Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze..nie ma jeszcze wyników...ja się załamię..ale dzisiaj chyba postaram się dojechać do schronu..może uda mi się dziewczynkę wyciągnąć...i poczeka sobie u pewnej cioteczki na transport...

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suńko trzymaj się. Nie poddamy się tak łatwo. Mała będzie pod dobrą opieką. :cool3:Dziekujemy.:Rose:

Dziewczyny trzeba jej nadać jakieś imię. Nie może byc bezimienna.

Posted

Na razie, z tego co wiem suńka nie została jeszcze przywieziona do lecznicy(a miała dzisiaj już tam być)...martwię się..zresztą nie tylko ja:roll: czy w tym schronie znowu czegoś nie wymyślili

Posted

to jej wcale nie wydali?
Sukinsyny jedne, przecież ma iść do lecznicy a nie pod most, na litość boską! Każdy by z takiej oferty skorzystał, bierzcie i leczcie na własny koszt! A tu kiszka, jak widać....:shake:

Posted

Cioteczko Saskia...jakby co to będę dzwonić..nie wiem,jakby jeszce jej nie było w lecznicy,to trzeba będzie tam pojechać,sprawdzić co i jak..ja jeszcze będę dzwonić:roll:

Posted

Halo halo..prosimy o uwagę..dziewczynka dojechała i.....

Drobinka nie ma NOSOWKI!!!!
Badanie zostało zrobione tuz p zaszczepieniu..więc normalnie że wyszło pozytywne:)
Ma kaszel kennelowy,leki dostanie i jeżeli Malagos chcesz..może jechać już jutro:)
Jutro Saskia jedzie do Wawy...jakby się na jutro znalazł transport dalej to mogłaby jechać jutro:)

Posted

Ja tylko dodam, że sunia jest PRZESŁODKA i że najchętniej zostawiłabym ja dla sibie. Całą drogę ze schroniska nawet nie pisnęła tylko lizała mnie po palcach i merdała radośnie ogonkiem:loveu:

Jest naprawdę drobniutka- wielkości Toli Karoli

Tak się cieszę, ze nie jest chora:multi: :multi: :multi: