majafaja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Moriaaa']Niestety...nie wydzadzą niuni w ten weekend... Dostała dzisiaj tzw.gila...:( Wyniki wymazu będą w poniedziałek:( Gdyby jednak nie była to nosówka..niunie trzeba wyciągnąć w poniedziałek po wynikach....tylko już w poniedziałek nie mam gdzie jej upchnąć...:( RATUUUNNNKKUUUUU!!!!!!!KOMU TAKA KRUSZYNKE!!!! krew mnie zalewa:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: dlaczego??? no wiec - w czwartek bylam w schronie i przyjechały dwa typy po amstaffa. no i w 'gabinecie' zaczął kasłać, oni pytają lekarKe co mu jest? -aaa...to od smyczy, bo mu sie tak ścieśniła. -nie nie, on juz tak w boksie robił... - hm...dziwne, a no to nie wiem co mu jest. o ile mi wiadomo to kaszel może być jednym z piErwszych objawów nosowki, więc czemu go wydalI BEZ PROBLEMóW????????? :angryy::angryy: Quote
Moriaaa Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Suńka pilnie szuka tymczasu...Być może w poniedziałek będzie można mąlą wyciągnąć...kto może przetrzymać kruszynkę..ona bardzo szybko znajdzie domek,ale jeśli zostanie w tych pawilonach ...to może nie mieć szans:shake: Quote
malagos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 A jeśli potwierdzi się nosówka? wydadzą ja? Quote
Moriaaa Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Jeszcze nic nie wiadomo....:( Quote
Kasia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Podnosimy malutką i czekamy na dobre wiadomości :lol: Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Słuchajcie...jeżeli niunia nie ma nosówki,będzie można ją nawet dzisiaj wyciągać...tylko gdzie ja mam ją wsadzić:( U mnie jamnik...kot i moja suńka...nie mam gdzie jej dać:( Quote
Kar0la Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Moriaaa otworzyli pawilony? W jakim ona jest wieku? Jest łagodna? Ja jej nie mogę wziąźć. Po historii z Gabi TZ powiedział, że żadnego psa więcej....zresztą ja też nie jestem jeszcze gotowa....:-( Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Pawilony zamknięte...mała na 6:( Jest raczej młda..przerażona..wiesz że więcej się nie dowiem:( Quote
Kar0la Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tylko nie 6....:placz::placz::placz: Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Wyniki badania..dzisiaj po 16:roll: Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Wyniki badania..dzisiaj po 16:roll: Malagos..mam pytanie...czy jesteś zmotoryzowana??? Czy dałabyś radę podjechać po sunkę chociaż troszkę??? Quote
malagos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 No, taki pomysł mi wpadł do głowy.... Nie mówiłam o tym mężowi..... Z transportem krucho, ja nie jeżdżę, a męża wolę postawić przed faktem dokonanym. Że to Wy, dziewczyny, zwróciłyście się do mnie o dom tymczasowy, że to nie mój pomysł.... Jak daleko mogłybyście dowieżć sunię? Do Warszawy? Trochę dalej? Pułtusk? Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Cioteczko najlepiej byłoby do Warszawy.. Może jest ktoś z Wawy kto mógłby sunkę zawieźć dalej.. No i jak już będzie cos wiadomo to robimy zbiórkę na paliwo... Kurcze najważniejsze żeby mała była zdrowa...:roll: Quote
malagos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 myszon napisał(a):trzymamy kciuki i czekamy ... Nooooo, musi być dobrze :cool1: Już nawet pytałam znajomą panią, czy chce małą sunię... Ale najpierw trzeba ja wyciągnąc ze schroniska... potem dowieźć do mnie..... potem kąpiel, dobre jedzonko, witaminki, szczepienia, moze sterylka?..... No, czekamy........... Quote
Jo37 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jak będziecie coś wiedziały to dajcie znać - moze będe mogła pojechać z Warszawy . Niestety tylko prośba o zwrot za paliwo . Quote
malagos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jo, dzieki :roll: Mogłabyś pojechać do Łodzi, czy z Warszawy do mnie? Ta sama odległość....Ale po przeciwnych stronach stolicy.......:cool1: Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Cioteczko..do Wawy dowiozę ja niunikę,więc przydałby się transport dalej:cool3: Jeszcze nie ma wyników..ale niunia żyje..Hania ją dzisiaj widziała..ma wenflon w łapce..ale żyje:) Quote
malagos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jezaoo, ale sie cieszę! Opowiedz coś o niej wiecej, ma 2 lata, boi się, ile waży? Jak reaguje na sunie? Bo mam 3 maloty w domu i jedną duża w kojcu. Aha, mam 2 koty, które z psami śpią. Ale w razie czego mam gdzie oddzielić damulki, jakby pyskowały zanadto :cool1: Quote
malagos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 To czekamy na wieści jutro, tak? Teraz spadam, bo mam dużo pisania na jutro. Quote
saskia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja pewnie będę musiała przetransportować kociaki, które mam na tymczasie w ten weekend pod Warszawę, więc za połowę paliwa mogę zapłacić, a na drugie pół się złożycie- co Wy na to?:cool3: Quote
Moriaaa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 saskia napisał(a):Ja pewnie będę musiała przetransportować kociaki, które mam na tymczasie w ten weekend pod Warszawę, więc za połowę paliwa mogę zapłacić, a na drugie pół się złożycie- co Wy na to?:cool3: Ja jestem ZA:) Malagos suńka siedziała w boksie z innymi suńkami i była przerażona..zresztą jak widać na zdjęciu,wiec agresywna nie jest:) Co do kotków to niestey niewiele mogę powiedzieć. Quote
malagos Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A ja już podnoszę Maleńtaska (czy ona ma jakies imię?...), bo nie wejdę na dogo aż po 16.godz. Żeby tylko sunia przeżyła cała te gehhennę... Saskia, świetny pomysł! Sunia pewnie zmieści sie do kontenerka dla kotów, jest mała :cool1: Moriaa, bedziesz dziś w schronisku? Quote
Recommended Posts