcia, tylko obwąchiwanie pupek. Jedynie Pelasia zrobiła irokeza, ale po chwili zapomniała po :cool3: co . Był spacer po ogrodzie, do sadu. Gdy z naprzeciwka szedł kot, Drobinka zeszła ze ściezki obserwujac nagle uważnie drzewa :cool3: . Umie leżeć na kanapie i się uśmiechać.
Za chwilę obiad, bo się gotuje.

Uwaga: imieniy ma Tomasz, nie Małgorzata, ale i tak dzięki za życzenia :lol:

Amiśka, pies chyba zostanie Drobinką, w skrócie Binka.

Uprasza się okoliczną ludność o czasowe nieprzerzucanie psiakow przez płot, bo pełna obsada inwentarza!:diabloti:

Zdjęcia się załączy wkrótce (cokolwiek by to znaczyło...)