Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko,będę kombinować,jutro pojadę i będę błagać...ale niestety nie obiecuję....wiesz jak to z nimi jest:( Zrobię wszystko..przykłuje się łańcuchami do furtki...już nie wiem,jak ich ugryźć:roll:

Posted

Cioteczki!!! Z tym coś trzeba zrobić, tam ewidentnie dzieje się coś złego. Może coś, co ich samych wystraszyło i dlatego te zakazy. Może załóżcie wątek z prośbą o pomoc w rozwiązaniu łódzkiego dramatu... Czytam te wątki wiem, że tam coś jest nie tak, różni ludzie coś wiedzą... a psy dalej umierają :-( Tak nie powinno być, nie możemy się na to godzić!!!!

Posted

[quote name='Moriaaa']Bonika,zrozum...nie wydają psów z pawilonów...NIKOMU...
I NIKOMU oprócz pracowników nie wolno tam wchodzić...

No bo oni się boją. Hym ja bym wysłała jakąś starszą panią - moją Mamę ;) i proponowałabym "większy" datek na schronisko oraz, że podpiszę stosowne zobowiązanie. I przydałoby się posłać tam jakąś starszą, ale spokojną, rzeczową i znającą się na psach osobę.

Żal mi tej kruszynki.. Szkoda żeby odeszły piesy które nie są jeszcze chore, albo da się je jeszcze uratować, ale nie w schroniskowych warunkach. Trzymam kciuki :kciuki: :kciuki:

Posted

Bonika zapewnienie o zobowiązaniu leczenia chorego psa i podpisanie takiego oświadczenia nic nie da. Przerabiałyśmy to z Gabi. Dzwoniłyśmy, gdzie sie da. Do dyrektorki schroniska również. Nic to nie dało. Nie i już. Wszyscy wiemy co się stało z Gabi. Jeśli się uparli i pawilony są zamknięte to proszenie i obiecanie podpisania odpowiednich papierów nic nie da. Zmknięte i już. Psy z pawilonów nie są wydawane.

Posted

czyli co ? oni je skazują na śmierć ? zamykają pawilony, nikt nie ma tam dostępu, nikt nie wie co się z psami dzieje .... a jeśli je tam głodzą i wogóle ... kurde... nie wierzę ...

Posted

myszon napisał(a):
czyli co ? oni je skazują na śmierć ? zamykają pawilony, nikt nie ma tam dostępu, nikt nie wie co się z psami dzieje .... a jeśli je tam głodzą i wogóle ... kurde... nie wierzę ...

No wiesz pracownicy maja dostęp i wiedzą co się tam dzieje, ale :siara:.....wstepu nie ma, bo dezynfekcja i już.

Posted

Niesety nie uda mi sie wyciągnąć niuni ze schronu...na pewno nie w ten weekend:(A już mogłaby jechać z Amiśką :(
Wetka powiedziała,że nie ma takiej możliwośći:(

Posted

Kar0la napisał(a):
Myszon nie będę dokadnie na ten temat pisać na wątku.:stop: Dużo osób to czyta.

ja rozumiem doskonale Karola i moje pytania są z natury pytań retorycznych wyrażających jedynie moje oburzenie :angryy: .. bo narazie tyle mogę zrobić - oburzyć się :-(

Posted

Moriaaa napisał(a):
Niesety nie uda mi sie wyciągnąć niuni ze schronu...na pewno nie w ten weekend:(A już mogłaby jechać z Amiśką :(
Wetka powiedziała,że nie ma takiej możliwośći:(

przykro mi, naprawdę przykro mi :-( mam tylko nadzieję, że psina przeżyje i wyciągniemy ją trochę później....

Posted

Moriaaa napisał(a):
Dziewczynki..jutro wązny dzień...trzymać kciuki;)

No to trzymamy :kciuki: :kciuki:
Gabcię żeście przecież jakoś wyciągnęły - może tą samą metodą ;)

Posted

Niestety...nie wydzadzą niuni w ten weekend...
Dostała dzisiaj tzw.gila...:(
Wyniki wymazu będą w poniedziałek:(
Gdyby jednak nie była to nosówka..niunie trzeba wyciągnąć w poniedziałek po wynikach....tylko już w poniedziałek nie mam gdzie jej upchnąć...:(

RATUUUNNNKKUUUUU!!!!!!!KOMU TAKA KRUSZYNKE!!!!