Moriaaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Wiem,że w sumie ten temat chwilowo powstać nie powinien,Gabi bardzo chora,a psiaki o których jest temat są również z tych nieszczęsnych pawilonów..nawet nie wiem czy jak jutro będę w schronie to jeszcze tam będą:( Ja poprostu już nie mam sily... Maluszki są naprawdę mikroskopijne...ten z krótsza sierścią jest mniejszy od ratlerka...mikrusek niemożliwy...ta druga jest wielkości ratlerka...potrzebujemy dla nich jak najszybciej domku..tymczasowego lub stałego..ne tam długo nie wytrzymają...proszę:( Quote
Kasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Podnoszę!!! Pilne!!! Kochane, maleńkie biedactwa :-( :-( :-( Quote
iwonamaj Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 O, nie. Czyli im też grozi niebezpieczeństwo :-( W jakim sa wieku? Dziewczynki czy chłopcy? Quote
Moriaaa Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 To chłopiec..ten z krotką sierscią a ta druga to prawdopodobnie dziewczynka...zaglądałam ,zaglądałam...i nic tam nie dyndało pd brzuszkiem;) Quote
iwonamaj Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nie spadajcie, maluszki- niech jak najwięcej ludzi dowie się o was... Quote
akucha Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 W całej wielkiej Łodzi nie ma domów tymczasowych dla tych minipiesków!!! dlaczego one w tych pawilonach... Dlaczego nie na widoku, przecież one by szybko domy znalazły!!! Ratunku!!!! Dogomanio, pomocy!!!! Quote
Bea1 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 może jednego chociaż damy do GW..obiecałam Sabince..ale teraz już nie wiem..te psy raczej pilniejsze:placz: Quote
szumaki Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 witam , a co dolega malutkiej Gabuni jakie sa objawy choroby Quote
Bea1 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gabunia to inna sunia z tego samego pawilonu:( te psiaki mamy nadzieje są zdrowe... Quote
akucha Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gabi prawdopodobnie zatruta :placz: A one????? Co z nimi będzie????? Quote
Moriaaa Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Zaraz jedę do schronu(najpierw z Gabi do Buni),boze,zeby te kruszynki jeszcze tam były... Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Moriaa, jesli będą, to co z nimi zrobisz??? Dlaczego ja mieszkam tak daleko :placz: Quote
Moriaaa Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Maleństwo krótkowłse zostało zaadoptowane...dzisiaj spotkałam dumnego właściciela:) Druga niunia...nie wiem....dzisiaj znowu zamknęli pawilony:placz::placz::placz::placz: Ja już nie mam sily.......................... Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cioteczki, zabierzcie ją z tego miejsca, ona szybko znajdzie dom!!! Zrobimy wszystko, żeby tak było!!! Quote
Moriaaa Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Nie ma szansy w tym momencie żeby suńkę wydali:placz::placz::placz: Pawilony zamkniete...nikt nie chce z nami gadać...nie ma szans....:( Quote
AMIŚKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Moriaaa Ty nie płacz tylko działaj!!!:lol: :lol: :lol: Przecież raz juz tak było!!! Pamiętasz niedawno też w niedzielę!! Bierz Tę Panią i działajcie!!:mad: :mad: :mad: Te straszne schronisko!!!!! Wyrwijcie tę biedną sunię i będzie tak jak napisalam Tobie na pw Moriaaa proszę działaj i proszę nie płacz:lol: :lol: Quote
Moriaaa Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Cioteczko z jamnisia to była trochę inna sytuacja....ta przypomina sytuację z Gabi....nic nie pomogło,wydali ją dopiero wtedy kiedy oni mieli ochotę..transport był na niedzielę ,psa wydali we wtorek...niestey potwornie zatrutego...Gabi już za TM['][']['].... Może w tygodniu otworzą pawilony...nic nie jesteśmy w stanie zrobić:( Quote
Recommended Posts